Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (148)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by sovietica

neatza!

Vio, ce fatzuca are Sean! parca e papusa! Mandreste-te, mami, ca ai cu ce!
Cred ca si eu voi incerca finetul la baie. Sa vad cum e mai bine, cu sau fara... Voi cum faceti, il spalati apoi (scutecul) dupa fiecare folosire, nu?

barza la mai-iunie?! maaaaaaa stati la coada, maaaa De fapt am vazut ca se mai prevad nasteri luna asta la voi... Valeuuu inca in semn ca se apropie de final odiseea noastra! (cu alte cuvinte, tre sa nasc!)
Apai Silvia si mamici de m-i, bafta multa, nasteri usoare si bebei sanatosi sa aveti! -urare mai neoficiala deocamdata :)

Mihuta, ii doresc numai bine sorelinei. Imi pare rau ca nu poti fi langa ea. Andra, ascult-o pe mami si nu te mai frichini!

sovi 38+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

niatsa!! Sunt de la grupul mai-iunie!
Noi nu am invocat-o...inca. Dar va lasam 10 zile sa va rezolvati treburile cu ea, ca dupa aia... o invoca dr-ii si cezarienele programate.
Ashadar, dupa ce se intoarce din emisfera sudica, sa ii explicati sa isi faca planurile bine si sa va termine pe toate, ca sa ne predati stafeta!

Va pup cu mult drag, si sa stiti ca multe din mamicile mai 'mari' va cetesc. Sunteti f. informative. Sau informatoare.

37+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

URAAAAAAA!!!! S-A DUS NAIBII MEMBRANA LU' GECKOOO!!!! VINE BEBE PATRICK, HAI GECKOOOO, PUUUSH!!!!

violeta, ce scump e baby Sean!!..'fratiorul' lui Matei al meu, sa ne traiasca, maine fac baietii 4 saptamani!!
cleo, hei!! lasati barza la noi sa-si termine treaba, ca mai sunt cateva randunici nenascute!!VA PREDAM STAFETA CAND NE MUTAM LA SCUTECE, BRE!nu sariti randul!..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Cu intarziere,zic:
FELICITARI ARIEL PENTRU DRAGUL TEO GRASUN.MAMMA MIA...E MAI MARE SI DECAT IL BAROSANO!!!SI DE ZIUA SURIOAREI!SUPER!SA FITI SANATOSI,SA VA TRAIASCA SI SA VA BUCURATI ALATURI DE COPIII VOSTRI!BINE AI VENIT BAROSANO NO.1.CE S-O MAI FI CHINUIT DRAGA MAMI!
Fetei mele i s-a iritat un ochisor si ii curge.Am dat cu ceai de musetel aseara.Voi ce recomandati inainte sa sun pediatra?
Alta intrebare:voi dati cu glicerina in gurita des,in mod regulat sau la cat timp?Si,fetelor,voi cand desfaceti o fiola de ser fiziol,cat timp dati din ea??Eu am fiole din plastic cu dop care se rupe,din Cora.
Cuscram-ai facut sa rad cu:"mami,seamana cu Samuel,da are mai putin par..."
Am vazut bb Robert de Roxana splendid!
Luny,mie ginecologul mi-a zis sa mai iau o perioada Elevit,tardyferon si magne pe care le luam si in sarc si la fel si pediatra mi-a spus sa iau chiar mult timp de acum Elevit si Tardyferon fiindca alaptez.
Naty,ce zici tu mami de slabit,ca eu te-am vazut ff slaba cand ai venit la spital la mine..m-ai uimit..
Eu ce sa mai zic,ca mi-au adus ai mei blugii de gravida la externare si surpriza:nu au intrat pe mine..Am plecat in halat si pijama acasa!
fetele care au venit cu aprecieri la adresa frezatei mele dragi!
Mihutza,mie pediatra mi-a zis sa dau cu rivanol la fofo.
Sovi,merci de pont,dar noi vrem aspirator cu filtru de apa.
Cami.sanatate micutului!
Mamma mia,bubu,ce burtik frumoasa!
Vorbeati de buric,criss,mie mi s-a spus la spital sa nu fac baita generala pana cade buricul,fiindca cu cat se umezeste buricul,cu atat intarzie caderea lui.Treb pastrat loc uscat.Si dovada:la noi a cazut la 6 zile!!Am scapat de mult!
Am vazut si bebei draguti de Ioana si Vio!
Wauu,Silvia,zici ca barza a incurcat crengutele??A ramas dusa cu capul bine..
Si..HAI GECKO!!!ACUM CHIAR CA A VENIT MOMENTUL!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Buna,

Am trimis AZI NOAPTE dupa ce i-am dat sa pape(dehh atunci am si eu vreme) un mesaj si imi spunea ca o sa apara dupa ce e moderat de moderator.Eram ff obosita si am inteles ca sunt ceva probleme cu forumul, numai ca...acum am intrat si surpriza....mesajul meu A DISPARUT!!!!
Si nici nu am dat save pe vre-undeva.
Sa vad daca merge acum.
REVIN!

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Si acum sa ma destainui:Ieri a fost ziua cea mare:iesit pe afara dupa luni de zile!M-am simtit ca iesita din puscarie la propriu..Mi se parea totul schimbat,zici ca picasem dintr-un satuc din nord in capitala,ma uitam lung la hainele din magazine,care sunt de vara,la schimbarile din cartier si mi se parea ca a trecut un veac de cand alergam pe strazi.O stare super naspa.Ma gandeam ce ciudat sa pierd atatea luni din viata inchisa,perioada care mi s-a parut super lunga,si imi venea sa plang tare,sa nu vad pomii infloriti pe care ii adoram in fiecare primavara,dar cand ma gandeam la dulceata mea pentru care am facut tot ce mi-a stat in putinta doar sa nu o pierd,incheiam cu : A MERITAT DIN PLIN!!
Am iesit cu 2 pulovere,nestiind ca poate fi asa cald afara si cand am vazut lumea in tricou m-am simtit strange..Aveam impresia ca se uitau toti la mine..of.ce senzatie.Dar gata:ingrop perioada aia si astept sa ies cu minunea mea la plimbare..

Stela,
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

GECKO

La multe luni pentru Iris Miruna!

Si eu cred ca nu e nevoie de scutec in care sa invelesti pe bebe la baie, daca va e frica sa nu raceasca, de ce sa nu puneti mai multa apa in cadita, ca sa fie acoperit de tot de apa? Sau mai bine - sa-i faceti baita in cada mare?
A propos, din ce am citit eu, obiceiul cu scutecul in cada e de pe vremea cand erau cazile alea de lemn, adica demult tare, si se punea sa nu-l raneasca pe bebe. Nu stiu daca o fi adevarat sau nu. Eu i-am facut la Vlad baie de la 2 saptamani in cada mare.

Stela - eu stiu ca nu se da preventiv cu glicerina, doar daca are afte.

Mami 39+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

GECKO

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Mufa a varsat de 2 ori acum 30 min..se trezise si il schimbam,abia ii dadusem si vigantolul...off...de ce oare?
eu imi fac o gura de cafea ca mor de pofta!...noroc ca nu e acasa randunoiul sa vada

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cuscra: 1-in ochi poti sa-i pui 1-2 picaturi de laptic de-al tau...eu asa i-am pus Barosanelului si i-a trecut
2-eu l-am dat cu glicerina doar cand a facut aftele alea ,nu trebuie dat daca nu are probleme
3-si eu am la fel ser fiziologic si ii pun un dopulet de vata si il folosesc pana termin
4-bine ai iesit din nou in lume!
5-multi
Alice,mersi de grija...Barosanelul e putin mai bine...da,acu a racit rau fratele cel mare,a avut toata noaptea febra si l-a durut burtica si sotul a mers cu el la urgenta-tot rosu in gat-si el pe antibiotic...acu trebuie sa am 4 mani,sa-i iau pe amandoi in brate..offf
Vio,chiar ca e f expresiv Sean...
Mihutza,al meu nu e agitat deloc in somn..e,se mai rasfata el,prin mici atentionari catre parinti-chitaieli
Delphin,
Nasa CORY???????unde esti????????????

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Sar'mana cuscra de sfaturi..Imi pare rau de problemele tale..Dea Domnul sa treaca repede..
Nu stiu daca Naty e pe aici sa faca ea capitolas,ca eu trec la micuta..

Stela,
Pozici

Mergi la inceput