Mamici ce asteapta al doilea copil (8)
Raspunsuri - Pagina 12
Ada_S spune:
Mai fetelor.......ma tot gandeam eu asa ca nu am pus nici macar o poza cu noi ca sa ne cunoastem, am un clip pe care l-am facut de Craciun, numai ca am uitat unele poze de la botezul lui Alvin si de la prima zi de nastere si tot ziceam ca il refac dar nu mi-am facut timp pt asta asa ca il pun asa cum e daca aveti chef sa il vedeti e www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=50030212113b8f556b5220" target="_blank">aici.
Noi ne imbracam si iesim la plimbarica ca e tare frumos afara. Revenim mai tarziu, cand il aduc pe Alvin la somn.
Ada
26+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
MissJJ spune:
Buna fetele!
Eu am o lene de scris de numa. Nu stiu de la ce da ma enerveaza tot citesc si zic gata scriu da pe urma parca mi-e lene sa ma apuc si tot aman.
E si chestia ca parca nu mai am rabdare cu sarcina stiu ca mai e putin afara e mai frumos si parca tot caut cate ceva sa fac toata ziua sa treaca mai repede sa ajung sa imi vad bebitza.![]()
Ada f frumoase pozele cu voi.
Camy, Onyx si eu cu galeria: 

.
Dany si a mea s-a trezit azi de la 6
. Macar Maria ii dai laptic si mai face nani da pe a mea nu o mai pot convinge sa faca nani pana la pranz.
Fetelor ca vroiam sa va intreb are ceva daca fac azi curatenie? Ca e f frumos afara deci pot lasa toate geamurile larg deschise fata e cuminte se joaca pe aici Flo e la munca deci pot face curatenie linistita si maine as sta si eu in gradina cu fata la soare sa ma relaxez. Ca au anuntat vreme faina si maine, 19 grade. Si as vrea azi sa aspir peste tot sus si jos sa schimb astenturuiel la noi ca la fata le-am schimbat ieri sa mai curat baile si cat doarme fata sa pot spala pe jos in bucatarie si pe hol si sufrageria ca se poate usca numai bine cat face ea nani si dupa ce se trezeste as vrea sa tund iarba din gradina si sa fac ceva ordine ca maine sa stau lungita pe scaun la soare cu o carte si un pahar cu suc fata sa se joace in curte, am sa scot jucariile in iarba si sa ne realaxam ca maine oricum Flo vrea sa doarma mai tarziu ca e obosit si dupa amiaza are meci la tv si apoi dupa ce se trezeste fata sa iesim la plimbare.
Am si ceva poze noi sa ne vedeti ca am fost alaltaieri la o plimbare pana in oraselul apropiat si i-am luat la fata un balansoar pt gradina. Pun acusi si poze sa le vedeti, merg sa pun pozele revin.
Si daca plecati prin plimbari acuma de sarbatori eu va urez :

Sarbatori fericite pline de lumina alaturi de familie si prieteni si nasteri usoara si bebeii sanatosi fetelor care urmeaza sa aduca pe lume micile minuni.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 9 saptamani
ClaudiaH spune:
'Neata fetele!
Iata-ne si pe noi de-abia intorsi acasa de la dentist, azi am avut eu programare. Miercuri a fost Stefan la control si cum totul a fost in regula si a primit si o jucarie drept premiu pentru ca isi ingrijeste bine dintisorii azi cum am ajuns acolo s-a si repezit la scaunul stomatologic din cabinet. S-a dezumflat putin cand i-am spus ca azi e randul meu la control. A venit asistenta, s-a uitat in gura, mi-a curatat putin dintii de tartru (curata la fiecare 3-4 luni desi nu se aduna cine stie ce) apoi a venit doctorita, s-a uitat a vazut ca totul e in ordine si apoi am plecat acasa. Lui Stefan insa i s-a parut cool cum mi-a bazait tanti in gura cu aparatul ala si cu aspiratorul (in timpul asta a stat si el cocotat pe genunchii mei si sa uitat la ce face tanti in gura la mine). Bineinteles ca i-am spus ca a fost tare misto ca mi-am curatat dintii ca acum o sa am dinti mai frumosi etc. In felul asta, tot vazandu-ma pe mine si mergand si el mai des (de 4 ori pe an cu mine de 4 ori pe an pentru el se aduna ceva experiente pozitive)... sper sa nu aiba mai tarziu probleme cu frica de dentist. Acum beau o cana de lapte de soia si apoi o sa fug sa ma apuc de treaba ca ziua e scurta, diseara mergem la biserica sa ne spovedim inainte de Paste iar in casa mai sunt muuuulte de facut.
Ada_s, felicitari mamico! Parca mai ieri scriai pe la aspirante si iata-te acum in ultimul trimestru! Cat despre clip... ce sa mai... ma bucur ca v-am vazut, trebuia sa-l arati mai demult, ai cu ce sa te mandresti, ai un baietel leit mama si per total o familie frumoasa. Mai astept poze!
Dany, Stefan s-a trezit pana la 6 luni in fiecare dimineata la 6 cel tarziu asa ca poti sa te consideri o norocoasa ca Maria se scoala doar uneori la 6 dimineata.
CamiM, tin pumnii ca bebe sa astepte pana pe 1 Mai. Oricum sper sa ne anunti si pe noi cand va intampla marea intalnire daca va fi mai devreme. Pupici pentru beblina!
Va urez o zi super-buna!!!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
22+
iata minunea 2
danybv spune:
ooooaaauuuuu ce frumoasa familie si ce poze , mi-a placut tare mult Ada_s plimbare placuta va doresc 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria
Filmulete Maria
danybv spune:
pup fetele : Mada si Claudia am scris toate in acelasi timp ![]()
- spor la treaba Mada si asteptam poze
- spor la treaba si tie Claudia si ma bucur ca mergi la biserica diseara si noi mergem toti 4 sper sa reziste Andrei desi el este obisnuit sa stea la slujba acum vom vedea cum se va comporta
danybv
Mamy de
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria
Filmulete Maria
MissJJ spune:
Dany ms.
Deci nu are nimic daca fac azi treaba prin casa?
Si noi am merge la biserica mie asa imi place de Pasti cand mergem la slujba si luam si lumina si etc, parca e mult mai frumos decat de Craciun, la slujba ma refer. Mai ales mi-ar place sa mergem la o manastire undeva e asa frumos.
Aici e mai greu cu biserica ca este una sg micutza in cadrul uneia englezesti si e departe e chiar in centrul Londrei si mereu se aduna f multa lume si mai rau ca vine si multa lume nu la slujba ci la furat din buzunare sau la etalat haine sau din astea, si strica toata atmonsfera. Asa ca noi urmarim slujba la tv.
Ziceau ca vor sa construiasca o biserica romaneasca separat ar fi fain poate asa vom putea merge si noi poate nu va fi chiar in centru'.
In iasi era fain ca aveam o bisericutza mica si frumoasa chiar langa casa Sf. Parascheva si mergeam in fiecare an sa luam lumina si era f frumos, poate anul viitor o sa mergem de Pasti acasa sau daca vor mai creste fetele sa inteleaga si ele ceva, uite de Craciun nu simt asa lipsa obiceiurilor si etc ca de Pasti.
Uitati aici si pozele de la plimbare si cu balansoarul.
Sper sa va placa.
Daca e ok atunci ma duc la curatenie ca mai am o ora pana culc fata si sa termin de aspirat ca sa nu mai fac galagie cand doarme ea.
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 9 saptamani
danybv spune:
Mada foarte frumoase pozele si balansoarul este superb , sa-l foloseasca sanatoasa si iubita
- ma bucur mult sa aud ca mergi la biserica chiar daca acum nu poti fiindca este departe dar lasa c ane rugam noi si pentru cei care nu pot sa ajunga 
danybv
Mamy de
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria
Filmulete Maria
MissJJ spune:
Dany ms ma bucur ca iti plac pozele.
Imi face mare placere sa merg de cate ori pot mai ales de Pasti, dar daca nu avem masina e cam greu cu fata si cu metroul si cu aglomeratia care e in centru, da o sa mergem noi anii urm cand is fetele mai mari si poate se deschide si biserica noua.
Si in iasi ador vara cand e frumos sa ies la o plimbare in centru si sa trec pe la mitropolie, e f frumos.
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 9 saptamani
Ada_S spune:
Am revenit.......Alvin doarme asa ca pot scrie in voie.
Fetelor multumim pt complimente, foarte dragut din partea voastra.
Mada am vazut si fotografiile voastre, tare frumusica e Ariana si imi place mult si balansoarul.
Revin mai incolo ca s-a trezit Alvin, merg sa il culc la loc........are nasul infundat, cred ca a racit si se tot trezeste.
Ada
26+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
acina spune:
Dragele mele,
eu in we nu intru pe net de aceea va urez de pe acum un Paste Fericit!
Pupicei multi
Anca
35 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii