Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (148)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ia sa vedem daca acum pot sa postez... Ieri am stat o ora cu ecranul pe care nu scria decat eroare... am am cedat
Mama lui de forum! In loc sa se certe atata pentru amaratul ala de concurs de poze, mai bine face ceva util. Sau poate lucreaza deja... Ups, am spus ceva rau despre stapanire, poate imi iau un avertisment...

Si chiar cate pagini avem ca pot sa vad doar pana la pagina 5, dar ele de fapt sunt 11 ?!?!?!

Kya 39+ cu Sanziana
AMR... pana cand trebuie

A inceput o mare dragoste

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Asa e si la mine kya ...nu stiu ce naiba are, citesc pana 5 pag dar de fapt ele sunt 11?? sau cum???
si eu de dimineata ma chiniu sa postez cate ceva dar pe degeaba..

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina39+
Alexandra-Ioana

Pozele mele

AMR-max.3 zile pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ariel,felicitari mamico!!!Asta da Baiat!!!!
Sa va traiasca si sa va bucure!!!....si contrar,oricaror pareri-Ma bucur ca Barosanelul a fost invins la greutate(sa stie si altele ce inseamna sa-ti rupa spatele un bebeloi)!eu preconizam ca Gecko sau chiar Nicoleta...da,inca nu-i timpul pierdut!Haideti,dragelor cu copii Barosani!!!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Sovi,ce am citit...nu mai ajungi la Bv?!?!ma rog sa te tina colul si sa iti implinesti visul

POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Deeeci:

In sfarsit, BRAVO ARIEL!! Mamica eroina! Bine ai venit pe lume elefantel Teo, sa ai o viata frumoasa si imbelsugata!

Ma bucur tare mult pentru voi, ca v-a iesit schema cu ziua Alexutei! multi la familia completa.

Naty saru' mana de urare!

Ursulica - sa inteleg ca ne faci vreo supriza? Nici me mess nu a mai aparut in ultimele zile. Doamne Ajuta!

Sovi felicitari pentru cumparaturi (sau pentru finalizarea lor). Acum stai cumintica acasa sa ajungi cu bine la Brasov. Cu diareea am avut exact aceeasi problema - dureri de ziceam ca gata, sunt contractii, dar de fapt... nu erau.

Kya 39+ cu Sanziana
AMR... pana cand trebuie

Mergi la inceput

mai,nasol de tot cu forumul asta..tare greu merge...
asa,deci,pana acum avem un Barosanel si un Elefantel...ce mai urmeaza?!cine mai pofteste?! cine mai doreste?!
Al meu copil inca tuseste...inca fornaie...inca are afte...inca nu mananca cum manca...inca sunt stresata...inca ..........

POZE

Mergi la inceput

Simo poate vin eu cu urmatoarea surpriza maaaare . Sanziana la ultima eco (acum vreo 3 saptamani) avea 3.530. Ma intreb oare cat o fi crescut pana acum

Kya 39+ cu Sanziana
AMR... pana cand trebuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

neeeee, ne, ne ne... Simo, AJUNG la Bv! Mi-am cautat ochelarii cu lentile roz si l-am rugat pe Sasha sa isi bage mintile in cap si sa nu faca exceptie in familie avand certificat de nastere de Bcuresti :))

Kya, mai poti? ai dormit bine azi noapte? mie mi-a fost suficient morcovelu de ieri ca sa stau cu ochii pe pereti de la 5 dimineata

Pe Sasha sa nu contati sa fie Hipopotam, chiar daca ma-sa e mare!

sovi 38+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Pai da, Kya, ca avem Barosanel si Elefantel dar nu avem Barosanica si nici Elefantzica
Ursu mi-a raspuns la mesaj, cica atata a mutat mobila (nu ea ) ca n-a mai deschis calculatorul. Dar e ok si tot 2 in 1. Cand va zic eu...agitatele or sa strice forumul asta fragil cand v-o apuca nascarea pe toate...
Iulia e mult mai putin fornaita, aproape deloc, a respirat ff bine peste noapte...se pare deci ca aceasta combinatie de batista bebe+ Colargol+ Panadol siropel a dat rezultate...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Sovi neaparat sa ajungi la Bv ca eu astept vesti da?

Anca 33 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii

Mergi la inceput