LMA *Ghiocei de martie-aprilie 2006* (52)
Raspunsuri - Pagina 15
ciuf spune:
Noe, credeam ca te-ai tuns mai scurt. Zau ca nu vad mare diferenta. Vazui pozele cu Gazzela si Inaioana. Gazzela a venit in vacanta? Ca stiu ca sta in Italia, sper sa nu incurc borcanele. Si mie imi place tare mult cum scrie ea.
Ma duc si eu acasa ca azi am avut zi plina.
Va doresc un Paste fericit si sa ne auzim cu bine.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
mihaser spune:
Salutare!
Ciuf multa sanatate, fericire sa fii mereu frumoasa, sa-i faci praf pe americani si sa ai casuta la care visezi si bebe 3!
addiana imi pare rau ca aveti probleme! Sper sa se rezolve ca mai repede! Pupici printeselor! Si intinde-te cat vrei ca nu na suparam!
alinaalex distractie placuta la munte...stiu eu ca e frumos acolo la voi in zona! Sanatate lui Marc sa treaca otita!
Noe ma bucur ca ai avut asa oaspeti de seama...drum bun si sarbatori frumoase la Valcea!
Carmen esti o gospodina desavarsita! Bravo!
Catrinelu da ne-au dat un iepure viu...mic, pe care l-am indopat ieri ca pe porc...Cri i-a desfacut si o cutie de triunghiuri de branza toptita ...Aseara am dus iepurasul la sat la o prietena, insa i-am facut si lu` Cri 2 poze cu Pu...sunt www.dropshots.com/khron#date/2008-04-25/16:54:46" target="_blank">aici!
Va pup! Ma duc sa refac stocul de oua...de ciocolata si sa ridic cozonacii...ca am dat comanda de 3 cozonaci!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
gabi_fer spune:
Ciuf, La multi ani!o virtuala si pentru tine, mesaj special : http://www.youtube.com/watch?v=fEfH0KkLGrI
gabi_fer spune:
Va urez tuturor un Paste Fericit sa aveti parte de multa liniste sufleteasca si multa multa multa iubire !
aalina2003 spune:
Ciuf, la multi ani, sanatate din plin si-un dram de noroc!!!Petrecere faina!!
Sarbatori cu bine tuturor! Paste feircit si senin!!!
Felicitari, gospodinelor!!!
ANDREEA GEORGIANA spune:
LA MUUUUUUUUUUUUULTI,MUUUUUUUUUUUUUUULTI ANI,CIUF!
SA-TI FIE VIATA SENINA,PLINA DE ZAMBETE SI DE OAMENI DRAGI IMPREJUR,COPII SA FIE SANATOSI SI VOIOSI SI SA FII RASFATATA!
PASTE FERICIT,CU LINISTE SI PACE!
SA PETRECETI IN TIHNA SFINTELE SARBATORI!
Va multumesc pentru mesajele de Sf.Gheorghe!!!
Am terminat toata treaba,tocmai am scos si ultima pasca de la cuptor si acum fug sa impart cozonaci calzi si alte bunatati pe la case...fara gospodine(am cativa " bunici" singuri,buni si uitati de lume).
Va pup si va doresc tot ce-i mai bun pe lume!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.
Catrinel_17 spune:
LA MULTI ANI, CIUF!!!!!!!!!!
multa fericire si sanatate! Numai de bucurii sa ai parte!
si bafta mare la toate examenele!
paste fericit!
Polixeni spune:
Buna fetelor!!
In sfarsit am apucat sa intru si eu pe net...noroc ca are cumnatul meu ca altfel....noi acasa nici acum nu avem nici tel fix nici internet...asa ne trebuie daca ne mutam la alta companie telefonica...
In primul rand vreau sa va urez tuturor UN PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI SI SA VA DUCA IEPURASUL TOT CEEA CE VA DORITI !!
In al 2 lea rand vreau sa urez LA MULTI ANI TUTUROR CE SI-AU SARBATORIT ZIUA DE NASTERE SAU DE NUME !!
Gata??Ati vopsit ouale,gata cozonacii???S i eu am facut pt prima oara cozonaci si mi-au iesit super.Azi am facut si un tort pt maine.O sa pun si poze sa vedeti.
Acum asteptam sa mergem la Inviere...aici in timpul slujbei de Inviere se arunca cu multe multe petarde de nici nu mai auzi ce zice preotul..Mie personal nu prea imi place si cam ezit sa-l duc si pe Nick desi tare as fi vrut sa vada cum e de Inviere.
Maine ne vom strange cu totii la socrii si vor rumeni pe suvla miel si cocoretzi(e un fel de rulou din matze iar in int au ficati si maruntaie de miel si oaie).Eu nu mananc nici una nici alta dar voi manca suvlaki si tzatziki.
O sa fac poze si o sa pun pe net daca ma voi duce iar la lucru dupa sarbatori.
V-am pupat si va doresc petrecere frumoasa!!!
Delia21 spune:
Intru si eu pe fuga sa urez tuturor Paste fericit!!!!Si ...iepurasi darnici
Ciuf LA MULTI ANI scumpa si sa fii fericita!!!!
kim spune:
Gata ouale de Paste, ciorbita, friptura… Ups! au mai ramas cozonacii… dar cine sa-i mai faca? Ce bine mi-ar prinde un ajutor de la Andreea… hmm.... toata speranta mi-e in Alisuca... doar cu ea am pictat si ouale.
Ciuf, la multi ani Evei! si tie…! Ati facut petrecere mare? Asteptam poze si impresii! si bafta mare cu examenele!
Catrinel, felicitari pt realizarile de 2 ani! Capoasa mea si daca ii merg rotitele nu arata decat ce si cand vrea ea, sunt curioasa cum va reactiona… si in care dintre cele 3 limbi.
Micalsa, mersi, sunt in cautare de salina, aerosoli, orice sugestie e binevenita. Din pacate ne-au amanat programarea la clinica de specialitate pe iunie, si marti mergem la pediatra ei la controlul de 2 ani. Misto achizitia, cred ca va fi super apreciata cand va fi vreme de scaldat. Cum rezista Iulia sa nu sara prin curte peste tot desculta?!
Noe, ce scumpa e Bia zambareata cu jucariile in masina, gata de drum… Mi se pare mie ori ba, dar pare f matura, mai domnisoara ca majoritatea ghiocicilor. Mi-au placut peisajele de la munte si reflexele din parul tau... roscat? Cert e ca iti sta f bine noua tunsoare.
Gabi_fer, daa, asa stiam si eu, ca e greu sa pui diagnosticul la varsta asta, dar si daca au fost episoade de genul asta nu inseamna ca va suferi de astm tt viata. A facut o sensibilitate si acum e normal ca la un organism mic ca al ei bronhiile sa se contracte mai tare, orificiul sa fie mai mic, sa respire mai greu, iar cand va creste sa fie ceva insesizabil, sper... Din pozele de la petrecerea de 2 ani imi dau seama ca s-a distrat de minune Alex, nu-i asa?
Zuzilici, bine ai revenit!!! Ce mai faceti voi? Pune ceva poze noi, la album, sa vedem cum a crescut Isabella Maria!
AndreeaGeorgiana, La multi ani fericiti si frumosi ca tine! Ma tot minunez ce ipostaze superbe ai surprins cu Thea si primavara de la voi…!
Mihaser, bravo lui Cristian pt succesele la olita, sa ne dati si noua secretul. La voi chiar a venit ieprasul, nu gluma!
Alinaalex, sanatate multa lui Marc!
Addiana, sanatate multa fetelor tale!
Polixeni, hmm, suna bine, sa faci poze cu Pastele la greci, sunt curioasa cum sarbatoriti voi acolo.
Stefanna, ce mai faci? nu ne mai spui nimic de Bianca?
Paste fericit tutoror!