Mamici ce asteapta al doilea copil (8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Multumim, Acina! La fel si tie! Sa fie si la voi pline de bucurii aceste sarbatori!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
22+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Dany,si eu sunt de acord ca e super ca se trezeste doar uneori la 6
Madasi am trebaluit toata ziua,mai putin cat am fost la biserica sa trecem pe sub Aer.Firesc ar fi ca toata saptaman aasta sa fi facut treaba pana cand incepeau Deniile si apoi sa participam la slujba,dar e mai greu,mai ales cu bebe pe langa noi.Imi place mult balansoarul,dar daca o lasi singurica nu cade din el?ca am vazut ca nu are bara de protectie
Ada,super clipul,superbi si voi
Claudia,e super ca accepta dentistul,stiu ca e destul de dificil cu cei mici,dar exemplul personal face multe
Cami,onyx
Paste fericit tuturor!Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

mai fetelor eu ma tot lupt cu mofturoasa mea,dar nu cedez,sunt obisnuita de prima data cu nazuri dar ma gandeam ca acum voi avea un copil care sa pape ,eu nu prea pot scrie pt ca este greut cu 2 copii,dar sper sa ne revenim,nu se trez sa pape toata noaptea daca nu o trez eu,de pregatit pt paste nu am facut mai nimk primimm totul de la socara si mama,abia am facut curatenie generala,vroiam sa va dau niste linkuri cu baby einstein desene pt copii care zic eu sunt destul de interesante,bine pt cei care se uita la tv ca a mea mai mult de5 min nu sta in fata tv
http://ibox.org.ua/69770/
http://ibox.org.ua/69142
nu se poate descaraca decat cate un singur fiml,pe rand cu multa rabdare ,ca dureaza o vesnicie dar merita .
sarbatori fericite

Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Fetelor, am intrat sa va urez PASTE FERICIT!!!
si nastere usoara CamiM si onix, am citit printre randuri ca vine vremea la voi.

Eu nu am intrat , cred ca am ceva probleme, nu vreau sa stric atmosfera aici, vad ca sunteti vesele si asta e foarte bine.

Mie mi-a iesit luni un pic de ceva gelatinos, iar de ieri imi tot curge ceva apos pe tampon. Am fost la doctor, a zis ca colul este inca inchis dar poate curge si asa, deci sa stau cat mai mult in pat, nu mai ies nici afara aproape deloc.
Nu stiu ce sa zic, sper sa ma ajute Bunul Dumnezeu si pe mine sa duc aceasta sarcina cat mai departe, caci acum este destul de mica pentru o venire pe lume asa de repede. Hai ca mi-au dat lacrimile si nu mai vad sa scriu.

Va pup si va doresc numai bine. Voi mai intra cu vesti, dar nu stiu cand.

Bebe 2
Crengu 24+ cu Rianna si mami lui Cristian(aproape 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna dragele mele
- crengu iti doresc din suflet sa te ajute Dumnezeu sa poti sa duci la bun sfarsit aceasta sarcina
- oprescufloaremultumim de linkuri si trebuie sa ai rabdare cu bebe , este mai greu stiu dar va trece
- multumim fetelor care au facut urari pentru Sfintele Sarbatori
- noi aseara am fost la Prohod a fost foarte frumos , pe Andrei l-am dus la bunica iar pe Maria am luat-o cu noi , a fost foarte cuminte toata slujba , a dormit , a mancat lapte si mai spre sfarsitul slujbei s-a apucat sa cante si ea , pacat ca nu am avut aparatul s-o filmez ..... sa vedeti cum faceau batranele : vai ptiu sa nu fie deochi dar ce canta , vai da ce frumoasa este etc mai ales ca Maria impartea si zambete in stanga , in dreapta am ajuns acasa la ora 23

- vreau sa va uram si noi din partea familie noastre pentru voi si familiile voastre sincere urari : Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii. si

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria
Filmulete Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Buna, multumim la toata lumea pt urari si la randul nostru uram PASTE FERICIT pt toti cei care il serbeaza. Se pare ca anul acesta si vremea tine cu noi.

Noi acum am venit de la doctor si totul e in regula, copilasul, placenta si colul.......nu a vazut dr nimic ce sa ne ingrijoreze......dar a intervenit ceva........de aceasta data doctorul a zis ca e fetita....nu a vazut foarte clar dar zice ca data trecuta ar fi putut confunda cordonul ombilicar cu puta si acum zice ca e mai mult fetita decat baietel.......peste 2 saptamani trebuie sa merg in spital la analize de sange si cele pt depistarea diabetului gestational si atunci o sa merg si la ecograful din spital unde ma vede alt medic........sper sa se clarifice dilema atunci.

Crengu, tu stai numai cumintica si te odihneste si totul v-a fi perfect.....incearca sa nu te mai necajesti desi stiu ca e foarte greu. Sa speram ca sunt doar secrectii normale in aceasta perioada a sarcinii si nu e nimic grav, oricum bine ca colul e inchis....asta e semn bun. Stiu ca nu ai voie sa stai la calculator dar cand poti mai da de veste sa stim ca esti bine.

Va pup pe toate si acum merg la treaba ca inca nu am facut nimic azi.

Ada 26+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Ada_s felicitari pentru fetita si spor la treaba iti doresc

danybv
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria
Filmulete Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Va urez tuturor Paste fericit!!!!!
Sa va dea Dumnezeu sarbatori pline de lumina, bucurie si implinire sufleteasca!!!!

Pup pe toata lumea!!!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
22+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

[size=3]PASTE FERICIT[size=3]
SI HRISTOS A INVIAT,SA A VETI PARTE DE LINISTE SUFLETEASCA ALATURI DE FAMILIE SI COPILASI.

Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)

Mergi la inceput

HRISTOS A INVIAT !!!! PUP TOATE FETELE SI AVETI GRIJA DE VOI

danybv
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria
Filmulete Maria

Mergi la inceput