LMA *Ghiocei de martie-aprilie 2006* (52)
Raspunsuri - Pagina 12
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by ciuf
V-as mai scrie dar stiu ca o sa va plictisesc si o sa imi sariti mesajul.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Hai mai cine se plictiseste si-ti sare mesajul, cand scrii atat de frumos? Felicitari pentru nota 10 si daca o tii tot asa, se lasa cu coronitza.. Cat despre ce gandesc americanii nu cred ca e prea relevant, zau asa. La cat de indobitociti sunt ei din cauza eu nici nu i-as baga in seama. Nu pune la suflet prostia lor, zau asa.
Mi-a placut tare mult camera Evei. E superba. Felicitari. Si sa sa ne traiasca printesele. [/blue]
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
gabi_fer spune:
Buna ziua,
Am reusit sa punem poze de la petrecerea noastra, le puteti vdea aici:
http://picasaweb.google.ro/gabiferf/ALexLa2Anisori ca tot cerea mihaser poze noi...
Zuzulici, bine ati revenit!
Revenim mai tarziu.
O zi buna!
ANDREEA GEORGIANA spune:
Pupam gasca.Intru scurt,pt. a raporta faptul ca am vazut poze frumoase si m-am bucurat de apartitia multasteptata a prietenei Zuzilici.Am vazut noul look al Dianei(ma gandeam la ceva mai radical dar n-ai avut curaaj!sac!).Nu-i rau,e chiar foarte bine.Am trimis un pupic imaginar spre Bia de Noe cea posomorata si tristuta de boala,am vazut o alta Bia vesela si mandra nevoie mare de faptul ca e in centrul atentiei(si un super tort!).Am mai vazut un Alex de Gabi-fer foarte serios si profund afectat de trecrea anilor si o Iulia dodoloata,pusa pe sotii.
Micaalsa,cred ca toboganul trebuie montat un pic invers.De fapt,piscina trebuie pusa imediat dupa gaura de sub tobogan.Nu de alta dar avem si noi unul identic,nemontat inca.
Delia,la anul sper sa vina si bb 2.Inca mai am niste treburi de pus la punct.Voi?
Ieri am reusit sa aranjez florile din foisor si am semanat si niste galbenele si musetel in curte,pe margine,pe unde am mai gasit loc dupa reorganizarea gradinii.Thea mi-a fost de un real folos,mai ales ca imi spunea intr-una "esti mudalaa,da?", "aduce Thea apa,da?" , puie si Thea,da?".Toate propozitiile ei se incheie interogativ.Apoi am facut briose,in timp ce afara tuna de mama focului.Am pus poze de la ambele activitati,incepand de aici http://good-times.webshots.com/photo/2290453700079410238mPuvqa
Ce mai faceti gravidutelor,Serj,Mariana,Catrinuta ?Vrem poze cu noile burtici,doar Miha s-a aratat pana acum,in toata splendoarea ei...mandra.
Fug la cumparaturi,ca tot am un pic de timp liber pana la 18 si n-am luat nimic pt. Paste.Revin pe seara.Pup!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.
Laura Ioana spune:
La multi ani, Andreea Georgiana! Sa ai parte de o zi minunata
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni
Catrinel_17 spune:
MICAALSA, Avena Sativa, ii zice, de la Weleda. Ui’ www.thedolphinhouseshop.org.uk/store/weleda-avena-sativa-comp-drops-p-87.html" target="_blank">aici
Vad ca functioneaza la oana, nu s-a mai sculat dupa ce a luat. Chestia e ca dupa ce il ia, devine agitata, dar apoi se linisteste si doarme pana dimineata, sa bat in lemn.
Acuma are o chestie cu “avionul”.
Zice: "daca vine avionu'?"
Eu: "nu vine aici avionul, Oana"
Ea iar: "Daca vine avionu?"
"Atunci ce e, daca vine avionul?"
Sta, se gandeste...
Ea: "Daca vine avionu....... atunci vine mami."
Si a fost multumita....
Ce o fi cu avionul asta? Nu am idee, nici nu am prea vorbit despre avioane, poate la gradi…
MIHASER, heee, mie oana mi-a facut ceva ce nu a facut niciodata cat a fost bebe: caca in vanitza, cand facea baie. Eh?
Of, NOE, saracu pui mic nacajit, mai… am vazut pozele. Bine ca e OK!!! Iti sta bine freza, imi place!
ZUZILICI, bine ai venit inapoi si sa-ti traiasca puiutza!!!!!
Ce haioasa e Thea cu iubitul ei, ANDREEA!!! Ce cald e la voi!!!!
Io acuma imi dau seama ce cioara nerusinata am fost cat am laudat-o pe Oana la dr. Dar asa mandra de ea am fost…. Na. Ce sa fac!
Qamar spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi!!! aniversare frumoasa!
www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo
Qamar spune:
Kim, imi pare rau ca Alicia are pb, insa sper sa fie ceva trecator! trimitem niste pupici de incurajare
Andreea, acum ma uit la pozele voastre freza oricum e radicala pt mine, avand in vedere ca nu am mai avut parul atat de scurt de 8-9 ani{:D]dar lasa, mai e timp sa ma fac...blonda..www.aristocrat-events.ro/" target="_blank">asta e site-ul vecinului cu evenimente, daca ti se pare interesant, da un semn si iti trimit un nr de tel; Pupici Theei, da?
Catrinel, f bine faci ca lauzi puiulimi place mult cand citesc de bine despre ghiocei
Zuzi, welcome back!
Gabi, acus' iau si pozele voastre la vizionat!
Ciuf, felicitari! esti supermai scrie, eu mereu te citesc cu placere, chiar daca nu zic nimic tot timpul
Miha, ce mai face burtik? 17 ani am implinit anul trecut, acum am 18 dar eram in lumina favorabilaPupici lui Cristian!
iute ca se trezeste Bia, multumim mult pt mesajele de insanatosire grabnica , sanatate multa si celorlaltor pui bolnaviori..
www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo
Catrinel_17 spune:
LA MULTI ANI ANDREEA!!!!!!!!!!!!!!!!!
numai bucurii si noroc in viata!!!!!
mega pupici!
Lady_Hawk spune:
Sanatate,fericire si sa ajungi soacra mica si bunica!!!
Io de beba_mica Ana-Alexia(13.04.2006)
Lady_Hawk spune:
Eh...io ca de obicei...trebe sa comit cate una......urarile erau pentru tine, ANDREEA GEORGIANA...
Io de beba_mica Ana-Alexia(13.04.2006)