Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (148)
Raspunsuri - Pagina 21
luny spune:
"Daca aveti baietel,din cauza particularitatilor sistemului nervos masculin,el va reactiona negresit la fazele lunii si la scaderile presiunii atmosferice. Din aceste motive, baieteii sufera mai mult din cauza formarii gazelor intestinale si a colicilor."
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Simo27 spune:
quote:
Originally posted by luny
"Daca aveti baietel,din cauza particularitatilor sistemului nervos masculin,el va reactiona negresit la fazele lunii si la scaderile presiunii atmosferice. Din aceste motive, baieteii sufera mai mult din cauza formarii gazelor intestinale si a colicilor."
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
![]()

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
sovietica spune:
Stela, evadare frumoasa si readaptare usoara!
Aspiratorul, culmea, eu am vrut altul ca mi se luase de cel cu apa
Asa de greu era si pana il spalam dupa fiecare utilizare
Asa la asta mizeria se aduna intr-un pahar de plastic pe care il desert intr-o secunda si gata treaba. Tehnologia ciclonica sa traiasca. Parca ma trage mai repede la aspirat asta (cel putin deocamdata
)
Daca stiam din timp, faceam schimb de aspiratoare cu tine :)
Cristina, buna idee si cu cada mare, dar cam incomod pt mine :)
Luny, straniu ce zic ei cu baieteii, ca eu stiam ca mai mult partea femeiasca e influentzata de fazele lunii.
sovi
38+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
Simo27 spune:
Sovi,cand vi in Bv?ai pregatit totul?
-vad ca Sasha e tare ascultator!![]()

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
sovietica spune:
Simo, e cam pregatit... Am lista cu cele 3 pensiuni care mi-au convenit, randunoiul si-a aranjat apele sa poata pleca -a muncit saracu de i-au sarit capacele in ultimele 2 saptamani. Acuma dragalasul munceste la aranjat prin casa (lucru rarisim!, e cocotzat la lustruit mobila, eu ma misc leganatu colo-colo, pe cat posibil sa ma fac utila. Contractiile s-au potolit, da stau cu urechile ciulite. La un semn deschisa-i calea! Atata paranoia mai am, sa lasam cat decat aranjat in urma.
sovi
38+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
luny spune:
simo, o fi, n-o fi asa cu coliceii?..Mufa nu are colici, inca!![]()
sovi, ai intrat pe ultimul metru...cand pleci la Bv?.
LUNY
sovietica spune:
Mai nou mi s-au intalnit tzatzele cu burta (cand stau putin aplecata/cocosata). E o senzatie iritanta si la propriu si la figurat
Probabil ca s-au terminat vremurile mele fara sutien...![]()
sovi
38+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
luny spune:
quote:
Originally posted by sovietica
Mai nou mi s-au intalnit tzatzele cu burta (cand stau putin aplecata/cocosata). E o senzatie iritanta si la propriu si la figuratProbabil ca s-au terminat vremurile mele fara sutien...
sovi38+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici

acelasi lucru il constatam eu acum cateva zile!!..atarna greu lapticul...inca sper ca dupa ce termin cu alaptatul, sa se ridice la loc!!!si lasa-ma sa sper, sa nu zici ceva, ca sar in sus!
minte-ma frumos, la naiba!flower power sunt!
LUNY
sovietica spune:
Poate daca... http://www.ele.ro/Tae_Bo_pentru_sani_--a3534.html , mai avem sanse.
sovi
38+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici