Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (148)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Gecko, sorry...nu neaparat ca n-a iesit inca la lumina ratonul-hipopotam, cat pt examen...Mama lor! , auzi, sa-mi pice mie fata desteapta cu scoala la Cluj (asta pt mine e f de bine, ca am zis, Clujul si Brasovul sunt dragostele mele!). Si acum cand mai poti da examen?

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Sovi sunt ca in bancul ala cu rosiile - mai pot, mai poc (ca nu stiu unde se mai intinde pielea pe burta...)
De dormit am dormit excelent, fara contractii, fara crampe! Asta pentru ca s-au linistit intestinele .

Cum in ultimele zile m-am simit foarte bine, s-ar putea ca maine la control colul sa fie tot inchis. Sau poate sunt eu mai nesimtita...

Chiar intrebare: daca se deschide colul, nu ar trebui sa pierd dopul?

Naty pai daca e vorba de elefantica si barosanica atunci cred ca ne inscriem eu si papacica!

Ma bucur ca nu mai e Iulia fornaita! pufosica.
Eu pana acum am fost ingrozita de acel dispozitiv cu tot cu aspirator... Dar dupa cum va aud pe voi, parca m-as razgandi...

Kya 39+ cu Sanziana
AMR... pana cand trebuie

A inceput o mare dragoste

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

fetelooooooooooooooooooooooor! burtica mea face ca o burtica de catel...cand respira asa, repede...ce o fi?

Doar 2 zile pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana ???

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +39 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Kya,ia cu incredere Batista...uite,eu in situatia asta cu Samuel infundat,cu mucii la vale daca nu aveam Batista asta,nu stiu ce ma faceam!e buna la casa omului
asa,deci o inscri pe Sanziana la titlu:Barosanica sau Elefantica?!abia astept!!!-mai e putin pana maine

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

quote:
Originally posted by mami_papatot

fetelooooooooooooooooooooooor! burtica mea face ca o burtica de catel...cand respira asa, repede...ce o fi?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

imi pare rau..nu stiu!!!!dar tesa te linistesti...nu cred ca e grav!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Mami_p, cum adica?...

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Simo da, cred ca asa o sa fac pana la urma. Sa vedem. Multa sanatate bebelului. I-au mai trecut aftele? In DVD-ul Danei Nalbaru, asistenta isi infasura pe deget o compresa sterila cu glicerina si nistatin si il stergea in gurita.

Mami cum ca un catel soro? O fi luat-o Honney la trap in jos. Te doare ceva?

Kya 39+ cu Sanziana
AMR... pana cand trebuie

A inceput o mare dragoste

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

simo,saru-mana...vad ca acum s-a oprit...dar tot se foieste bebe, ceea ce e bine...cat despre barosanici si elefantzele, eu zic sa se inscrie aici mamicile cu ceazariana...eu nu sunt dormica de afirmare....

ma duc sa-mi mai dau o tura cu garmastan...

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Simo27

Kya,ia cu incredere Batista...uite,eu in situatia asta cu Samuel infundat,cu mucii la vale daca nu aveam Batista asta,nu stiu ce ma faceam!e buna la casa omului

Simo, dar Samuel sta la batista? Ca Iulia a stat cuminte primele doua dati, apoi insa n-a mai tinut si urla si se zbate ingrozitor cand ii bag batista; insa imediat ce i-am eliberat nasucul casca niste ochi mari si mirati si zambeste-deh, poate respira!

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

fetelor, s-a linistit acum...

Naty, nu ai vazut cum fac cateii mici cand respira? cum le ace burtica? se misca asa repede...nu in ritmul in care respiram noi...

Kya, mama, te las pe tine sa alegi ce vrei...elefantzica sau barosanica....si uite , poate vrea si cris...dar la mine tre sa treaca prin alte zone, asa ca ... mai finutz...mai scalbutz...si eu eram contra batistei, dar deja o sa-i fac loc...si nu, burtica nu ma durea...nici n-as fi observat, dar am pus mausicul pe burtica, ca stau tolanita pe canapea, si asa am observat cum se misca...

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput