Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (148)
Raspunsuri - Pagina 19
ccris_ccris spune:
Wow, Gecko, in sfarsit! Bafta multa, tinem pumnii! Totusi nu te-a apucat Craciunul!![]()

HAI-DE GE-CKO! HAI-DE PA-TRICK!
Violeta, e scump foc Sean al tau, ff expresiv si ce ochisori albastri ca marea si limpezi are! Sa-ti traiasca!
Cristina
37+
Andreea
AMR doar 11 zile!
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
SilviaPop spune:
Barza a fost azi pe la noi( la mai-iunie) si a adus un
. Dar am sarit toate burtosele pe ea , am jumulit-o putin si i-am pus in vedere sa se intoarca la treburile ei pana la sfarsitul lunii. La ce bataie i-am tras..cred ca s-a invatzat minte![]()

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
Nicoleta spune:
Apoi no, daca deja ne furati barza...
Lasati-o sa termine la noi, nu va infigeti si voi in ea, ca saraca... De-aia ne rugam noi de ea si ea nika... Cat ii dadurati? Sau santaj??
Nicoleta
39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
AMR 8 de zile
SilviaPop spune:
De fapt, barza e cam epuizata din cz voastra si s-a dus putin la mare sa-si faca rezervare la hotel pt 1Mai, la Techirghiol ca e spetita de barosaneii vostri, sa se refaca si ea.. Numai ca nu stiu ce-a cautat cu ciocul in membranele unei fete din Constanta si..i s-a rupt apa fetei...normal.
Moaaama, si cand ne-am pus toate cu
pe ea, a fugit in emisfera sudica

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
ccris_ccris spune:
Felicitari Inei pentru bebic, sa fie sanatos si papacios!
Dar nu mai ademeniti barza la voi, ca uite, avem mamici care o asteapta de nu stiu cand, fac si dansul berzei si... nimic.
Stati la rand, ca nu e frumos![]()
Cristina
37+
Andreea
AMR doar 11 zile!
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
ccris_ccris spune:
D-apai de cand se roaga Gecko de ea!
Iar barza isi facea de cap la mare!![]()
Mi-am schimbat si semnatura!
Cristina
38+
Andreea
AMR doar 10 zile!
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
ccris_ccris spune:
Va pupic de noapte buna, pe maine!
Cristina
38+
Andreea
AMR doar 10 zile!
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
mihutza11 spune:
LA MULTI ANI DANA!! multa sanatate, numai bucurii si tot ce iti doresti! 

Hai gecko!! Nastere usoara!! 

Vio, super dulce Sean!!
Bubule ce balonas frumos ai tu acolo! 
am vazut si David de Ioana smecher!
Pe mine m-a terminat un pic gargaritza acum dupa-amiaza... numai nu dormea si pace, si da-i scancete si tot asa... acum doarme in brate la mine, ca nu am mai stiut ce sa mai fac... am incercat si suzeta, dar de unde atata!! tzitzi e sfanta!! ufff... sper sa fi fost doar o faza trecatoare...
Acum intrebare pt mamici: bebelusii vostri sunt agitati tare in somn? ca a mea de asta mi-a si facut faze azi, tot tresarea intr-una si iar se trezea... si iar chinuie-te sa o adormi...
si iar am o stare mai nasoala ca am primit o veste nu tocmai fericita (desi in mod normal nu ar trebui sa fie asa) de la sorelina mea... si ma tot gandesc ce as fi vrut sa fiu langa ea in mom astea... off ca departe e America asta... daca era randunoiul acasa poate imi trecea, dar asa e la servici pana tarziu... nasol e sa fii singura in casa!
hai ca mi-am mai varsat naduful!
cred ca voiam sa mai spun una alta, dar nu mai stiu.. sunt cu prea multe ganduri in cap!
Burticutze mai aveti putin si voi! va urez la toate nasteri usoare! abia astept sa vad ce recorduri se mai bat
icei la stolul inaripat!
Mihaela mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
aliceionescu spune:
Haide gecko!!!!!!! sa dai cu barza aia de pamant, sa stie pe viitor ca nu-i bine sa umbli beat si sa nu-ti faci treaba la timp! Nastere usoara iti doresc si bb sanatos si papacios!
Violeta, ce Sean ai tu acolo!!!!

Esti "incuscrita" cu cineva? Ca ma inscriu si eu pe lista!
Delphin, am facut aseara un calcul si pot sa-ti spun ca si Thea mea mananca cam 800ml lapte/ zi. Bine, are si zile in care mananca mai putin, si zile in care zici ca-i nemancata de cand lumea! Bai, m-au dat pe spate pozele cu fratior de David, mare culturist!!! Ce tare e!!!:))))
Simo, ce-ti mai face barosanu'? Cum se mai simte? Multa sanatate de la noi si multi pupici!
Sovi, cand va trebui sa-i speli in aceeasi seara pe Motanski si pe bb Sasha, sa te cantarest inainte si dupa operatiune! Si sa-mi spui cu cati km de maraton echivaleaza actiunea! :)))))))))
Kya, ce face Sanziana, il asteapata cuminte pe tati? Sa stii k si Thea l-a asteptat pe tati, dar la noi a fost vb. doar de o zi, dar tati vorbise cu ea sa nu cumva sa vina fara sa fie si el de fata, a pus-o sa-i promita ca-l asteapta si ea l-a asteptat.
Ariel, refacere rapida si bb. sanatos iti doresc!
Mami.p, te-ai mai linistit cu varicela? Fii calma si n-o mai stresa pe Hony, pls!
sovietica spune:
neatza!
Vio, ce fatzuca are Sean! 
parca e papusa! Mandreste-te, mami, ca ai cu ce!
Cred ca si eu voi incerca finetul la baie. Sa vad cum e mai bine, cu sau fara... Voi cum faceti, il spalati apoi (scutecul) dupa fiecare folosire, nu?
barza la mai-iunie?! maaaaaaa stati la coada, maaaa
De fapt am vazut ca se mai prevad nasteri luna asta la voi... Valeuuu inca in semn ca se apropie de final odiseea noastra! (cu alte cuvinte, tre sa nasc!)
Apai Silvia si mamici de m-i, bafta multa, nasteri usoare si bebei sanatosi sa aveti! -urare mai neoficiala deocamdata :)
Mihuta, ii doresc numai bine sorelinei. Imi pare rau ca nu poti fi langa ea. Andra, ascult-o pe mami si nu te mai frichini!
sovi
38+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici