Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (148)
Raspunsuri - Pagina 15
Simo27 spune:
Oana,dupa cum iti vad eu burtica
,tu o sa detii recordul la Barosani
-mare ,mare
Gecko,am ras cu lacrimi si am reusit de am sculat si copilu...auzi,piedone de Ariel

Criss-si eu folosesc tot mana
,ca Naty. si baita i-am facut doar dupa ce i-a cazut buricul...inainte l-am spalat asa,pe bucati
Kya,calduri am avut si eu
fiind,acu nu mai am timp sa ma gandesc daca mi-e cald sau frig![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
numeioana spune:
Salut, fetelor! Am vazut ca mi-ati dus lipsa!!
Nu prea mai am timp sa intru, pt ca e frumos afara si am fost la socri, apoi m-am reapucat si eu sa gatesc, sa fac curat prin casa...mai am si de calcat si de saptamana viitoare trebuie sa ma apuc de o traducere, ca pana pe 10 mai trebuie sa fie gata. Pe 10 mai avem si noi botezul. Nu stiu daca va mai amintiti dar l-am pus la cale inca de la 1 Decembrie
. Trebuie sa ma duc sa caut invitatii sa le comand...
Offf, ce de treaba!!
Eu i-am facut baita in cadita inca din prima zi acasa. Asa ne-au sfatuit de la Elias, desi nu-i cazuse buricutul si asa am vazut si pe CD-ul "Bebe vine acasa". I-a cazut mai gru putin, dar a fost ok. Si ce-i mai place in cadita!! Il spal cu manusa de prosop...
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
bubu05 spune:
Simooo, chiar nu vreau eu recoldul, ti-l las tie si lui Ariel!
Si Clau avea burtica mare, de ma miram de ea si printesica a fost super ok la greutate. Eu zic ca e lichid mult si bun de balaceala pt. bebe! Vlad a avut 3,300 kg, sper si eu la 3,500 de data asta, dar nu mai mult...
Oana
38+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
numeioana spune:
Oooooooooooanaaaaaaa, am vazut si eu balonul pe care l-ai ascuns sub bluza
!!! Mamaaaaaa!!!
Lasa, ca-l "spargi" tu cat de curand
Papacica, hai, nu te ingrijora, ca Ioana o sa fie ok! Ascult-o pe Naty, ca stie ea!!
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Ia uitati bucalaul meu!! Hi hi hi!!!
Fetelor, nu imi vine sa cred!!
Ce naiba se intampla cu femeile din lumea asta!? Oare ce poate fi atat de rau incat sa decizi sa iti omori copilul/nepotul??!!
Acum cateva zile o mama isi dadea foc cu copilul de 2 ani in brate...acum o bunica se arunca de pe bloc cu nepotul de un an jumate in brate. Incredibil!!
Si groaznic!!!![]()
poze
Nicoleta spune:
Ce de-ati mai scriiiis! Eu de la 12 la 5 am stat afara cu copilul mare, am mers la tuns, in parc... Apoi l-am luazt pe tati de la serviciu. Acum am nicte picioare... mama mama!
Cat despre recorduri, eu cred ca si bebe al meu e mare, dar nu peste 4,000!!! Ca daca e asa...hm, nu-i a buna, strica si nu cred ca va fi bine!! Stefan, 3.800 (prima nastere).
Eu ma tot gandesc la ce sa pun in bagaje... maine merg la medic (v-am mai zis de 10 ori, da sunt si eu emotionata, ce vreti?). Eu cred ca barza e desalata rau acuma dupa 4.600, asa ca va trebui sa ma descurc doar cu medicul... :D.
A, pe voi va "mananca" sanii? Ca pe mine da, ce-o fi si asta??
si m-a apucat un somn... asa, mereu, desi dorm bine, neintoarsa, noaptea, si ziua... cand apuc.
Am vazut poze frumoase cu burtici si bebelusi draguti (Naty, ce grasunica!).
va doresc o seara buna, desi cred ca mai intru...
Nicoleta
39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
AMR 8 de zile
numeioana spune:
Si pe mine ma mancau sanii...si cred ca e de bine
...cred ca se pregatesc pt laptic... si aveam si bufeuri... De-astea am tot avut si dupa ce am nascut vreo 2 saptamani. Ma culcam si ma trezeam uda...si nu in sensul ala![]()
poze
natynic spune:
Vorbeati de caldura...Eu vara trecuta am fost in sfarsit de acord cu montarea AC in sufragerie, dupa ce de ani de zile sunt dusman de moarte al acestui fel de aparat care deseori m-a imbolnavit, odata am facut chiar pneumonie. Dar asta-vara stiti cum a fost, asa ca...(ehei, de fapt cand a fost varful de caldura din iulie de toti mureau pe aici, noi eram in Apuseni la 26 de grade si o concepeam pe Iulia
). Pt vara asta nu mi-e de mine, ca eu indur f bine caldura, dar cu asta mica...mi-e tare teama odata sa nu se supraincinga dar, pe de alta parte si de aerul cond. mi-e teama sa nu o imbolnaveasca
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
delphin spune:
Ariel, nu pot sa spun de cat BRAVO! Sa dea D-zeu sa recuperezi bine!FELICITARI parintilor!
Despre spalat...pe ambii copii i-am spalat cu mana, buretzelul face prea multa spuma si imediat ce am venit acasa au avut baitza in caditza lor. La maternitate acolo nu ii spala "general" cum zice cris? Eu cred ca da!
Si buricul a cazut foarte bine si frumos la aprox 16 zile.
Vazut poze frumoase de burticoase si fete frumoase
.
Intrebare intrebatoare pt. mamicile cu bb la bibe: Cat lapte mananca pruncii vostri in 24h? Al meu cred ca ia cam 900ml. Voi avea confirmarea asta seara, caci am apa pt. bibe in sticle de 1l.
Sovi, eu am stat 3 saptamani cu colul moale si deschis de 2 degete si am facut destule...chiar condus pana in ultima zi.
, stai cumintica si odihneste-te!
Gecko, i-ti intzeleg nerabdarea....ma gandeam ca o terapie shoping sau salon de masaj ti-ar schimba gandurile nitzel.
si curaj...daca vrei i-ti dau o felie de briosha acolo in butoi, home made.
Gata pauza mea
editez: avantajul cu bb nascuti mari, adica peste 4 kg e ca au resurse sa faca repede noptile...asa se zice aici( a se citi, dorm repede toata noaptea)
pozici
natynic spune:
Delphin, Iulia mai putin...intr-o zi proasta ca azi (cand a mancat putin)-cam 480 ml; dar la carte, e f bine asa, pt greutatea ei. 900 ml mi se pare totusi extrem de mult!
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea