Parintii naturali vor cunoaste familia adoptatoare
Raspunsuri - Pagina 11
Dariela spune:
La Arges se va judeca fara a se tine cont de noua decizie timp de 45 de zile de la publicarea in Monitorul Oficial!
Cel putin o parte din cei cu dosar pe rol mai au o sansa!
Dariela
Alexa Ioana spune:
aha, deci se intampla exact cum mi'era teama ca va fi... se interpreteaza totul in functie de judet...
dariela, stii cumva daca asta au hotarit judecatorii ? pozitia dpc arges care este ?
Dariela spune:
Da, asta este pozitia uneia dintre judecatoarele care judeca cazurile de adoptie.
Si pana la urma asta este si pozitia dpc-ului, daca pot fi ajutate cateva familii de ce nu!
Oricum probabil ca aceasta decizie nu va ramane chiar in forma aceasta, pozitia celor de la ORA fiind aceea ca chiar daca parintii naturali vor fi audiati sa nu aiba acces la dosarul familiei.
Dariela
Alexa Ioana spune:
of, ce porcarie...
nu stiu daca se va putea ca familia naturala sa fie parte din proces, dar sa nu aiba acces la dosar...
in primul rand, vor stii numarul de dosar, in al doilea rand, pe usa salii de judecata apare programarea proceselor, si datele de identitate ale partilor (deci si fam. adoptatoare)... in citatie apar toate partile... iar in sentinta, datele sunt chiar extrem de "explicite"...
nico, ti'am trimis PM...
asi spune:
Dariela chiar nu ma incalzeste cu nimic ca nu pare CNP-ul atata timp cat se cunosc celelate date.Dupa ce adopt un copil nu am de gand sa ma comport ca o infractoare sa imi schimb numele, adresa sau chiar mai rau sa emigrez.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Alexa Ioana spune:
clar, dar nici sa nu stam aici si sa ne uitam tot timpul peste umar, sau sa tresarim de fiecare data cand suna soneria...
tocmai de'asta trebuie sa facem ceva... e inadmisibil...
si vorba lui asi... cu sau fara CNP tot aia e, cata vreme apare numele integral si adresa...
Dariela spune:
Eu cred ca CNP-ul este extrem de important. Este singurul indiciu dupa care poti fi identificat si peste 50 de ani.
Pana la urma daca ar fi cazul nu as ezita sa-mi schimb domiciliul sau daca acest lucru nu ar fi posibil mi-as alege o alta adresa pentru perioada adoptiei.
Dariela
catty spune:
Dariela, dar stii de ce anume au anuntat astia de la DPC astazi ca la Arges se judeca dupa legea veche pana pe 10 mai? Am facut eu scandal vineri la ei, am dat tel si la alte DPC-uri si dimineata jurista lor s-a dus si a vorbit la instanta. M-au sunat sa imi spuna ca imi vor pune actele in brate sa ma descurc cum pot de termen daca vreau sa prind legea veche. Mama ei de treaba. Dar ma descurc eu cumva. Nimeni nu se ia de copilul meu si nu il pune in pericol
dariastoica spune:
Buna ziua fete dragi.Ce Doamne iarta-ma facem?Am vazut ca v-ati intalnit,ati stabilit ceva?Eu am trimis la ORA,Antena,PRO,Realitatea.Ce sa mai fac?Va puteti baza pe mine oricand la orice ora.Trebuie sa facem ceva!