Mamici ce asteapta al doilea copil (8)
Raspunsuri - Pagina 9
CamiM spune:
Salut burtici si la multi ani celor cu nume de floare!!

Claudia as da reteta de carlionti numai daca sa sti care e .. sunt asa curioasa daca Sabina o sa aiba si ea carlionti sau nu..![]()
Fain scaunul de masina. plimbari placute!!
Tinem pumnii pentru rezultate super la teste lui Stefan.
Ada
dulce pentru voi special vine acus!! Multumim frumos pentru aprecieri si pentru galerie..mai avem un piculet..![]()
Mada merci
. sa iti spun.. sa nu iti spun...?!
la noi e vara deja( dupa standardele mele), avem cam 24 Celsius, asa in medie de cateva saptamani bune. Seara se mai raceste dar in curand nu vom avea pace de atata caldura.
Mie mi-au placut toate carucioarele puse de tine.. greu de ales. Poate ar trebui sa mergi sa le incerci in magazin daca le au ca e mare lucru sa vezi pe viu cum se manevreaza.
Dany ce plimbare faina.. super!Sa stapaniti sanatosi caruciorul nou si Maria sa se plimbe mult in el..![]()
![]()
Sanziana felicitari!!Ne bucuram pentru vestile bune de la doctor.
Gata ca am aberat suficient. ma duc si eu la nani si va
pe toate burticoasele!!
AMR 10 zile
Cami 
&
Sofia - 8 mai 2006
ClaudiaH spune:
'Neata!
Sorry ca n-am intrat deloc ieri! Am avut musafiri dupa-amiaza si am bucatarit de dimineata iar dupa-amiaza... ne-am intretinut la un pahar de apa.
Mada, carucioarele loola de la Baby confort par intr-adevar mai usoare si il gasesc fain pe cel portocaliu si pe cel verde. Despre caruciorul Icoo Plasma de la Hauk deocamdata nu stiu sa-ti spun ceva concret din vazute doar sa-ti spun ca marca Hauk e foarte bine vazuta in Germania. AM dat un search pe site-urile de aici si iata ce am gasit. Modelul plasma are 14 kg, se impacheteaza foarte frumos si a avut ceva note bune la testele de compatibilitate. E un model nou cu tehnologie noua deci ar trebui sa fie ok. Eu ii gasesc un singur defect: greutatea. Daca trebuie sa-l cari pe scari sus sau jos e greu dar daca stai la casa... nu prea ar trebui s te deranjeze. La noi se gaseste in mai multe locuri dar mototrul de cautare imi zice ca pe Amazon are cel mai bun pret. Saptamana viitoare cand ies in oras cu Stefan o sa ma uit sa vad poate vad modelul la vreun magazin sa-l si pipai putin. Te tin la curent.
Dany, exact asa un carucior am avut si eu la stefan in Romania si am fost foarte multumita de el pana in momentul in care a trebuit sa-l urc pe scari dar daca stai la casa eu il gasesc un carucior super fain, se leagana, poti sa-l pui cu fata sau cu spatele la tine... ce sa mai, e fain mai ales daca e gratis
N-am vazut inca pozele ca tre' sa mergem la biserica dar dupa-amiaza o sa ma delectez si eu cu ele.
Sanziana, felicitari pentru bebe sanatos! Tineti-o tot asa!
CamiM, iti tin pumnii pentru un finish glorios!!!!
Va las acum, va pup si incerc sa revin dupa-amiaza, pa!!!!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
21+
iata minunea 2
MissJJ spune:
Buna fetele!
La Multi Ani
tuturor cu nume de floare.
Sanziana ma bucur sa aud ca bebe e ok, lasa ca aveti timp sa vedeti si culoarea caruciorului.
Cami hmm ce fain.
La noi azi de ex e ceata si umed si un vant asa cam rece.
Miroase a primavara si e totul verde da e trist si rece.
Claudia am vazut si eu pe site-ul de la hauck ca scrie la greutate 13,4 kg da am vazut ca si ala Nurse care l-ati luat voi are la greutate 13,8. Acuma daca ai putea sa il manevrezi prin magazin sa imi zici cum e ar fi perfect si raman datoare.
Si mai am o nelamurire la noi in uk au toate culorile alea la i'coo plasma 7 dar pe site-urile nemtesti daca il caut gasesc numai trei culori si scrie ca astea is editia 2008, e pe negru cu galben, bej cu portocaliu si albastru cu ceva galebn mai deschis sau verzui, nu prea imi dau seama din poza. Daca vezi in magazin sau pe undeva daca astea asa colorate is editia de 2007 si daca e vreo diferenta in afara de culoare intre editia 2007 si aia 2008, daca is numai culorile diferite nu e o pb iau de aici, aici setul carutz, landou, geanta si scaun de masina costa 440 de lire, dar ma gandesc daca se poate sa vezi daca astea 2008 au ceva in plus fatza de alea de pe site-ul pt uk. Poate e ca la loola si pur si simplu difera culorile in fct de tara sau poate aici in uk nu a aparut inca editia de 2008, ca na fiind firma nemteasca poate au lansat mai intai aoclo si mai apoi apar si pe aici.
Te chinui cam mult nu?
Sorry da imi place mult modelul si cum are si de toate si aici nu l-am vazut in magazin sa il iau la impins si strans si etc si am zis ca na e firma nemteasca si poate la voi se gaseste mai usor in magazine.
Claudia ms inca o data si ti-am zis raman datoare.
Edit: am revenit am reusit sa downloadez cataloagele de pe cele doua site-uri ala din uk si ala din germania si ala din uk is editia 2007 si au 13,4 kg si alea din germ ii editia 2008 cu alea trei culori si are 14 kg deci e mai greu oleaca. Da alte diferentze mari nu vad intre editia 2007 si 2008. Is curioasa daca le vezi in magazin si le poti compara editia 2007 cu aia 2008.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 10 saptamani
danybv spune:
LA MULTI ANI !!!! celor care poarta numele de flori 

danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria
Filmulete Maria
Ada_S spune:
, timp frumos peste tot........toata lumea e la plimbare.....si noi mergem acusica doar am intrat sa va salutam.
Sanziana felicitari pt bebelusul sanatos, bine ca totul e in regula.
Mada si eu zic ca mai bine sa fie usor caruciorul......eu am unul de la hauck ( a costat 560 euro la reducere in Austria), stie tare multe poti sa il pui in nush cate pozitii, sa il inchizi, cu roti din cauciuc cu camera, solid, cu telescoape sa nu scuture.....e ceva de vis, pacat ca e tare mare si greu 

.......acolo sta aproape nou.....am folosit unul no name, usor vre-o 5-6 kg, foarte ieftin de care am fost foarte incantata.
Restul fetelor sper ca sunteti bine toate.
CamiM 

Ada
25+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
ClaudiaH spune:
'Neata fetele!
Trec si eu scurt pe aici sa fac prezenta si sa-mi beau cana cu lapte impreuna cu voi apoi ies cu Stefan cu bicicleta pana la supermarketul din colt sa mai luam ceva legume apoi venim repede sa ne luam pranzul sa dormim un pic si apoi cat suntem fresh sa mergem sa tereminam cu evaluarea lingvistica a lui Stefan. Si iata ca ziua e deja programata. Si daca ma gandesc ca marti si mercuri am cursuri, miercuri si vineri am programare eu si Stefan la dentist, ca vineri seara mergem la biserica (biserica e in orasul vecin, nu aici) ajung sa ma intreb eu cand ma mai pregatesc de Paste? Pronesc si de la premiza ca sotul se ocupa de cumparaturi de mersul saptamanal al lui Stefan la piscina si de multe altele dar totusi parca saptamana e prea scurta, nu-mi ies orele necesare. Dar... cu siguranta ca si voi va confruntati cu probleme similare caci si voi sunteti mamici si sotii si totodata crestine asa ca nu ma mai plang. Nu pot sa nu ma intreb totusi ce as face daca as avea si serviciu. Asa ca tin sa le felicit pe mamicile care lucreaza si sa le urez multa energie in continuare!
Pupici tuturor si va urez spor la treburi si o saptamana cu un randament de 100%!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
21+
iata minunea 2
MissJJ spune:
Buna fetele!
Ada da conteaza si greutatea la carucior, mai ales cand eram in Londra era vital de aia am avut carucior de 7 kg usor si etc, da acuma stam mai la tara, ca sa zic asa intr-un satuc si plimbarile mele is mai locale si mai mult pe jos, in rest ma sui in tren si gata, si chestia e ca vreau si eu un carucior din asta cu de toate, mai mult si de moft dar tare mi-ar place sa am unul asa, ca am unul usor asta al fetei deci in caz de ceva drum mai lung pot sa il iau pe asta. Am zis ca noi vrem doi copii, nu mai mult si macar acuma sa imi fac si eu moftul ca si asa nu prea cumpar nimic altceva f nou pt bebe ca am cam de toate de la fata asa ca macar un carutz nou si colorat ca am spatiu unde sa il tin si etc.
Noi am mai avut un carucior luat la oferta de la toys'r'us tot usor si etc nu prea l-am folosit si l-am dat mai departe la un alt bebe care avea nevoie si asa o sa facem si cu astea, ca si asta al fetei in afara ca trebuie putin spalat in rest e super ok nu are nimic.
Claudia asa e uneori parca nu ajung orele pt cate sunt de facut. Si eu ma bucur ca pot sta acasa cu fetele ca daca trebuia sa mai si lucrez nu stiu cand le faceam pe toate.
Oana ms mult ca ai modificat la listutza.
Restul fetelor pe unde umblati?
Cami, Onyx 

Pe mine ma chinuie f tare o masea si aici e cam nasol cu dentistii e f f scump si de multe ori nu lucreaza tare bine depinde peste cine dai, azi dim am mers sa vad daca gasesc un dentist care primeste pacienti noi si de la NHS ca eu am gratuitate pe perioara sarcinii si un an dupa ce nasc pt tratamentul dentar. Si sg solutie a fost sa imi fac o porgramare la dentist dar e abia pe 14 mai, ca pana atunci era busy, si in caz ca ma doare f rau doar sa merg la urgente la spital, speram sa ma mai tina dintii pana ajungem in ro vara viitoare pt nunta si vom sta mai mult sa ne facem si dintii. De vreo trei ani nu am mai avut pb cu dintii da na s-a gasit tocmai acuma si nici nu pot lua nimic mai puternic de durere sau ceva numai paracetamol.
Uff sper sa rezist cu bine pana pe 14 si sa vad ce rezolv atunci ca e prima oara cand merg aici la dentist, abia astept sa mergem in ro ca acolo nu ma costa asa mult si imi pune cele mai bune materiale la un sfert din preturile de aici, aici e crima si pedeapsa sa trebuiasca sa mergi la dentist.
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 10 saptamani
Ada_S spune:
Neata fetelor, cele cu
si cele fara hai adunarea ca avem di toate ........cafea, lapte ceai, limonada 
Cum stati cu curatenia de sarbatori?Eu inca nu sunt gata, dar nu mai am mult.
Noi am avut ieri timp frumos si am profitat din plin, am iesit la plimbare in parc apoi ne-am intors, Alvin a facut nanic si cum s-a trezit am iesit iar la plimbare pana seara la 9, dupamasa a venit si taticul cu noi....ne-am simtit tare bine. Azi e noros, se pare ca nu vom putea iesi![]()
Am vrut sa va scriu aseara dar mergea tare greu forumul. Eu am inceput sa ma unflu, imi amortesc mainile picioarele, exact ca la prima sarcina.....sunt putin suparata mai ales ca am tinut si regim si acum intr-o singura saptamana am pus 4 kg, mai mult ca sigur e apa iar. Sambata merg la medic din nou si probabil saptamana viitoare o sa ma trimita la eco in spital si poate si analize, parca acum se face glicemia.
Claudia, cum a fost la evaluarea lingvistica?
Mada, acum vezi tu ce cumperi, care iti place mai mult....la mine a fost putin mai complicat daca am nascut cu cezariana si nu a fost tare placut sa ma lupt cu kilogramele caruciorului si parca ma deranja si marimea lui, e un carucior mare........era mai greu cand trebuia sa ocolesc masinile parcate pe trotuar din cauza ca nu incapeam cu caruciorul pe langa ele. Acum in schimb nici nu stiu ce sa fac, ca nu sunt foarte hotarata........daca ajung din nou la cezariana sigur nu voi putea iesi cu ambii copii singura asa ca ar fi bun si caruciorul mare ca oricum ar veni si taticul cu noi la plimbare (asta in primele luni) apoi mai incolo daca sta bb2 in fund pot sa aleg alt carucior. O sa mai vad eu, deocamdata mai e timp sa ma hotarasc.
Iar m-am lungit...
Cami, onixg

Ada
25+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
MissJJ spune:
Buna fetele!
Si eu prin zona, nu prea am chef de scris sau de stat la calculator cu maseaua asta nasoala.
Atata ma chinuie disper.
Nu mai am rabdare sa se faca 14 mai sa pot merge la dentist sa imi faca ceva sa scap de durere.
In rest in sf au venit azi dim perdelele cu winnie the pooh pt camera fetei.
Am gasit in sf pe alta culoare decat albastru astea is pe un crem deschis asa arata fain sa vedem diseara cand le punem sus cum o sa fie.
Ieri printesa noastra a facut 1n si 8 luni nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpul acusi face 2 ani acusi merge la gradi.
Avem fetita mare.
Ma si gandeam ieri ca la anul tre sa ii luam deja uniforma pt gradi si la ea la scoala ii pe verde uniforma si ma tot uitam pe net la modele si imi imaginam cum sa o fei ea asa frumos imbracata in uniforma.
Trece repede timpul, nu? Si acusi vine si bebe 2 va fi frumos. Abia astept.
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 10 saptamani
sanziana27 spune:
Buna fetelor!
Ada nu am terminat curatenia, ieri si la noi a fost superb si dupa masa l-am adormit pe Dragos si am adormit si eu langa el...asa ca s-a dus ziua de curatenie, ca nu am mai avut chef dupa. Azi ploua asa ca stam in casa si voi face curat in bucatarie.
Mada caruciorul lui Dragos are 8 kg, e masiv, dar tare bine m-am descurcat cu el, dupa ce a stat in fund i-am mai luat unul usor, usor dar are inconvenientul rotilor duble care se blocheaza la cea mai mica pietricica si uneori ma dispera. Eu va trebui sa apelez la un carucior dublu pt frati, ca ies de cele mai multe ori singura cu ei la plimbare, dar mai astept pana in vara poate rezista Dragos la drumuri mai lungi si atunci nu mai luam altul...sa vedem!
Am fost ieri la dr de famile sa ma mai treaca in evidenta. Am rugat-o sa-l cantareasca si pe Dragos care are 11 kg si 83 cm, la 1 an si aproape 7 luni.
15+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici