Mamici ce asteapta al doilea copil (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Hristos a invitat! Lumina sfanta sa va umple sufletele si casele de liniste, sanatate si voie buna!

Ada felicitari pentru fetita care s-a aratat la eco!
Crengu ma rog la Dzeu ca fetita sa stea cuminte si sa cresca mare cat mai aproape de termen!

15+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Hristos A Inviat!
31+Dilara Maria

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Hristos a inviat!

Ce faceti fetele?
Noi suntem bine pe acasa, aici daca suntem numai noi doi nu ne-am petrecut asa ca in ro ca na nu avem pe cine vizita si nu e atmonsfera aia, aici a trecut deja sezonul de Pasti.
Am vopsit si eu ouale am facut galbene, rosii, verzi si albastre. Si-a ales si Ari un ou rosu nici bine nu le terminasem de vopsit si a ciocnit cu bunicu' la laptop apoi l-a curatat tati oul si i-a dat sa pape, primul ei ou de Pasti, ca na anul trecut era bebe mic si nu a putut sa sparga ea oul si sa il pape.
Am sa pun acusi poze pe picasa sa vedeti.
Ieri am stat si in gradina a fost cald si frumos azi cam innorat si a mai si plouat asa in etape deci nu am iesit nicaieri, aveam gradina zoologica in plan da ramane pe alt weekend cand va fi mai cald si mai frumos. Ieri a tuns si Flo iarba si apoi am scos jucariile fetei in curte si ne-am aerisit putin, normal ca ea a fost super incantata ca se poate plimba in pace si afara si in casa. Pacat ca a azi nu a mai fost asa cald si frumos. Si cica urmeaza ploi pana la jumatea lui mai.
Na cam asa ne-am petrecut noi eu tot cu durerea mea de masea ma mai ia ma mai lasa. Marti tre sa merg la spital la control, poate poate daca am noroc il mai vad pe bebe la eco daca vrea medicul ca am vazut ca are eco si acolo unde is medicii asa ca poate poate, oricum nu vreau sa imi fac prea multe sperante da cine stie.
Va pupic distractie placuta in continuare si ne mai auzim maine dim, am sa pun si link-ul cu poze maine.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Hristos a-nviat!

Nu stau mult, am programare la ginecolog si apoi, dupa pranz cand oi ajunge acasa o sa va dau de stire si despre cum a fost la noi Pastele si despre daca s-a vazut ceva la eco sau nu. Normal nu am azi ecografie dar medicul mi-a zis ca o sa incerce sa se uite si azi sa vedem daca e tot fetita. Va pup, am fugit!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
22+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetele!

Ce faceti?
Noi prin zona in verva de dim ca azi inca mai e soare si caldutz dupa cum zic astia maine cica ploua si maine tre sa mergem si la control la spital, asa ca mai spal ce rufe mai am azi ca sa se susuce frumos ca am gecile de iarna blugi si mai multe din astea mai sensibile care trebuie spalate separat si etc asa ca profit azi de vreme sa rezolv cu toate. Papa am pt azi deci trebuie sa ma ocup numai de restul, am facut si ceva ordine in dulapuri am impaturit si aranjat hainele spalate sambata am lustruit si bucataria ca ce era in ea de ieri, dezastru si acuma la castronelul cu cereale si la calculator.
Camy, Onyx galeria e prezenta:. Vb lui Ada sa ziceti cand sa ne oprim.
Cami e fain ca va lasa la dentist impreuna si ca merge si Stefan si se obisnuieste cu ideea. Si eu am sa ma interesez acuma cand merg pe 14 pt mine daca pot inregistra si fata la ei si sa o duc la control regulat sa sa obisnuiasca si ea, just in case.
Ada ma bucur ca ti-au placut pozele.
Iulia nu o las singurica eu is in zona ori in gradina cu ea ori la bucatarie de unde o vad si oricum daca vrea sa se dea jos asteapta cuminte cu manutzele intinse sau zice mama si stiu ca vrea jos. Ca si de urcat tot eu tre sa o urc inca nu s-a obisnuit cu el asa cum trebuie da invata ea.
Flori . Lasa ca trece timpul si mai creste si ea si intrati intr-o rutina si va fi mult mai usor. Si la a mea ii place baby einstein eu o las sa se uite pe playhouse disney unde dau astia si little einsteins si mickey mouse si etc. Is frumoase si educative si deja invata cuvinte de la ei, culori etc.
Crengu imi pare tare rau sa aud ca ai pb, tinem pumnii sa fie bine si sa stea bebe cat mai mult, bine ca e inchis colul. Tu stai cumintica in patutz sa stea si bebe cuminte.
Ada i-auzi acu e fetita. Asteptam urm eco sa vedem ce si cum.
Uitati aici si poze de weekendul asta. Speram sa va placa.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acumcu Amira Maya
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinad spune:

Christos a inviat, mamici!
Eu sunt o propaspata viitoare mamica (17+)si apelez la experienta voastra. De aproape o luna de zile am probleme de sanatate. Am inceput cu o racela puternica. Am luat ampicilina si mi-a trecut cat de cat. Apoi am facut o infectie la o masea. Am mai luat inca 3 zile de ampcilina (totul la indicatia medicului). Am scos maseaua cu pricina. Acum, pentru ca probabil au mai ramas ceva ramasite de infectie de la raceala in nasul meu, am dat-o intr-o frumusete de sinuzita de sunt umfltata pe toata partea dreapta si am dureri in zona sinusurilor. Doctorul meu este plecat in vacanta de PAsti. Am fost la ORL si mi-a dat un tratament cu secretolitice dar care nu ma ajuta deloc. Nu mai stiu ce sa mam mai fac. Mi-e teama ca toate acetse tratamente, atat de multe, in timp atat de scurt, imi afecteaza comoara din burtica.
A mai trecut cineva prin asa ceva?
Ajutati-ma , va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Iata-ma-s din nou.
Ori m-am zapacit de tot ori a gresit tanti aia cand mi-a scris pe biletel data controlului. Cert e ca maine am programare, nu azi. Eu am un calendar in bucatarie pe cre imi notez toate programarile si apoi arunc biletelul asa ca... nu pot sa ma uit pe bilet sa vad cine a gresit. Eu sau tanti asistenta nu mai conteaza... m-am ales cu o plimbare pana la cabinet Asa ca abia maine o sa aflu mai multe despre bebe. Dupa-amiaza merg cu Stefan pentru ultima parte de evaluare a dezvoltarii.
Mada, scuza-ma ca-mi bag nasul dar speli in a doua zi de Paste? Mai asteapta si tu cu treburile daca inca esti ortodoxa. Si eu as avea cateva chestii de spalat si de pus la locul lor dar o sa astepte inca doua zile.
Crengu, imi pare rau ca ai probleme cu sarcina dar incearca sa nu te panichezi, eu cred ca o sa fie bine dar linisteste-te ca altfel atata suparare nu-ti face bine. Stai in pat si asteapta sa treaca perioada asta mai dificila.
Ada_S, ma bucur sa aud ca bebe e bine! Imi pare rau ca doctorul se tot suceste ca ba e baiat, ba ca e fetita. Lasa ca pana la urma o sa afli tu. Si eu sper sa aflu la un moment dat daca e fetita sau nu ca nici la mine nu a fost clar ca e fetita.

La noi Pastele a fost scurt. Am reusit si eu sa postesc o saptamana in speranta ca ma voi spovedi vineri dar din cauza ca am fost multi parintele nu a avut timp sa ne spovedeasca pe toti asa ca am venit acasa nespovedita. In noptea Invierii am fost doar sa luam lumina deoarece Stefan e prea mic sa reziste la toata slujba. Am avut o pereche de tineri in vizita la noi ieri impreuna cu care am degustat bucatele traditionale pregatite cu mare drag: oua rosii, sarmalute, racituri, salata boeuf, cozonac.... Mi-au iesit cu toatele foarte bune; cozonacul a iesit mai putin aspectuos deoarece i-am pus muuuulta umplutura cu nuca si nu a crescut foarte mult dar la gust e super. N-am gatit nimic cu miel desi se obisnuieste de Paste dar sotului meu nu-i place mielul asa ca am facut o friptura de porc din care inca n-am apucat sa gustam. Stefan nu apreciaza bucatele noastre traditionale. A mancat doar doua sarmale, in rest nimic, el a ramas la meniurile lui obisnuite. Nici macar cozonacul nu ii place sau prajiturile. Dimineata nu am vrut sa-i dau cereale cu lapte sperand ca de foame o sa manance si el macar un ou sau ceva; a mancat doar paine cu mustar daca va vine sa credeti. Nimic din toate bunatatile de pe masa nu l-au tentat sa guste. Offf, asa un copil mofturos si conservator am....
Va las acum, ma duc sa pregatesc o supa pentru pranzul mofturosului meu ca daca merg cu el flamand la evaluare n-o sa faca nimic (cand e cu burtica goala e tare mofturos si dificil).

Va pup pe toate, pa!!!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
22+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Fetelor,

Ma primiti si pe mine in grupul vostru?
Am o fetita de 1 an si 6 luni si acum insarcinata cu BB 2
Ieri a fost ziua cea mare in care am vazut dublu (la liniute ma refer)
Va pup si ma bucur de cunostinta

5+ si mamii de Ana-Isabela (09.10.2006)

Alina (mamica fericita de Printesa)
http://b2.lilypie.com/iqsGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Adevarat a inviat!
Dar activitate intensa pe aici
Alina,bine ai venit alaturi de noi.sa ia o sarcina usoara si la termen
Crengu,daca dr.e spus ca nu e grav in legatura cu scurgerea,stai linistita si gandeste pozitiv.va fi bine
Mikycris,poate mei reusesti sa ne mai scrii.Sper ca esti mai bine,daca pot spune asa...
Ada,sa fie fetita pana la urma?Nici la mine nu e sigur,dar eu asa simt,asa ca as fi surprinsa sa mi se spuna ca e baietel,dar...vom vedea
Claudia,asteptam vesti de la eco.Imi pare rau ca nu ai reusit sa te spovedesti,dar e important ca ai reusit sa postesti
Mada,e bine ca Ari e cumintica,nu incerca sa coboare singura din leagan
Dany, pentru cantareata familiei
Valentina,nu stiu ce sa zic.Sper sa fie bine.Roaga-te si mergi pe mana medicului.Nu stiu ce altceva sa zic.Sanatate multa
Flori,sper sa-ti fie din ce in ce mai usor cu 2 bebe
Sanziana
Cami,OnyxIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna dimineata fetelor

- vreau sa urez bun venit celor doua mamici valentinad, ( imi pare rau pentru ceea ce ti se intampla si chiar nu stiu ce sa-ti zic in legatura cu medicamentatia ) si Alina1976 sa va traiasca bebeii si sarcini usoare sa aveti parte si va asteptam sa mai scrieti
- julax Maria mosteneste talentul de la noi parintii toti 4 cantam trebuia sa se conformeze si ea dupa noi , aseara am fost la sluba cu Maria ca deobicei a inceput iar sa cante , se uita Preasfintitul la ea , ii faceam semn sa nu mai cante dar ea tot pe-a ei o tinea canta si pace nu-i pasa deloc ba pe deasupra mai si zambea la toti care se uitau la ea
- in prima zi de pasti am fost invitati la niste prieteni de familie unde a fost foarte frumos , au tinut si ziua fetitei lor care a facut 2 ani , fetita este si prietena lui Andrei , sa-i vedeti pe amandoi cum se pupau , vai vai abia reuseam sa-i despartim
- mada foarte frumoase pozele ai o printesa frumoasa foc
- Claudia te asteptam cu vesti de la dr - pup toate fetele din grup si am sa mai revin azi

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria
Filmulete Maria

Mergi la inceput