LMA *Ghiocei de martie-aprilie 2006* (52)
Raspunsuri - Pagina 14
carmenpit77 spune:
La multi ani tuturor care au sarbatorit de Sf Gheorghe sa aveti parte numai de impliniri si bucurii!
La multi ani tuturor ghioceilor care saptamana ac au implinit 2 anisori sa aveti parte de ce este mai frumos in viata
mihaser spune:
Salut!
Andrei de Amyana! Sa cresti mare!
Diana ieri chiar mi-a zis de fiecare data de pipi...nu a mai facut pe el! Cu tusea e ok...i-a trecut repede!
Aoleu azi trebuie sa iau si iepurele de la gradi... Si mi-e fricasa iau masina singura...am zis ca dupa ce scap de burta ma aventurez singura la volan...Sper sa pot veni si cu Cri si cu iepurele...Am dus un cosulet de rachita sa i-l puna in el.
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Catrinel_17 spune:
MIHASER, un iepure de la gradi? si il aduci acasa? mie mi-ar ajunge un iepure in casa - adica Oana acu trebe sa te tii dupa doi
ADDIANA si ce se poate face pt piciorus? ce naiba a facut doctorul ala incompetent, ca zau de nu-ti vine sa le faci ceva astora....
alinaalex spune:
hopa si eu!
cu scuzele de rigoare de intarziere,
Iza (Zuzi)
Eva (Ciuf)
si de ziua numelui,
Andreea Georgiana!!!
Sa aveti parte de multa fericire, noroc si bucurii!!!
Marc a facut otita zilele trecute (sub trat. cu antibiotic), cred ca si eu sunt de vina ca l-am lasat cu capul gol si mai sufla si vantul . O noapte intreaga n-a dormit saracul, atipea oftand si iar se trezea si imi zicea ca-l dor urechile. Dimineata l-am dus la ORL si nenea dr. ne-a pus diagnosticul de otita medie. Asta a fost marti. Acuma e ok, continuam cu Augmentin, noptile urmatoare le-a dormit bine mersi, starea gen. e buna, e activ, mananca, merge la cresa, atata doar ca pe el nu-l scoate afara la plimbare. Avem interdictie sa iesim macar cateva zile.
Azi vine iepurasul la cresa (sper ca nu venim cu unul viu acasa ), de dimineata erau 2 iepurasi pe terasa, plimbandu-se prin iarba si printre oua colorate , toti copilasii erau cu okii pe ei, va dati seama! Marc nici n-a mai observat cand am plecat si l-am lasat acolo, atata era de absorbit de prezenta iepurilor Dupa masa cand ma duc sa-l iau o sa fac si niste poze.
Eu am fost harnica sapt. asta, curatenia mi-am facut-o, mancare, cumparaturi asisderea, cam cu toate sunt gata, mai ramane sa-mi fac manichiura si atat. Maine mergem la niste prieteni ce stau la tara, intr-un sat de munte, de fapt ne-am facut un obicei in ultimii ani sa mergem la ei, mai ales ca avem copii de aceeasi varsta. Abia astept sa plecam, sa mai schimbam un pic decorul de oras aglomerat.
Asa ca va uram un PASTE FERICIT si cat mai imbelsugat, cu muuulte-multe cadouri!!!
V-am pupat!
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
martisor
8 MARTIE
mari78 spune:
Dragele mele,
Va doresc ca Sfintele Sarbatori de Paste sa va gaseasca sanatoase si sa va aduca lumina in suflete si in familie ! Iar pentru cei mici, iepurasul sa vina cu daruri multe, multe !
Paste Fericit !
Va pupam cu drag,
Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/
Poze noi aici http://picasaweb.google.com/marianabatrinu/TeodoraBatrinu
addiana spune:
quote:
Originally posted by Catrinel_17
ADDIANA si ce se poate face pt piciorus? ce naiba a facut doctorul ala incompetent, ca zau de nu-ti vine sa le faci ceva astora....
au fost mai multi doctori... dupa cum am spus povestea e destul de lunga... incepand cu dr pediatra (specializata si in neonatologie si sefa sectiei de la noi nascuti la o maternitate din iasi!!!) care mi-a spus sa nu ii dau calciu deloc ca copilul arata bine, este alaptat si mananca bine!!! apoi doi doctori ortopezi care mi-au spus ca pana la 2 ani si 6 luni copilul poate sa mearga cat de cracanat vrea...si ca eu sunt nebuna ca umblu si chinui copilul!!! asta se intampla cand avea raisa 1 an si vreo 2 luni! am avut noroc ca am dat de un doctor bun pe la 1 an si 6-7 luni care mi-a dat sa-i fac analize din care a reiesit rahitismul niste radiografii..si astfel am tratat rahitismul pana acum si de-acum cu ortezele o sa ne chinuim sa indreptam cat de cat piciorusele! (stangul e mai grav) ce bine ar fi fost daca dadeam de acest doctor de la inceput!!! ma simt vinovata pentru ca daca insistam si aveam mai multa incredere in instinctul meu de mama rezolvam mai repede si mai usor problema! acum ma rog sa fie doar atat si sa nu fie nimic mai grav!
gata m-am intins destul! sorry!
alina multa sanatate lui mark!
si acum sa ma laud si eu putin...raisa azi a facut pipi pe ea- 2-3 picaturi, si s-a dus repede la baie tipand kk! kk! si s-a pus pe toaleta si a facut restul de pipi!
gata! ma duc la bucatarisit!
Stefanna spune:
addiana la care din cele 2 maternitati e sefa aceasta d-na doctor?! Pana la un an nu i-ai dat nici Vigantol?! Si sa stii ca este un adevar in chestia cu mersul cracanat pana pe la 2 ani, pt ca la copii nu sint inca formati condilii interni ai tibiei, si de asta e aspectul ala de cracanat.... ma rog, ca trebuuia luata in calcul posibilitatea rahitismului asta e altceva.Ma mir insa de chestia fara vit D... eu stiam ca in Ro se da Vigantol, si uneori se mai apelaza chiar la schema veche injectabila, pt ca rahitismul in Ro mereu a fost infloritor.Pupici Raisei si picioruse frumoase, dar mai ales sanatoase.
Va pup pe toate, plec la treburi
Qamar spune:
SARBATORI FERICITE SI TOT CE VA DORITI PT VOI SI PT CEI DRAGI!
va pupam,
a lu' Roua
www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo
carmenpit77 spune:
Paste Fericit si multe, multe impliniri
Si eu stau destul de bine cu pregatirile, adica mai exact am cam terminat curatenia, maine fac diplomatul si il las la frigider sa-l ornez duminica, sarmalele le-a impaturit mama eu doar o sa le fierb, iar mielul il ptregatesc maine seara si am sa dau drumul la cuptor duminica dis de dimineata.
Mi-am mai propus sa fac niste minieclere pe care am sa le fac tot maine.
Cu aaranjatul meu stau f prost adica nu mi-am facut nimic dar e adavarat ca nici nu plec nicaieri
Qamar spune:
negresa e la feliat, praji' cu branza e deja gata, mai am de pus hainele in valiza si somn
dar inainte sa ma retrag in gloria-mi de gospodina tenace, va invit sa vizionati, daca doriti, cateva poze de la o intalnire frumoasa si senina, joia asta, cu Inaioana si Gazzella: pozele sunt aici
pt cine nu e in tema, ele sunt printre primele nume de pe DC care m-au facut sa scriu aici si pe care le-am admirat pt stilul lor de a fi
offf, am devenit poetica, deci e momentul sa tragem cortina
ai pup iu!!!
www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo