Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (148)
Raspunsuri - Pagina 17
delphin spune:
Sovi, la intrebarea cu finetul, eu raspund
!
Raportez aprox. 800ml de lapte pe zi, cica e normal pt. 5kg. cam 7 bib de 120 avand in vedere ca ramane in bb la fiecare masa.
ti-am raspuns Naty de ce, pe mess.
pozici
delphin spune:
gecko!!!!!
c'est pour de vrai?
Daca da, atunci curaj si sa iasa zguduitele la inaintare pt. galerie!!!
pozici
luny spune:
sovi, asa e, si mie mi-a zis multa lume sa pun in cadita un prosop sau finet cu care sa-l tii pe bebe invelit fiind ud cu apa calda, ii tine cald, asta cand e mic...dar eu ii fac baie in cada mare inca, Liviu il tine, eu il spal si il clatesc, si terminam rapid, cam 5 min trebuie sa dureze, sa nu-l ia frigul, ca incepe scandalul...in cadita lui il 'pierd', e mare, nu-l pot pune in fund, deci tot tinut in brate, dar dura mai mult baia si plangea...in curand vreau sa mai incerc si eu cadita sa vad cum mai e..
gecko, deci ce faci, te contracti, se rupe apa, ceva, ceva??![]()

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gecko spune:
mda....care ai dat mai cu membrana mea de pereti?????????? varza mi-ai facut membrana...
ma bag la un dus
...ca sa nu miros ca un sconcs cand o fi sa ma intalnesc cu ratonul

sovietica spune:
Luny, daca e sa facem baie lui Sasha ca voi, avem experienta, ca noi asa spalam motanu. Unu il tine, altul il spala repede. Deosebirea e ca Motanski face scandal din secunda 1.
Geckoooooo Doamne Ajuta!
Hai Gecko cu nasterea de vis!
Abia astept sa iti vad minunatul! 

sovi
38+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
gudinde spune:
quote:
Originally posted by gecko
mda....care ai dat mai cu membrana mea de pereti?????????? varza mi-ai facut membrana...
ma bag la un dus...ca sa nu miros ca un sconcs cand o fi sa ma intalnesc cu ratonul
Eiiiii .... astea da vesti bune din emisfera sudica

Tin pumnii

Nicoleta spune:
Gecko, bafta!!! Si vezi, nu tine barza aia mult, si asa e lesinata...
Nicoleta
39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
AMR 8 de zile
natynic spune:

HAI GECKOOOOO!!!
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Nicoleta spune:
Hai Gecko!!!!! Dupa astea 2 zile cumpar secretul membranei rupte, a colului sters, a dopului rostogolit!!!
Nicoleta
39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
AMR 8 de zile