Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (148)
Raspunsuri - Pagina 16
luny spune:
Jesus, dupa ce ca n-a mers forumul, idiotii mi-au taiat netul pana acum, cred ca au avut impresia ca nu e platit, si dupa cateva telefoane bine punctate de randunoi, i-au dat drumul!
![]()
ursulica, bine ai revenit pe craca, ne-ai dat ceva emotii!
naty, pup Iuliutza scumpa!
mami.p ce nasol cu sotul..poate nu s-a lipit de el, o fi avut cand era mic si nu mai stie..
bubu, arata bine burti de 38 s!!
mai e putin si scapi de ea!
criss eu am si burete natural tigex si o manusa speciala pt bebei, dar e prea micut si il spal inca cu mana doar, cand il voi pune in cadita lui, atuni cred ca folosesc si buretele..si nu i-am protejat buricul de apa, asa au zis la Medlife, ca nu are nimic..
kya, gecko, naty,kitzy, ioana

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Ioana, ce scump e bucalaul! Ce s-a schimbat, e grasut!
Va multumesc pt. complimente 
Nico, si pe mine ma mananca sanii, dar doar daca stau mai mult cu sutien. Cand il dau jos ma mananca tare.
Oana
38+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
natynic spune:
Delphin, de ce ai fugit de pe Messenger fix cand vroiam sa te agatz???
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Iar nu merge forumul sau ati fugit toate?
Naty
mamica
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
...ati fugit!
Naty
mamica
Iulia mea
ccris_ccris spune:
Nu stiu ce-i cu forumul asta, teoretic suntem la pagina 22, practic la pag. 16. Nu-s ce sa mai cred.
Multumesc mult mamicutze pentru raspunsurile cu baita, o sa iau totusi si un buretel sau o manusa moale, sa fie.
Ioana, sa-ti traiasca bebele pufos, e ff dulce!
Naty, si eu ma gandesc cum o sa fie la vara cu AC-ul. La mine e pus pe peretele cu scara, ca sa faca roacoare si sus si jos, sper sa n-o afecteze prea tare pe bebe, dar nici fara nu putem sta, ca-i mai cald sus unde o sa stam cu ea (si unde avem lambriu) decat jos.
Mamip, Kya, dar voi cand trebuie sa nasteti ca nu mai stiu?![]()
Cristina
37+
Andreea
AMR doar 11 zile!
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
sovietica spune:
Ioana, absolut superb ingerelul!
Ti-am citit si povestea, ce emotionant! Nu stiam ca tu ai mai avut o parte de chin si inainte de lupta cu chisturile
... Dar probabil ca sufletul ti s-a vindecat total de cat te-ai straduit, la ce minune afisezi acum!
Naty, cum zambeste ea de smecher si ce se mandreste randunoiu cu ea!
Bubu, felicitari pt achizitii! Eu am dat sa ii certalesc pe cei de la sanosan ca nu i-am gasit la Kidex, si ei au zis ca nu merg acolo, ca targul ala e stiut mai mult pt copii mai maricei.
Randul nu cred ca o sa il sar la nascare, ca auzi ce zice Delfinuta, ca pot sa stau si 3 sapt cu colul deschis!
Vazut poze, cand stai pe banca, parca chiar ai bagat un balon mare acolo! 
Mami, sa va fereasca DD de boala. Duca-se, hai ca o sa fie bine!
Kya, subscriu si eu la calduri...
DElfinutza
, multumim pt sfaturi! Si pupici la mancacios!
Daca prin absurd nasc la noapte, am pus-o! Am mancat o tona de mujdei cu papa bun si am tras si la masea o juma de pahar de vin!
Desi am zis ca lista mea de achizitii prenatale e bifata toata, iar am achizitionat ceva! M-am ales cu 2 camasi de alaptat haioase si moi si mmmmm...., si niste scutece de finet (s-a oferit o matusa sa mi le cumpere), ca am fost convinsa ca trebuie :) O sa tin sub capul lui bb cand o dormi.
A, si cica e bine sa astern finet pe fundul caditei cand ii fac baie si eventual sa il si invelesc cu finetul ala ud si sa dau tot timpul apa pe el sa nu se raceasca. Voi faceti careva asa??
Cris, cu buretelul unii sunt de parere ca aduna microbi, sau germeni sau zi-le cum vrei :). Eu motivul pt care n-am luat este ca mai ales in primele luni, cate de tare poate bebe sa se murdareasca?.... Incerc sa simplific pe cat posibil procedurile.
sovi
38+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
ccris_ccris spune:
Da' unde ati fugit randunici?
De ce nu mai ciripiti vesele pe-aici? E inceput de week-end, nu?
Maine ma duc la coafor, manichiura si pedichiura, iar sambata aviatoare la epilat total, deh ne pregatim, ne pregatim...
Ma duc si eu la TV langa randunoi si intru mai tarziu!
Cristina
37+
Andreea
AMR doar 11 zile!
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
gudinde spune:
quote:
Originally posted by geckohmmm....oare ce face gecko treaza la 2:37 am?????????
Are contractii?????

S-a rupt membrana????

Ca altfel gecko isi respecta somnul

hmmm....oare ce face gecko treaza la 2:37 am?????????