Mamici ce asteapta al doilea copil (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Buna dimineata

Iulia felicitari pt caruciorul roz, ma bucur mult pt tine.

danybv, ma bucur ca totul e ok la voi.......pacat ca veti fi mai mult singuri de sarbatori.....dar o sa recuperati voi.

Claudia, am vazut aseara la tv pe o tipa cu o rochie asemanatoare si tipa si-a pus pe maini un sal subtire de un roz sidefat arata asa de bine.

Sanziana, ma bucur ca esti mai linistita la sarcina asta, poate e fetita.

Galeria

Ada 25+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

'Neata fetele!

Iata-ma-s si pe mine cam umflatica si cam obosita dar... incerc sa ma mentin treaza.
Sanziana, mercid e sugestii! Chiar am un fel de esarfa sal in culoare auriu-ruginiu (ceva gen impletit din matase, nu pot sa descriu prea bine). Chiar mi-ai amintit de ea. Brosa m-am gandit si eu dar... oricum o sa-mi puna floare in piept si deci... mi-e teama sa nu-micada decolteul de tot de atatea chestii agatate. O sa caut un set de medalion/lant/cercei, ceva asortat si putin mai extravagant ca sa mai detensioneze sobrietatea culorii rochiei. Mai am ceva timp pana pe 14 mai cand zburam spre Romania la nunta cu pricina.
Julax, felicitari pentru bebe sanatos! Tinem pumnii sa fie fetita!!! Poate data viitoare iti spune mai sigur. Nici la mine nu e sigur fetita dar eu incerc sa sper in continuare si pe de alta parte sa-mi amintesc ca si baietii sunt tare dulci asta asa ca o consolare preventiva in caz de nu e fetita.
Dany, l-am haituit pe sotul meu sa imi instaleze plug-in-ul ala asa ca am recuperat cu vizionarea filmuletelor. Ce sa zic, ai doi copii minunati! Merita sa te necajesti cu greutatile cresterii cand ii vezi ce frumos cresc si cata bucurie iti aduc. Pupici pentru amandoi sunt niste dulci!

Noutati noi nu avem. Nu stiu ce se intampla cu mine ca ma umflu tare rau in ultima vreme, ma trezesc de parca-s balonas dar... merg luni la medic si o sa intreb atunci. Intre timp am modificat programul de somn al lui Stefan. NU mai voia sa mearga de buna voie la culcare la pranz, mereu era cu insistente cu negocieri, etc. Cum aici majoritatea oamenilor nu prea-si culca puiutii la pranz incepand cu 2 ani jumate, cam asa, am zis sa incercam si noi. Asa ca acum seara merge la culcare pe la 19-19:30 si doarme pana dimineata la 7:45. Pentru el e parca mai bine avem timp mai lung de plimbari in timpul zilei nu trebuie sa venim repede la pranz pentru nani. Si pare chiar sa-i placa acest program. Noi cei mari inca nu ne-am obisnuit insa cu noul program, sunt cam doi ani de cand aveam vechiul program asa ca noi suntem putin mai aerieni zilele astea, nu prea ne organizam eficient. Ne-om obinsui noi incetunel. Si cum toti copiii in jur au acest program o sa-i fie si lui usor sa se integreze mai tarziu avand un program similar.

Gata, va pup si va urez o zi super!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
21+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Buna fetelor!
Sunt si eu gata cu curatenia, asa cum poate fi ea, adica acolo unde nu intra Dragos!Cu mancarea nu ma stresez, o ciorbita, friptura si un tiramisu, pe langa aperitive (care nu trebuie gatite)Vor veni socrii la noi de Paste, stiu ca voi fi mai obosita dupa aceste zile, dar ce sa facem, mici compromisuri, ca ei vor pleca in Canada la cumnati pana la toamna si e frumos sa facem sarbatorile impreuna, iar la noi e mai mult spatiu, stand la casa!
Iulia ma bucur pt culoarea roz a caruciorului ca si cum ar fi al meu! lasa daca dr a zis 51 %, mai pui tu 50% presimtiri si iese fetita!
Dany ma bucur ca sunteti bine, n-ai ce face, sunt unele meserii care au avantaje si dezavantaje.
Fetelor mi-e tot nu-mi creste burtica!Ma uitam la pozele fetelor de la odiseea de sept-oct.....pai eu cu tripleti si nu as avea asa o burta!Daca nu mergeam la control vineri cred ca acum eram in panica!
Continui galeria pentru fete!

15+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

vai Claudia am uitat sa-ti spun ca eu incercasem atunci sa-ti trimit email cu filmul dar nu a mers deloc si am uitat sa-ti scriu ca nu merge trimis , imi cer scuze , faptul ca te umflii inseamna ca retii apa in organism si va trebuii sa te duci neaparat la dr , nu este ceva grav dar trebuie verificat , eu la fel am patit la Maria si m-am dus la dr si mi-a dat sa tin un pic de regim desi a fost mai greu sa tin fiind graviduta eu care eram toata ziua cu poftele dupa mine
- Sanziana ce ma bucur ca ai terminat cu treaba , iar cu burtica nu-ti fac griji ca-ti va creste ea
- eu deja am vopsit ouale , am sa fac o pasca dar nu acum sambata si friptura si ceva dulce inca ma mai gandesc ce voi face , a doua zi si a treia zi suntem in vizite pe la diferite familii care deja ne-au invitat la masa pascala

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria
Filmulete Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut mamici cu si fara burtici!!

Am ramas tare in urma.. m-am facut o lenesa.. recunosc!!Iertare!! Noi suntem tot cu bb la purtator .. sper sa si stea acolo pana pe 1 mai ca atunci avem programarea.
Multumesc mult fetelor pentru galerie.. sunteti tare dragute dar o sa va amorteasca mainile pana pe 1 mai ca nu ii dau voie bebelinei sa vina mai repede.. Oricum aveti de la noi o mie de pentru cat de dragute sunteti!!
Am citit in urma dar sunt total capie asa ca am cam uitat tot: am vazut rochie faina de Claudia( sexy mama..) si pantofiori adorabili de Arianna..super dulcei. Si felicitari Iulia pentru fetita.. sper sa ramana asa daca asta va doriti!!

Va dulce pe toate si numai bine!!

AMR 6 zile

Cami & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Dany,Ada,Claudia,Sanziana din partea fetitei(sper) din burtica.Oricum,am luat in calcul si avnatajele unui baietel.Simt in continuare ca e fetita
Danydin partea lui Alex.In general Pastele e pe langa casa,recuperati voi dupa
Claudia,mi se pare ok sa ca nu doarme la pranz,ami ales ca seara adoarme destul de repede.Uneori chiar somnul de la pnz incurca planurile,asa ca e super
Sanziana,in mod normal cica la a doua sarcina burtica se contureaza mai tarziu,asa ca nu iti face griji.eu sunt exceptie...Mai e putin pana vineri si te vei linistiIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Cami,acum am vazut ca ai postat.ma bucur ca sunteti bine.Cat despre galerie,mie chiar imi face placere
onyxIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

ma bag si eu in continuare la galerie : fetelor vedeti voi ca va aduce iepurasul cate un bebelus, deci activam : galeria 24 din 24

danybv
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria
Filmulete Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

la toata lumea

Eu sunt happy azi ca am intrat in ultimul trimestru de sarcina........yupi....si e tot timp frumos afara asa ca putem iesi la plimbare.

Va doresc si voua o zi frumoasa si insorita.

Cami, ma bucur ca esti bine si bebelina sta la locul ei, bine ca ne-ai scris sa nu ne facem griji......continuam cu galeria pana cand e nevoie

Ada 26+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

buna fetele
- noi azi am fost tare matinale din cauza Mariei care mi-a dat trezirea la ora 6 dimineata ( asta in masura in care m-am culcat la 1 dimineata am stat de vorba cu sotul fiindca noi nu prea ne vedem in cursul zilei si atunci profitam de ocazie si vorbim seara cand este liniste in casa )avea chef de vorba tipa si gangurea de numa numa si i-am zis daca nu ma lasa sa dorm nu-i mai dau lapte si ea tot zambea la mine asa ironic dar pe urma a fost fata cuminte si mamy i-a dat sticla de laptic si a facut nani pana la ora 9 : 15 deci am mai reusit sa dorm cateva ore
- acum am schimbat pe amandoi copii : spalat , schimbat haninute de casa si hranit copilul cel mare si cea mica , Maria doarme iar Andrei se joaca , sotul este la slujba deja iar eu butonez la Pc
- deci suntem bine , afara este frumos poate reusesc sa-i scot azi pe copii afara la joaca
-activez galeria Cami si Onyx nastere usoara , sper sa va aduca iepurasul bebelusii mai repede
- va pup pe toate din grup si va doresc o zi frumoasa
- ne reauzim mai tarziu

danybv
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria
Filmulete Maria

Mergi la inceput