LMA *Ghiocei de martie-aprilie 2006* (52)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Ciuf LA MULTI ANI! , sa fie viata cum ti-e sufletul.
Tuturor va doresc pe Hristos in casa de acest Paste!.... sa fie peste tot Lumina care o aduce El.
Kim, promit ca am sa imi fac timp sa scriu si eu de Bianca... insa mi-e frica sa nu fiu "exmatricutala" de la ghiocei, pt prea mare laudarosenie... poate pana scriu ma voi educa sa fiu modesta...multumesc mult de intrebare

Va imbratisez cu mare drag,
Stefanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

HRISTOS A INVIAT! SI PASTE FERICIT!
LA MULTI ANI CIUF!

am vazut si eu pozele cu piratii si cu balerina, si cu iepurasul... sa va traiasca copilasii frumusei!

e prima data cand am terminat totul la timp...si mancare si pasca si prajiturele si tot... si e primul an cand luam fetele cu noi la inviere, noi mergem la cimitir unde e mama inmormantata -suntem trei surori si ne adunam toate(cu soti/prieten si deocamdata doar eu cu copii) si stam si ciocnim oua si papam putina pasca. fetele au rezistat eroic si au fost foarte cumintele, iar in drum spre casa am facut si un ocol pe la socrii. si cu toate ca abia pe la 1,30 noaptea au adormit la 8.30-9 erau in picioare!

stefanna multumesc mult! vigantol i-am dat(si i-am facut si d injectabil cand am aflat de rahitism)), calciu nu i-am dat deloc, si probabil nici laptele meu nu a avut suficient calciu. iar despre piciorusele cracanate am citit si eu si este adevarat ca pot fi asa pana dupa 2 ani, si am vazut si poze prin carti si pe net, dar la ea se vedea ca era o altfel de "cracanatura"(torsiune, rasucire ) si i-am aratat doctoritei si o intrebam mereu...dar degeaba. (doctorita e siminiceanu nicoleta de la cuza voda) pe langa picioruse mai are si coastele iesite in exerior- alt semn de rahitism. (ca sa nu mai spun ca m-am dus cu rezultatul analizelor si ea tot sustinea ca nu se poate ca un copil care arata asa de bine sa aiba rahitism!)

mihaser, kim multumesc mult pentru urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salve!

Fie ca Sfintele Sarbatori de Paste sa va calauzeasca pasii sper implinire si bunastare, sa va aduca sanatate, bucurii si liniste sufleteasca alaturi de cei dragi. Sarbatori Fericite !!!

Va pup! Paste fericit!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Eric Sebastian de Ama! Sa cresti mare si mumos!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

La multi ani Erik-Sebastian!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

La multi ani, Valeria si tot ce iti doresti tu!

www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo

edit: daaa, Gazzella si familia ei sunt in RO cateva zile, trebuia sa ne vedem intr-un parc, dar fiind o zi tare ploioasa, am pus casa la bataie

revin mai tarziu, nu am apucat sa citesc mult din urma, sper ca's toate bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

La multi ani, Seby! de Amalia si multa iubire

www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Hristos a inviat!
Amalia, ii dorim lui Seby o viata cat mai linistita si cu cat mai multe bucurii. La multi ani!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Ah, am zis ca va povestesc ceva de la gradi….
Vine oana intr-o zi acasa si zice ca ea se uita cand educatoarea schimba scutecelele la copii. Si ca copii “au coditza la fund”. Si i-am explicat ca aia cu coditza sunt baietzi, fetitzele nu au coditze “la fund”.
Dupa cateva zile, Oana manca linistita la masa, si brusc zice “Si Oana coditza. Un pic!”. O intreb: “unde are Oana coditza?”, zice “la fund”
(pai ce, unii copii sa aiba coditza si ea nu??)
Si continua:
“Oana coditza, si tati coditza, si mami coditza. Un pic”
Na ja, deci toata lumea cu coditze. “Un pic”

CIUF, cum petrecusi ziua?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Catrinel_17

Ah, am zis ca va povestesc ceva de la gradi….

Cristi a invatat cum sa zica nu vreau la gradi...si acum orice intrebi zice nu si nu vreau.

Bebe 2

Mergi la inceput