Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (148)
Raspunsuri - Pagina 5
kitzy spune:
Sovi la fel si tie!!!! Care incepe prima galeria dintre noi? Ceva pariuri?
38+ cu Diana
AMR max 2 saptamani!!!
acina spune:
Felicitari Ariel! Bine ai venit pe lume bebe Teo !
Ariel sa-ti traiasca baetelui si sa fie sanatos.
La multi ani si pt Alexandra.
Anca 33 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii
luny spune:
salut!!
Ce vesti minunate!!
ARIEL, FELICITARI!! TOATE S-AU ARANJAT ASA CUM AI VRUT TU, SA TRAIASCA TEO,SA FIE SANATOS SI CUMINTE, SI LA MULTI ANI ALEXUTZA!!
sovi, da' ai shoppinguit ieri! ce as mai fi mers si eu!..mai am putin si o iau pe aratura de atata stat in casa din motive de bebe mic si sot lucracios si vreme de kko...
LA MULTI ANI Dana Singh si Oprescuflore, SANATATE SI NUMAI BUCURII!!
NICOLETA, ai intrat si tu pe ultimul metru, felicitari!!
dupa o zi usoara cu bebe dormicios si cuminte, a urmat o noapte cu bebe agitat si sremacios rau, dar doar la san!..a dormit cate 2-3 ore legate!oare cand o dormi si el 6 ore la rand???!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Eu cred ca o sa va puneti deodata toate pe nascut de or sa crape agitatele de oboseala, care incotro!...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mami_papatot spune:
si eu sunt tare curioasa cum a iesit Teo, ca ieri ma speria cosmeticiana ca am bebel mare si nu prea ma vede pe naturel...bine, o inteleg ca ea ma epila, si era vba de retus, ca serios m-am facut acum 2 saptamani...iar eu ma aoleam de ziceai ce-i aia...si cred ca si albinutza mea cea pufoasa se apropie vertiginos de 4...macar sa ramana sub...ca si livy a nascut pe iris de 3700, deci se poate....
Dana, eu sunt dusa cu pluta asa ca, intr-un tarziu...LA MULTI SI FERICITI ANI!...v-am vazut si pozicile, tare frumosi sunteti si tare fain realizate imaginile...sotul tau de ce nationalitate este?
Nicoleta, sa stii ca nici eu nu credeam ca voi reusi sa-l conving cu inducerea...bine, acum sa nu zic nici eu hop pana nu sar parleazul, ca abia maine ii fac proba...
Sovi, asa e...mai a ramas putin, sa citez din Gyuri Pascu...sa-ti traiasca mobilitza, shai diri, diri da... acum cine-o umple, cand o umple ... vba aia...bebe sasha sa fie sanatos...binecunoscutele pupuri pentru voi!
Kya, matale ce mai zicetzi, mimica, mimica?
cu ursuleata la fel, suspecta treaba...
mihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ne-ai lasat cu ochii in soare mai mamico...nicio veste, nimic...pai tu nu stii cum sta treaba pe crengutza?
Doar 2 zile pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana ???
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +39 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
mami_papatot spune:
si acum, pentru veselirea sufletului...
Doua oltence la examenul de fizica:
- Fata, cat fu te unu la tine?*
- 10 minute !
A se citi ... cat a fost T1 la tine...
I:Cum gaseste un cioban o oaie in munti?
R: Foarte atragatoare!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
natynic spune:
Am dat sms la Ursu si nu raspunde...O fi nascut?
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
sovietica spune:
Kitzy, nu m-as baga la pariu, ma dau la oparte politicoasa si te las pe tine prima
Luny, imi pare rau ca nu poti iesi... In ideea asta m-am strofocat si eu sa ma duc, in ciuda protestelor randunoiului.
Ce n-am mai mentionat eu e ca ieri am fost si la ultima sedinta de aquagym Da nu sariti cu bata, ca am fost mai mult asa, la o sueta de stat in bazin cu fetele (dusa, adusa cu masina), ca mai aveam de mers odata pe abonament. E mare lucru sa plutesti in apa cand pe uscat te simti ca o balena esuata! Bine, daca stiam ca am colul semideschis, nu mergeam. Da tot bine fu!
Naty, si mie mi-e teama ca o sa dea system error la agitate si iar crapa forumul!
Mami
si mercic!
Hai ca ma pun pe facut lista de bagaje sa fiu eficienta, si sa nu ma invart ca un ... intr-o caldare cand o fi...
Edit:
Oare Cory ce mai face? sper ca nu se simte depasita de situatie...
sovi 38+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici
luny spune:
quote:
Originally posted by mami_papatot
si acum, pentru veselirea sufletului...
Doua oltence la examenul de fizica:
- Fata, cat fu te unu la tine?*
- 10 minute !
A se citi ... cat a fost T1 la tine...
I:Cum gaseste un cioban o oaie in munti?
R: Foarte atragatoare!
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
hahaha!!!!!!!!!
mi-a disparut si mie lista de emoticoane, iar in aia mica cu cele selectate de mine, s-au produs miscari masive, unele au disparut, si au aparut altele noi!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Ali_bia spune:
FELICITARI ARIEL PENTRU BEBE
TEO GRASUNELUL. RECUPERARE RAPIDA SI BEBE
MANCACIOS SI SANATOS!!!
LA MULTI ANI DANA SI OPRESCUFLORE!!!
Trimit si eu abia acum ca ma chiniu de dimineata sa postez si nu reusesc si acum numai pana la pag 5 ma lasa sa citesc
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina39+Alexandra-Ioana
Pozele mele
AMR-max.3 zile pana la