Regasiri (11)
Raspunsuri - Pagina 9
kokorina spune:
cica mi s-a deschis pag 8 si de ce naiba arata ca sant 10 scrise?ce ofticati....
quote:
(toate minunile tin 3 zile, nu?, deci mai am maine...)
DBUNNY...fa-ma sa inteleg ce-am pierdut...
nu stiam ca zara e firma spaniola,mie imi place sa-mi iau haine de acolo si imi plac pantofii de la ei,foarte mult...daaa!!!faza cu fata care tre sa invete sa castige banul,mai stiu eu pe cineva.aveam o prietena asa,o bogatasa si lucra la magazin la tacsu,dar duhnea numai a dior si avea inele din aur semnate numai galiano...
ma duca sa vad sandalele
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by kokorinaquote:
pisicuto, la ce fel de literatura te refereai? la cea cu nabadai sau la cea cu "fasuri bagatelizate"? adica alea gen maimutareala, socializare, culcat copil fara teveu, jucarii smulse din mana si lopeti de nisip in cap?
daca la astea din urma, asteptam intrebarile si neintelegerile..cu cat mai multe cu atat mai bine!
asta e ultimul mesaj pe care eu il vad,si e pe pag 7,daca dau la urmatoarea,nu-mi mai arata nimic.e ca si cum marginile(cele de sus cu cele de jos) paginii sant aduse impreuna si textele lipsesc...nu stiu cum sa explic dar nu stiu ce naiba sa fac.s-o fi blocat pe pag 8?
Eu ne vad pe pagina 8...
Mephala imi place cum zburati...ti-am spus ca ai 2 copii adorabili. Ramaneti in formula 2+2 sau mai vreti bebe3? Daca o sa am vreo fata ti-o var de nora, ok?
Dayanara...hai sa te pervertesc si pe tine unpica...mergi la Mercadona, si la raionul prajiturele la cantar (d'alea din care alegi din care vrei, cate vrei, impachetate fiecare separat) si cauti Miguelitos(is ca si cremeshul romanesc) ...eu bag din 2 in doua
...Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Dbunny spune:
koko...3 zile tine o minune...Dani ieri si azi a adormit singur la el in patut, in camera lui...mai am maine...
am uitat sa scriu cuiva...si-acu am uitat cui
PD..mi-am adus aminte
koko: zaharul vanilat...banuiesc ca face exact atata rau ca si zaharul...cu miere n-ai incercat? eu ii mai bag putina in lapte cand are gatu-n pioneza...
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
kokorina spune:
DBUNNY....da-mi voie sa spun ca nu sant deloc urate sandalele.atata am ras insa de titlu care l-ai pus de m-am tinut de nas sa nu ma desfasor cum stiu eu,ca eu rad tare si cu gura peste cap.....titlul m-a amuzat rau dar sandalele sant in primul rand optimale pt gradinita,insa nu urate...cateodata stau si ma intreb de unde le scoti..
apropo's de prajituri de astea care le cumperi la kg,iti alegi de care vrei si chestii de astea....uite de aia mi-e dor de romania(printre altele).aici nu sant de astea,ei au prajituri cu multa multa multa crema(daca DESIREE a observat asta,poate sa confirme).mie imi plac mai mult fursecurile sau chiar si cele cu crema dar stilul nostru de prajituri,la italieni am mai vazut si daca zici ca si in spania se gasesc......inseamna ca latinii nu se dezmint.yami,yami abia astept sa dau iama in cofetarii..
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
Mephala imi place cum zburati...ti-am spus ca ai 2 copii adorabili. Ramaneti in formula 2+2 sau mai vreti bebe3? Daca o sa am vreo fata ti-o var de nora, ok?
multumim,
.Visul meu e sa am 3 copiii, acum sa vedem....
Si un categoric da, vreau nora!
A reinceput votarea: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
desiree spune:
quote:
Originally posted by kokorina
,ei au prajituri cu multa multa multa crema(daca DESIREE a observat asta,poate sa confirme
Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
fetelor, va rog din suflet sa va uitati la clipul asta.
www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D" target="_blank">http://www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D
mda, dupa ce ca sunt gretoase si nu prea dulci, am mai dat si 12 euro pe 4 prajiturele mici x 3 feluri, ..deci aproximativ 500.000 lei vechi...cu banii astia mancam 3 torturi truffier din alea mari de la carefour

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
desiree spune:
iar m-am chinuit sa-l adorm in patul din camera lui..din cauza jucariilor la dispozitia lui.... lua 2 guri de tz, mai tragea o jucarie de pe raft, iar venea, am punea sa-i cant, iar mai musca un elefant de nas
..si tot asa cam de pe la 10, acu e 11.30...
Mirona spune:
stiam eu ca amuitat sa raspund cuiva - era Bambo 
n-am inteles faza cu ochelarii -cui trebuie sa-i pui ochelari? Antoniei? cum? ce? si di ce?
imi pare rau pentru carnetul sotului - tu ai carnet?
ca eu am - dar il am degeaba. ![]()
in rest - fetele - va pup pe toate - nu va mai chinuiti sa intelegeti ce e cu forumu - scrie Mirela la un subiect ca se face un up grade major - deci sunt iar in lucru cu site-ul.
va puppe toate - o noapte frumoasa va doresc. 
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
desiree spune:
mephala, mi-a placut zburatoarea
am vazut si alte poze 
bamboletta spune:

Azi iar am fost plecate in deplasare
,arsura Antoniei aproape e refacuta de tot
mai are putin
asa ma bucur
dupa amiaza am avut treaba sa-mi pun windowsul din nou plus toate programele
Antonia era calare pe calculator mai fa ceva daca poti ![]()
Mirona-carnetul sotului i l-a luat pt 1 luna dar trebuie sa-l predea peste 2 sapt acum e in preaviz
,dar cum a facut contestatie si atata timp cat se judeca cu ei nu il pot lua 
Cu Antonia la medic ne-am dus din cauza ca-i fugeau ochisorii dar nu mereu si lacrima f tare la soare,am primit picaturi si marti mergem pt un control mai detaliat sa vedem daca are nevoie de ochelari asa ne-a zis d-na doctor
da doamne sa nu
carnetul meu e cam tot degeaba
il am de 5 ani dar in ultimul timp ca nu prea am mai condus
,dar e bun in caz de forta majora
pe viitor vreau sa-mi iau masina mea 
TLD-multa sanatate la nzdravan
(eu banuiesc cine esti
)
Roana-ce bine ca nu a fost nimic grav
,lorym e binisor,Rianna nu-i lasa prea mult timp
Kokorina-ma bucur ca Sofia caprita e ok 

Miki-bine ca nu are nimic,si eu la fel as face as mai consulta si alt medic