Regasiri (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

koko, mea culpa
ia d-aci

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

va place cum zburam?

Marani, ai o fetitza scumpa, scumpa!

A reinceput votarea: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

quote:
Sa nu credeti ca-s nebuna si caut probleme acolo unde nu-s , dar vreau sa fiu sigura ca nu are nimic si mai vreau sa stiu de ce i-a fost rau .

MIKI.....eu nu cred asta o secunda,eu te inteleg. ca si eu as face la fel,nu as sta pasiva chiar daca primele analize spun ca e ok,as merge pana in panzele albe sa stiu ca e toul in regula.eu te sustin sa auzim numai de bine!

DESIREE....
quote:
sau "mandra floare trandafir".
.de asta servim si noidar in pauza de masa..

ALEXANDRA....multi pupici la sighet!!!!!

DBUNNY....
quote:
Am uitat sa va spui ca i-am luat pruncului niste sandaleeeee atata de urateeeee
.....era sa cad jos de ras,cum ai spus-o(scris-o)..

sant la pag 8 cu cititul....ma mut la laptop ca au stricat copchii tastatura si ma uit in ecran dupa fiecare litera batuta sa vad daca s-a prins....ma enerveaza rau..revin

Mergi la inceput

DBUNNY.....si la noi e un vant de te da jos,de vreo cateva zile.dupa ce trece vantul,ploua...ce mai afacere.macar nu mai e frig,ma saturasem de geaca groasa.pune poze,sant atat de curioasa cat de uarate pot fi sandalele pruncului...pliiiizzz!!!!

DAYANARA.....nu am plecat inca,as fi plecat asa ca de la casa fara stapan?..ma anunt cu 2-3 zile inainte de plecare.ce fac eu fara voi aproape 3 saptamani??????

MIRONA.....ce sa ti se para super tare.imi pun o strecuratoare de aia care-i mai mare ca si circumferinta,e din plastic si cant la copchii asa : eu sant mica chinezoaica / si ma cheama ceai / am venit in romania / dupa evantai.textul asta il zic strambandu-ma tare la vorba si iese parca vorbesc pe ...ups!chinezeste,scuzati ca v-am indus in eroare cu japoneza mea.si cand termin de cantat textul,ma fac ca imi scapa castronul ala de pe cap si rad copchii de se prapadesc....

ROANA.....ma bucur sincer de vestea buna!mai vii cu vesti,te rog!

MARANI....distractie placuta maine,frumosilor,ca frumosi mai santeti.bubamara sparge cu ochii aia ai ei.voi nu aveti ochii mai negri asa,mai inchisi oricum.de fapt si sophia mea seama la culoarea ochilor cu sora mea,ca nici unul nu avem ochi albastri.ptiu!sa nu va deochi!

DESIREE...

MEPHALA....da imi place cum zburati!avem si noi o salopetica exact asa cum are piciul tau,aceeasi culoare si acelasi ursulet.pana si pantalonii de la ursulet sant aceeasi culoare....ochios frumos ce-i el!

Mergi la inceput

mai fetelor,de ce atunci cand vreau sa intru pe topic,imi arata ca sant zece pagini scrise si eu cand vreau sa raspund la subiect,nu-mi arata mai departe de pagina 8 si pana si pagina 8 nu o pot citi.voi cum aveti?daca e numai la mine si cititi,scrieti-mi pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Kokorina, .
Si eu vad 10 pagini, dar nu pot citi decat 8, adica a 8-a e ultima, .

A reinceput votarea: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

si daca ii dau clik pe pagina 9 sau 10,ma duce tot pe 8 dar nu se vede nimic pe pagina aia.daca la voi e ok,lamuriti-ma ce sa fac....

eu totusi povestesc ce-am facut azi si ce ne-am cumparat.am vrut sa-mi aiu niste pantaloni de treining mai comozi pt drum.la zara am gasit cu 14 euri,ieftin nu?apoi ne-am dus la raionul de copchii.pascal a pus mana pe o palarie din paie,o palarie de fermier,de tarna,spuneti-i cum vreti voi...iar sophia si-a pus pe cap o sapca tare hushpita.am zis ca-i gluma ca fac ei pe acolo circ si spectacol la marea de oameni si copchii care stateau la rand....dau sa le scot de pe cap minunile,n-ai sa vezi.plans,scanceala,trantit pe jos...am pus imediat palaria pe cap...liniste si pace.a trebuit sa-i pun lui pascal o alta palarie din paie de fete,sa simta ca are pe cap palaria lui de fermier sa o pot plati pe-a lui la casa.sophia a tinut o sapca mai mare ca sa o pot plati pe a ei la casa.noi faceam experiente cu ei,luam palaria-scanceau,puneam palarie -taceau...radea lumea la rand.si asa m-am intors acasa cu 2 lucruri de care nu am nevoie dar deh,am facut placerea copchiilor ca altfel nu puteam pleca de acolo.am ajuns acasa,am vrut sa iesim putin afara in fata blocului,dar ce vant batea de ma dadea jos.am renuntat si am urcat sus.le-am facut sa pape...nu pre au mancat azi,si nici ieri,si de fapt si alaltaieri au cam frunzarit-o....ma rog,stiu ei ca merg la mamaia in romania si mamaia face cea mai buna mancare din lume....
o sa pun poze mai tarziu cu palariile....

eu am mai scapat cate un praf de zahar vanilat in lapte cand le faceam cu gris.este la fel de periculos ca si cum as pune zahar normal nu?eu nu prea le dau dulce,si altfel observasem ca nu vor sa pape asa,fara zahar.dar e singura chestie care o papa si sophia cu lapte normal,ca ea nu vrea sa-l vada,sa-l miroase si il simte si in biberon chiar daca pun 100 apa plus laptele lor si 20 lapte din frigider.nu mai bea biberonul ala....cat naiba de periculos e zaharul asta vanilat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Am pus mail cu sandalele...sa nu va ganditi ca dinadins le-am luat urate...nuuu, doar ca la 10€ erau multe modele dar putine numere, asa ca am luat pe care au incaput!

Din nazbatiile zilei de azi raportam: ne-am dat cu capacul wc-ului peste dejte...asa ne trebe daca umblam prin buzi, am dat cu ceafa de gresia bucatariei...o mica neatentie, plus am luat o dusca de otet... nu stiu cat de mare, banuiesc ca mica, dar cam mirosea a otet si gurita si bluzica

si eu vad 2 pagini in plus...e de aseara cred...

koko stiai ca Zara e firma spaniola? si tot de Zara apartine Kidddy's...adica tzoale numai pt copii, banuiesc ca aveti si Kiddy's acolo...da, da...si patronul Zarei e pe locul 18 intre cei mai bogati oameni din lume...is stabiliti in uk si de-acolo conduc afacerea...si fiica-sa lucreaza in zara, impatureaza haine...cica tre sa invete cum se castiga banu...da' are un rolex de aur pe mana ca toti colegii si-au dat seama cine ii...

E 10 fara 10...am pus cupil somnoros in patut...se foieste singur dar adoarme(toate minunile tin 3 zile, nu?, deci mai am maine...)Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

quote:
pisicuto, la ce fel de literatura te refereai? la cea cu nabadai sau la cea cu "fasuri bagatelizate"? adica alea gen maimutareala, socializare, culcat copil fara teveu, jucarii smulse din mana si lopeti de nisip in cap?

daca la astea din urma, asteptam intrebarile si neintelegerile..cu cat mai multe cu atat mai bine!

asta e ultimul mesaj pe care eu il vad,si e pe pag 7,daca dau la urmatoarea,nu-mi mai arata nimic.e ca si cum marginile(cele de sus cu cele de jos) paginii sant aduse impreuna si textele lipsesc...nu stiu cum sa explic dar nu stiu ce naiba sa fac.s-o fi blocat pe pag 8?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

koko eu citesc ce scrii

sa se remedieze problema, altfel emigrez

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput