Mamici ce asteapta al doilea copil (8)
Raspunsuri - Pagina 10
acina spune:
Buna dragutelor,
ce mai faceti voi?
Vad ca toate sunteti bine.
Ma bucur.
Pai mai intai La multi ani pt cele care poarta numele de floare...pt duminica cu intarziere...
Ada sarumana sper si eu sa stea broscuta in burtica pana cand mai creste ca eu trebuie s aajung sa nasc la Bv ...
Vad ca mai toate fetele isi fac timp sa mearga la cumparaturi pt puiuti numai eu nu ...sunt varzaa.Poate ma urnesc totusi ca acum apare fetita si eu nu am hainute pt ea...
eu carut , patut , masuta de infasat , carusel nu mai cumpar ca le am pe cele de la Andrei, scaunelul de masa l-am strans ca el se considera baiat mare si nu mai vrea sa stea in el...Sper doar sa nu reactioneze urat cand o s adesfacem iar vechiul lui patut...
Hai pupicei si sa aveti o zi cat mai frumoasa.
Anca
34 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii
ClaudiaH spune:
Buna fetele!
Iata-ma-s si pe mine pe aici. Alerg intr-una de colo colo. M-am oprit acum dupa ce am mancat si apoi ma pregatesc pentru cursul de germana.
Mada, sorry pentru problemele cu maseaua!!! Imi inchipui ca e tare rau. Sper sa te lase sa nu te chinuie pana pe 14 totusi. Si noi avem programare la control saptamana asta. Stefan merge maine iar eu vineri. Mergem cam o data la 4 luni si asa n-am niciodata chef sa ma duc dar... ma duc in ideea ca o sa se obisnuiasca si Stef cu dentistul.
Ada_s, A fost ok la testele lui Stefan. Abia pe 8 mai vom afla rezultatele ca in total sunt 4 sedinte de evaluare in care evalueaza nu doar nivelul de cunostinte de limba ci si nivelul de dezvoltare, varsta lui reala (care poate fi intre 2,5 si 7 ani). In functie de rezultate se va stabili cat de des si cum se va lucra cu el. M-am bucurat ca a fost foarte cooperant, a lucrat cat de bine a putut el saracutul, la unele teste a mers pana la sfarsit cu foarte bine, iar la altele doar pana la jumatate deci la unele capitole e mai dezvoltat decat varsta lui iar la altele mai putin. Astept sa vad rezultatele; sunt tare curioasa. A fost grelut pentru varsta lui, a avut inclusiv test de scriere in care trebuia sa faca liniute, cercuri, patrate toate dupa model sa uneasca puncte in diverse forme... chestii care nu sunt pentru 3 ani dar el le-a facut pe toate, nu foarte drepte liniile, cercurile nu perfect rotunde dar a mers cu testul pana la capat. Acum asteptam.
Sanziana, cred ca solutia cu carucior dublu e buna. Stefan si acum vrea in carucior de cate ori se poate si e cu un an si umatate mai mare. Noi o sa luam o placa de agatat la carucior pe care Stefan sa stea in picioare.
Noutati acum: Sunt nespus de bucuroasa ca Stefan a primit loc la gradinita la care ne placea noua cel mai mult; inca nu am semnat nimic dar ne-a zis directoarea la telefon. Deci incepand cu 1 august o sa am un "gradinar" cu acte in regula. Intre timp am trimis inapoi rochia pe care mi-o comandasem initial si mi-am cumparat alta. Iata aici rochia pantofii si poseta asortate. Trebuie sa mai caut ceva sa inveseleasca tinuta; ma mai gandesc eu la ceva artificii, o curelusa de paiete sub sani...vad eu. Poza nu e clara da' daca dadeam drumul la blitz ar fi stralucit in oglinda si era si mai rau. Pantofii si poseta sunt culoarea bronzului stralucitor. Pantofii i-am gasit cu talpa putin grosuta si tocul nu prea subtire ca sa fie comozi si le-am pus si niste chestii de gel pe talpa in interior pentru surpus de confort. Vanzatoarea m-a vazut gravida si mi-a recomandat asa ceva ca eu nici nu stiam ca exista. Cam astea de pe la noi... revin maine. Pana atunci va pup pe toate!!!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
21+
iata minunea 2
julax spune:
Am reusit sa citesc din urma,dar nu voi reusi sa raspund inseara asta ca mai am ceva treaba si ma prinde sarbatoarea de maine![]()
Mada,sper sa treaca maseaua
LMA pentru Ari.Si Alex implineste 1,8 ani pe 24.Chiar ca trece repede timpul
Claudia,imi place mult rochia
Maine dupa amiaza merg la eco.Poate se arata bebele in toata splendoarea![]()
Va pup si imi cer scuze ca nu am raspuns tuturor,s-au amestecat informatiile,iar timpul...fug,noapte buna!
Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
Ada_S spune:
Buna dimineata burtici
Mada, cum e cu maseluta s-a mai calmat durerea?......din pacate si eu am probleme cu o maseluta....mi-a cazut plomba saptamana trecuta si incepe sa ma doara si pe mine........dar nu merg la stoma ca imi este frica.....astept sa nasc, sper sa fie totul ok pana dupa nastere si sa nu fac o prostie prea mare.
Felicitari pt printesa mare, cred ca o sa fie o dulce in uniforma de gradinita.
Sanziana, nu-i nici o problema, ai nevoie de odihna.......o sa termini tu si curatenia. La noi ieri a fost timp urat dimineata, apoi din senin si-a revenit asa ca iar am stat toata ziulica in parc. Azi noapte a ploat de numa si surprise......dimineata iar timp frumos.......asa ca il asteptam pe tatic sa vina acasa in pauza de masa si apoi iesim din nou la plimbare ... yupi
. Curatenia o las pe weekend sa se pastreze mai bine pt sarbatori......cu mancarea nu trebuie sa ma omor....o sa fac doar niste chiftelute si eventual pun o pulpa de miel la cuptor, ca imi face mami umplutura si restul.....a zis ca imi vopseste si oua asa ca nu am multa treaba.
Claudia, iti sta foarte bine in rochita......din pozitia in care ai facut fotografia nici nu se vede ca esti graviduta, noroc ca am vazut si alte fotografii ca nu te credeam
.
Ma bucur ca a decurs bine evaluarea lui Stefan, pare cam complicat ce face el acolo, sigur e pe maini bune.
Iulia, abia astept sa vi de la eco.......sa speram ca de data asta o sa vada doctorul ca e fetita
.....principalul e sa fie totul in regula.
Cami
si onyxg
.......voi ne tineti pe jar? Sper ca totul e ok si nu aveti timp sa ne scrieti pt asta nu faceti prezenta ..... oricum galeria e pe baricade.....macar sa ne spuneti cand sa ne oprim

Ada
25+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
MissJJ spune:
Buna fetele!
Noi ieri am fost plecate in Londra si am mers la shopping cu vecina si i-am luat la fata www.shoes2udirect.co.uk/KidsShoes/GirlsShoes/Infantshoes/tabid/2853/CategoryID/2853/List/0/Level/a/ProductID/648/Default.aspx?SortField=ISBN%2cProductName" target="_blank">papuceii de primavara.![]()
Is asa faini nici nu mai vroia aseara sa se descaltze de ei, a fost si frumos ieri si am profitat si ne-am plimbat am ajuns acasa destul de tarziu si atunci printesa a fugit direct la nani. Azi vad ca e intunecat si picura de dim dar au zis astia ca la pranz se face iar frumos asa ca dupa amiaza mergem la magazine sa cautam agatatori pt perdeaua de la fata din camera, ca ieri am primit perdelele noi si le-am si spalat azi numai sa le netezesc putin si sa le agatam sus daca gasim minunatiile alea.
In rest maseaua ma chinuie dar sper sa rezist pana pe 14 cand am programare daca eram in ro nu era pb ca puteam merge dupa ce nasteam linistit da prefer aici sa merg acuma daca poate sa faca ceva cat e gratis ca e f f scump aici sa iti faci dintii, oricum sper sa faca ceva cat sa nu ma mai doara ca restul le-oi face cand mergem in ro.
Ada, Iulia, Claudia ms de urari.
Claudia e super faina rochita iti sta f bine si da cred ca ceva centura din aia cu paiete sau ceva de genul ar merge f bine.
Ma bucur sa aud ca merge bine evaluarea lui Stefan.
Am vazut si eu aici chestii din alea de gel care se pun in papuci da nu am folosit niciodata pana acuma.
Cami, Onyx [amjoreta]

Oana, Dany, Crengu, Ank, Sanziana, Diana, Khrisu, Vela, Mariana, Acina, Miky, Madina, Mess, Ana si restul fetelor din listutza
.
Ma duc sa ma joc cu printesa revin mai incolo, sa vad ce mai ziceti.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 9 saptamani
Ada_S spune:
Ei Mada
.........vad ca schimbi saptamanile tare des........imediat ramai cu cateva zile, parca ieri scriai ca ai schimbat semnatura......ce repede trece timpul.
Tare bine arata sandalutele, nu ma mir ca nu vroia sa se descalte.
Si noi dam pupici la toate fetele din listuta

......
Ada
25+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
ClaudiaH spune:
'Neata fetele!
Trec si eu scurt pe aici sa fac prezenta; nu ma simt prea grozav, vremea asta de primavara m-a dat peste cap si iarasi sunt racita: ma ustura gatul imi curge nasul...macar bine ca nu fac febra. Dau cu ceaiuri si bomboane de supt si sper sa ma lase in pace ca am asa multe de facut...
Mada, super papuceii!
Ada_s, Julax, Mada, merci de aprecierile la adresa rochitei; nu e grozava dar nu am timp si nici chef sa mai caut asa ca m-am oprit la asta care, frumoasa sau nu, macar imi vine bine. Nu prea am fost fan negru dar... merge.
Julax, asteptam vesti bune de la eco. Eu abia saptamana viitoare mai merg la control asa ca pana atunci delecteaza-ma tu cu ceva noutati.
Cam astea de la noi, iarasi tre' sa fug sa-l iau pe Stefan si apoi sa citesc ceva si dupa-amiaza din nou la cursul de germana. Off ca m-am saturat de limba asta ca de mere acre, tot invat si tot invat si corect tot nu vorbesc da' n-am ce ma face merg mai departe. Cred ca o sa mai treaca vreo 10 ani pana cand o sa o vorbesc si eu relativ corect. Va pup p toate si va urez o zi buna!!!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
21+
iata minunea 2
sanziana27 spune:
Buna fetelor!
Ada ai dreptate cu munca mai putina si odihna mai multa pt bebe! la prima sarcina parca innebunisem nu stateam o secunda, toata ziua trebaluiam, ca era sau nu treaba si eram doar eu cu sotul care face si delegatii, ce mai! nu aveam stare deloc. acum vad ca sunt mai linistita!
Julax bafta la control si poate afli culoarea caruciorului!
Mada sunt superbi pantofiorii sa-i poarte sanatoasa! Vreaaaaaaaaau si eu o fetita!!!!! Ieri am iesit sa-i caut pantofiori de primavara lui dragos numai adidasi erau pt baietii 
ceea ce el are deja!
Claudia felicitari pt evolutia lui stefan. Rochita e foarte eleganta, eu ma gandeam si la o esarfa pusa pe umeri aurie sau o brosa, gen floare, ar merge chiar din aur, dar ar trebui una mare sa iasa in evidenta sa atraga atentia, ceea ce-i mai greu.
Fetelor ma apuc si eu de galerie 

sa vina 

Va pup pe toate si sper ca toata lumea e bine!
Crengu sper ca nu sunt probleme ca tare demult nu ai mai intrat!
15+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
julax spune:
Presimtirile mele sunt pe cale sa devina realitate.Dr a zis ca in proportie de 51 la suta e fetitza.L-am intrebat daca n-ar putea fi macar 80 la suta sigur de asta
S-a mai uitat de vreo doua ori si a zis ca daca nu-i mai creste ceva intre timp,ramane fetitza
Cel mai important e ca e sanatoasa,e in grafic cu evolutia,avea chiar ochii deschisi,parca era extraterestru
Mi-a dat vreo doua picioruse chiar cand o priveam
A fost asa frumos
Ada ,Claudia,Sanziana

Mada,frumoase sandalutele,acum ma uit cu si mai mare interes
Cami, Onyxsi eu
Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
danybv spune:
buna fetele cochetele 
- ma bucur in primul rand ca sunteti toate bine ![]()
- Claudia foarte frumoasa tinuta ta ( rochia , pantofii si poseta ) sa le porti sanatoasa si iubita 
- julax sa dea Doamne Doamne sa fie 100 % fetita si sa va bucurati de ea , urez si eu : LA MULTI ANI !!! prichindelului tau Alex pentru frumoasa varsta de 1 an si 8 luni

- pentru Cami si Onyx le doresc din suflet nastere usoara si bebei sanatosi
si galeria binenteles : 

- mada foarte frumosi pantofiorii printesei tale Arianna , sa-i poarte sanatoasa si fericita
si imi pare tare rau ca suferi cu maseluta aia urata dar sa dea DD sa treaca durerile cat mai repede
- sanziana multi pupici
si tie Ada_S la fel
si spor la treaba pentru Pasti
- noi suntem bine cu totii , nu avem noutati , am reusit si eu sa fac curatenie dar sambata voi face retusarea finala : aspirat , sters praful , gatit etc
- noi vom petrece Pastele acasa in familie , de fapt voi sta mai mult singura cu copii , sotul fiind plecat la slujba in cea mai mare parte a timpului
- va doresc la toate o zi buna si sarcini usoare
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria
Filmulete Maria