LMA *Ghiocei de martie-aprilie 2006* (52)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Mihaita de Ameluta...Sa cresti mare si frumos si sa ii iubesti pe mami si pe tati!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Catrinel,are spirit de observatie Oana,nu gluma!Am ras de m-am prapadit......sa o mananci,nu alta.Un pup mare de tot de la noi pentru fata asa de desteapta,are pe cine sa semene.

Stefana,hai mai scumpa,mai spune-ne de micuta ta.Mie chiar mi-e dor sa ne mai povestesti de ea!
La noi a venit iepurasul...si ne-a adus oua incondeiate,nu multe.....vreo 8....si mie 3 ghivece de orhidee inflorite si frumoase foc,....pe care mi le-am cumparat singura ,deci fortai labuta iepurasului....fara pic de mila.Rudy este la gradi,deci am cateva ore de ragaz....am si eu o intrebare ai vostrii iubiti ghiocei dorm acoperiti?ca al meu....in nici un caz,si ma cam dispera treaba asta,singura cale sa pot dormi linistita este sa-l imbrac noaptea mai grosut,caci se face rece .....
MIHAAA,a inceput numaratoarea inversa pana iti vezi micuta!Am niste emotii....parca as fiu eu....cea in cauza.Sper la anul pe timpul asta sa fiu in situatia ta!Eu iti urez de pe acum NASTERE USOARA......caci nu se stie,poate tu o programezi.....si ea vrea sa vina mai repedeSi Rudy il are pe NU in gurita toata ziulica.....mersi mult ca te-ai uitat la pozicile noastre.
La multi ani ghioceilor care implinesc 2 anisori zilele astea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by Catrinel_17
Si ca copii “au coditza la fund”.

La multi ani Mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

La multi ani, Mihaita!

www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

deci nu mai pot sa ma misc. stop. am mancat mult prea mult. stop. Bia nu mai doarme de pranz. stop. cred ca bea red-bull pe furis. stop. ma duc sa dorm putin. stop. ne vedem peste un anotimp. stop. poze de la valcea la bunici, aici. stop.

www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Hristos a inviat!

Si LA MULTI ANI bebelusilor care au implinit, implinesc sau vor implini zilele astea 2 anisori! Va pupam cu drag!

Delia, iti multumim ca te gandesti la noi Suntem bine, ne pregatim de plecare spre Bacau, maine dimineata plecam, asa ca suntem ocupate tare
In rest toate foarte bune ... va pupam cuy mult drag si pe tine si pe Rudy si incerc sa trec mai des pe aici ...

Pupam si restul buchetului de ghiocei, cu mamicile aferente si le dorim toate alea bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

La multi ani ghioceilor de 2 anisori: Seby si Mihaita!!!

Delia, Ana n-ar dormi nicidecum invelita, dar o pun in sac,asa stau linistita (adica tati al ei AR dormi linistit daca picea n-ar cere laptic de vreo 2-3 ori pe noapte. Am un sac din bumbac pe care-l folosesc de cand era mica, iar pentru vara am facut unul subtire, din cearsaf.

Catrinel,dupa ce ca am mancat prea mult (si ma doare stomacul), ma mai face si Oana sa rad...:)))..auzi tu, "codita"...!!!

Irina, voi ce mai faceti? V-ati mutat?

Ada, doar atat?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Chiar daca suntem in a III-a zi de Paste va urez tuturor PASTE FERICIT si CHRISTOS A INVIAT!!!!
LA MULTI ANI FERICITI pentru Andrei,Erik-Sebastian, Mihaita si
Anna,sa cresteti mari, frumosi, sanatosi, norocosi si la punga grosi!!!!!
Acu` intrebarea intrebarilor...cum sa fac sa pun si eu un link gigea mai,mai cu poze cu beba mea nu de alta, dar veleitatile mele in acest sens...is..."nenumarate"

Io de beba_mica Ana-Alexia(13.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Fetele ieri am fost la circ...a fost haios! Se uita Cri!
I-am luat si Popcorn, vata pe batz ...i-am zis lu` tati sa nu mai scoata burtosa in oras ca-l falim!

Anna! Sa cresti mare si sa fii sanatoasa!
Mara! Multa sanatate si mult noroc in viata!

Delia sa dea D-zeu sa ti se implineasca visul! Iti dai seama daca tu ai emotii ptr mine...eu stau ca pe ace! Rabdarea u e punctul meu forte si abia astept sa tin fetita in brate...nici pana luni la control nu mai am rabdare.

Noe sunt mumoase pozele de la Valcea...Ce fain ca ati mers la manastiri! Bia e o scumpa.

Ada drum bun si distractie placuta la Bacau!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Miha,cat timp vei sta acasa cu papusa mica si cu Cristi?Si in ce zi.....ziceai tu ca planuiti sa vina scumpa mica prin cezariana,...asa ca sa vad ce zic astrele....pentru ziua respectiva,doar daca-mi permiti,binenteles.

Alina,la fel si Rudy,....papa noaptea e 2-3 ori laptic,....si descoperit.E bine ca i-ai facut sac....am incercat si eu,dar odorul meu.....nu sta nici legat.
Adar,drum bun catre Bacau.....sa va simtiti bine si sa va intoarceti cu bine!!!!Mai da un semn e viata si pe aici,macar din cand in cand!de printesa ta nu ne mai spui nimic?
Slaba miscare pe aici.....se vede ca e primavara,...Noi suntem bine,...si numaram de cateva ori pe zi zilele ramase pana la plecarea spre Romania.La intoarcere....o sa mai iau un pasager cu mine,....de care tare ma bucur eu,...si de care se va bucura si mai tare Rudy.Catelusa sora-mii,ciobanesc german,a avut pui la inceputul lunii,doar 2,....si daca tot avem un pic de curte,....deci spatiu este,....hai sa-i fac si bucuria asta puiului meu caci e topit dupa caini si chiar ma uimeste cat e bun e cu ei,nu-i chinuie,nu-i trage de musteti sau blana.Nu-l voi tine in casa,...caci nu ma omor deloc dupa casele....unde miroase a caine,....dar in gradinuta si eventual in zilele prea calduroase in garaj cred ca va fi ok.eci va fi tare interesanta...calatoria inapoi catre Florida cu copil si catel...va lipsi doar un purcel ca sa fie circul complet.Pup pe toata lumea,am fugit la datorie!

Mergi la inceput