Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (148)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

A, si ca metoda de... inducere sau cum ati vrea sa-i ziceti... invocare a berzei... mi-am schimbat semnatura cu o zi mai devreme...

Nicoleta 39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)

AMR 8 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ia sa incerc si eu sa postez, sa vedem unde imi aterizeaza mesajul?
Bai, dar varza rau e forumul asta de ieri! Vad ca tot ii fac "maintananta" sau cum scrie acolo dar e tot mai rau; ca, Mami, si eu scriam aseara de zor la inca un mesaj, cred ca de 6-7 ori l-am trimis si dadea eroare.
MARCEL, multumim pentru relatarea prompta. Apai daca nici biata Ariel nu era de cezariana...saracutul Teo, noroc ca e el mare si puternic si a invins obstacolele. Abia astept poze cu elefantelul!
LA MULTI ANI, DANA SINGH!!!
Sovi, daca asa zici, nu scot agitatele decat cand anunti plecarea la Brasov care...bag seama ca nu va fi prea prelungita, ca vine Sasha .

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Mi-am schimbat si eu semnatura, sper sa fi prins miscarea si site-ul asta... care e cam varzuit. (a, semnatuzra are o zi de prematuritate)

AMR 8 de zile

Mergi la inceput

Ieee, am schimbat eu pagina!
Bai, chiar nu stie nimeni nimic de Ursuleata? Las ca investighez eu imediat...

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Dar vad ca n-am schimbat eu pagina, ci mamica din Tuvalu...cat estimezi ca are in greutate grasunul tau, Nicoleta?

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Naty, eu nu vreau sa estimez ca mi-e cam frica... inca acum ceva saptamani zicea nenea doctoru ca are 3.300... Cred ca in martie, pe 25 (sper sa nu incurc datele).

AMR 8 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Mi-a innebunit explorerul, am pierdut de 2 ori mesajul
Varza scrie pe mine!

Roxana, succese cu silueta! Desi mie imi place cum arati, dar tu stii cel mai bine. Am admirat pozici cu ingerasii vostri, ma bucur ca Robert e cuminte, pupe-l-as pe el de grasun!

Gecko, asta e linistea dinaintea furtunii! Si felicitari pt terenul pe care il castigat in noua patrie!

Oprescufloare, La Muli Ani Fericiti!!!

Olgutz

Delfinutza felicitari pt 5 kile!

Mami, 2 zile amr?! uau... brrrr.... Doamne Ajuta!

Nicoleta, multumesc pt mesajul preventiv de intampinare Ne-om auzi atunci in direct in Bv daca nastem sincron. Facem concurs, care tipa mai tare

Va pup! inchei, ca a venit MUUUULT asteptata mobila. In weekend aranjam cat putem inainte de plecare(am pus la plural doar ca sa ma simt inclusa) daca ne mai permite Sasha

Naty, sarumana pt baiatu vostru cu mobila, cerea cam atat cat primii la care am apelat si care ne facusera deja designul , asa ca am ramas la ei -parea mai corect. 60 bulioane pe un dressing si o biblioteca! Probabi cam asta e pretul corect daca vrem calitate
Oricum, a reactionat frumos cand i-am zis ca sun din partea randunoiului tau :)

sovi 38+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Sovi, cuvantul magic, mobila!!! Eu sper sa nu tip prea tare, oricum maternitatea e departe de Eva, asa ca slabe sansele sa se auda asa tare.

Cred ca am eliminat o particica din dop (nu avea cum sa fie secretie asa de consistenta). Sovi, as putea sa renunt la sincron??

Totusi maine nu as vrea sa nasc, medicul meu are consultatii de dimineata pana seara... As putea duminica sau luni? Barzo, cu tine vorbesc!!! Astept si contractii, ca parca asa era pachetul, nu?

AMR 8 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Felicitari Ariel!!!!!! Bine-ai venit pe lume bb Teo!!!!!!
Nici noi nu cred ca mai stam foarte mult la ce program intens de miscare are....

38+ cu Diana

AMR max 2 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Nicoleta, daaaa da! sgur ca potirenunta la sincron daca asta ti-e vrerea! Numai sa nu vina Gecko peste tine cu intr-un moment al pierderii facultatilor :) Sta ea in butoi, pana se sparge.

Kitzy, sa dea Domnul sa iasa perfect si la voi, intr-un fel sau altul!

sovi 38+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput