LMA *Ghiocei de martie-aprilie 2006* (52)
Raspunsuri - Pagina 13
addiana spune:
LA MULTI ANI GEORGIANA!
LA MULTI ANI! cu intarziere ghioceilor care au sarbatorit zilele trecute!
mihaser, noe, andreea g multumesc pt urari! cum am petrecut? am iesit cu cativa prieteni la un restaurant, fetele au stat la socri o noapte si o zi...relaxare ce mai!!!
micaalsa frumoasa noua achizitie!
catrinel felicitari oanei! (pt rotite!!)
si raisa tot putin peste 12 kg are! e f f bun mersul fara papucei si mai ales vara prin iarba! raisa ar ceva problemute la picioruse si o sa poarte orteze vreo 6 luni si pt ca nu era de ajuns o singura "veste" rea...trebuie sa ne mutam imediat dupa Paste... de aceea am intrat asa de rar pe la voi si cred ca pana ne vom aseza la noua casa tot asa de rar o sa intru!
Delia21 spune:
Ciuf,ce faci,esti in vacanta?Terminasi cu testele?Vreau poze de la petrecera Evei!!!Pun pariu ca nu stii ce flori sunt acolo in poza cu dedicatie din mesajul meu anterior.
Gabi,am vazut pozele de la petrecerea puiului tau.Am vazut ca l-ati sarbatorit cum se cuvine.Cu intarziere,La multi ani si sa te bucuri de el toata viata!!!!O surioara,.....pentru el ,....pe cand?ANDREEA,LA MULTI ANI cu ocazia onomasticii si din partea noastra!Noi vrem sa incercam din nou pentru bebe 2 in a 2-a parte a anului asta....si speram sa avem ceva mic ,sanatos si plangacios la anul in familie.Zuzilici,te pupam si pe tine si pe zuza mica!!!Laura,ce ne mai spui de printesa ta?Cum creste,cum doame noaptea?Pe can....va veni o surioara sau un fratior.....sper ca nu ai de gand sa o lasi singurica?NOEEEEE,.....ceva gemeni,tripleti in plan?Te-ai pus pe treaba?Cum se mai simte puiuta ta?
aalina2003 spune:
Sa traiesti cu numele, Andreea, sa ai o viata frumoasa, insorita si norocoasa!!!
addiana, ce probleme are Raisa cu picciorusele? si ce-s otrezele? Tee-ntrb pentru ca si mica mea are cevaa problemute.
tania2 spune:
La multi ani Andreea Georgiana!
Sa fii mereu vesela si fericita, sa ai sanatate si noroc !
Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=1882c89b2180ca682996d7&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Zuzilici spune:
ANDREEA sa ne traiesti cu numele si sa fii sanatoara, fericita . norocoasa si iubita toata viatza ta!
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
ciuf spune:
Zuzi, zmuah, ca mi-era dor de tine. Eu te mai citeam din umbra la subiectul cu dieta. Sa iti traiasca fetita, sa ramana la fel de frumoasa, sa aiba parte de o copilarie cat mai fericita cu multe bucurii si jucarii. La multi ani, Isa!
Asta da surpriza imi facusi sa scrii pe aici.
Fetelor, eu am fost la foc automat zilele astea. Am reusit performanta sa nu descid DC timp de vreo 5 zile.
Sambata am fost la un chef si am venit la 2 noaptea, duminica sotul m-a pricopsit cu invitati sa ii petrecem ziua Evei (cica eu sa nu fac nimic, numai sa accept sa invite motzafirii) si a trebuit sa fac tortul care nu a iesit asa cum mi-l doream eu (in fine, scriu maine mai multe despre el). Asa ca duminica avuseram invitati. De ziua lui Eva am ajuns la medic pe motiv de febra noaptea si mataieli la greu luni. Diagnosticul il stiti, of course. Infectie la ureche, numai la una, ca la cealalata nu a putut sa vada nimic pe motiv de ceara foarte multa. Dar eu sunt convinsa ca infectia e la amandoua urechile. Luni am avut de predat un eseu de vreo 7 pagini la engleza, marti examen la anatomie, miercuri examen la chimie si sunt stoarsa. Am iesit acum pe seara (am venit de la scoala la 7:30 si simteam nevoia sa fac un pic de miscare) un pic cu bicicletele cu tata si Luca. Dadui o bere pe gat si is "fried". Totul se clatina, capul e in nori, mainile si picioarele grele ... cunoasteti senzatia . Si ascult Gica Petrescu cu "Cel mai frumos tangou". Imi merge la inima.
Sper sa reusesc sa scriu maine de la serviciu. Acum fug ca am si de gatit. Si e noua seara.
Pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ciuf spune:
Tot eu sunt. La multi ani pentru toti cei ce poarta numele de Gheorghe si derivativele lui.
Andreea, multi pupici catre voi. La multi ani!
Off am si uitat ca azi a fost Sf. Gheorghe. Si a fost ziua lui tata. Deh, daca nu am intrat mai devrem e pe DC aflam. Fug ca nu ma mai pot concentra deloc.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
mihaser spune:
Salut!
andreea cu mii de iertaciuni iti urez la ptr ieri si o viata plina de bucurii!
gabi mersi ptr poze...e tare scumpic Alexutu tau!
Fetele ma bucur ca ati revenit in forta...eu aiurita cum sunt pe 21 cred ca am uitat sa felicit flacaul Tudor Andrei de Corinag ...so !
Noi mai avem cam 4 saptamani mari si late pana la marea intalnire...insa vin socrii pe la noi sambata acum si vreau sa fie totul luna! Asa ca de aia o sa cam dispar!
Maine vine iepurasul la gradi, sambata bunicii...
Cri e bine...face pipi la otitza si daca suntem pe faza face si kk...i-am luat una noua care ii place...i-am dat duminica inghetata si tati acum 2 zile compot de la frigider si tuseste...dar i-am luat un homeopat si de tuse...Vad ca dau rezultate...a scapat de muci...si acum decat tuseste nu are febra!
Va pup! O sa intru si maine sa felicit tizul!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
addiana spune:
quote:
Originally posted by aalina2003
addiana, ce probleme are Raisa cu picciorusele? si ce-s otrezele? Tee-ntrb pentru ca si mica mea are cevaa problemute.
are tibia vara si Doamne ajuta sa nu fie si altceva mai rau! vom vedea pe la 3-4 anisori. povestea e lunga tare(din cauza unor doctori incompetenti), dar pe scurt: de la rahitism s-au curbat tibiile, plus ca piciorul e rasucit si din sold si din genunchi si de la glezna!!! ortezele astea sunt niste dispozitive de corectie si nu numai. daca nu te multumesc raspunsurile unor doctori, du-te si la alti! multa sanatate si sa nu fie nimic grav!
ciuf multa sanatate evei! greu e cu otitele astea!
mihaela felicitari lui cristian pentru folosirea olitei noi! si sanatate! sa-i treaca repede!
vad ca si raisa a inceput sa-mi ceara la "ceu" si cand face pipi(nu vrea la olita ca o vede pe denisa ca ea face la wc pe reductor!!) , pana acum cerea doar pt kk. bineinteles ca mai face si pe ea si se duce pe furis la baie si se dezbraca si dintr-o data o vad alergand prin casa in funduletul gol!