Regasiri (11)
Raspunsuri - Pagina 7

daniela_b spune:
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by kokorina
.dar ma maimutaresc,vorbesc pe nas si copchii se prapadesc de ras,imi pun castraone in cap si cant pe "japoneza".....vai numai sa ma vezi....
Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
fetelor, va rog din suflet sa va uitati la clipul asta.
www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D" target="_blank">http://www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D
Oho, abia astept sa te vaz si hai ca mai vreau sa zic ceva dar nu pot ca tre' sa pun niste floricele, intii

...si niste zimbete
...si niste zimbete

, caci tara-tata-ta-ta!
, caci tara-tata-ta-ta!
here we go girls!
Pupici.
Floricici!
Zimbete de soare!
Explozii de stele si artificii...
Hm, cred totusi ca am mincat prea multa inghetata rece
 !
!Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Dbunny spune:
Dbunny spune:
 Casa mi-e cu kuru-n sus, copilu n-a mancat, bine ca doarme, afara-i vant oribil, tre sa mergem sa-l ducem pe tati la medic oculist...yo-s zombie, Dani s-a trezit de multe ori azinoapte... doara prind o cafea pana tati-i la medic si-atunci ma bag in priza...pana atunci is ca o carpa scursa pe jos...sh, sunt si cu cilcul dupa mine
 doara prind o cafea pana tati-i la medic si-atunci ma bag in priza...pana atunci is ca o carpa scursa pe jos...sh, sunt si cu cilcul dupa mine
daniela_b ...s-o pupi tare si apasat pe koko cand o prinzi...din partea nostra!
Dbunny cu  Daniel(23.11.2006)
 Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

dayanara spune:
dayanara spune:
 a plecat deja koko in romania ?
dbunny - hai mai cat de urate pot fi ?¿ la guarderie important e sa fie comode, de frumoase altele cand iesim cu ei pe ici pe colo
eu i.am luat niste pantaloni albi din C&A superbi, dar albi :))
alexandra - si aici ploua si ma simt ca dracu,  nu putem iesi afara si in casa ma iau depresiile si dracii ca trage de mine ....si nu ma mai suport nici eu pe mine
ivan si dayanara

dayanara spune:
dayanara spune:
quote:
Originally posted by miki04
Am vazut ca v-a scris Angi despre analize si ii multumesc ca eu nu mai aveam rabdare sa aflu ce zice si dr.
A fost Claudiu la dr si ne-a zis ca nu are nimic Adi, chiar daca calciu ionic este la limta de jos , adica minimul este 4.2 si el are 4.3 deci este in grafic dupa cum a zis ea. In concluzie nu stiu de ce a facut criza respectiva dar am facut ceva sapaturi si sapt. viitoare ne mai ducem si la alt medic. Sa nu credeti ca-s nebuna si caut probleme acolo unde nu-s , dar vreau sa fiu sigura ca nu are nimic si mai vreau sa stiu de ce i-a fost rau .
Asa ca nivelul de stres a mai scazut si sper sa dispara de tot .
Am vazut ca Octavian o tradeaza pe Iulia, nu-i problema , Cristi inca o asteapta.
Va pup pe toate
MihaelaCristi 17.12.2006 si
Adi 31.07.2000
poze
varsta Cristian
ma bucur din tot sufletul!
e normal sa vrei sa fii sigura ca nu are nimic, totusi referitor la criza,exact cum ai descris mi se intampla mie cand ma doare gatul si nu inghit bine, si doar in somn
ivan si dayanara

Mirona spune:
Mirona spune:
quote:
Originally posted by Pisicutaregasitele!
Nu va plictisesc prea mult, caci am doar o intrebare de pus Mironei si-o tai, din motive de lene maxima in a scrie, plus ca-s cam depasita de problemele de aici. Se croseteaza multa literatura pe topicul asta, multe probleme nu le-nteleg, asa ca ma pierd in peisaj si-ajung sa-mi pun prea multe intrebari la care am prea putine raspunsuri. Si cum mai am doar un neuron si-ala-i super plictisit, zic ca-i mai bine sa-l mai menajez si sa nu-l supun la cazne prea mari.
Cred ca n-ati inteles nimica, asa ca lansez intrebarea si-o tai: Miro, draga mea, asa-i c-ai fost ieri in parcul Dacia cu Karina??? Erai imbracata in ceva negru si c-o bluza legata de mijloc??? Daca tu erai, cred ca Ducu al meu si-a facut bezele cu printesa ta la leagane. Mie mi s-a parut ca-mi esti cunoscuta, dar mi s-a parut c-ai strigat-o "Sara"pe micuta (de, am si eu o varsta si nu mai aud bine) si cum stiam ca pe fetita ta o cheama Karina, am zis ca te confuzez si n-am vrut sa ma fac de bascalie.
... Dar cred ca m-am facut ca nu te-am intrebat de sanatate.
Daca te mai vad saptamana viitoare sa nu te sperii daca o disperata cu coama rosie te trage de manecuta! ...
Sa ma lamuresti, te rog, cu un raspuns, ca de aseara tot ma-ntreb si nu stiu sa-mi raspund dac-am facut bine c-am stat in banca mea, sau nu!regasitele si-un WE minunat sa aveti alaturi de cei dragi!
Dori, mami de Vladut(17.10.2003) si Raducu
(15.10.2005)!
"Invata-l pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze si, cand va imbatrani, nu se va abate de la ea." (Pildele lui Solomon)
http://community.webshots.com/user/Dorina_71
DA.DA.DA. io eram. chiar ieri am fost si de dimineata si de dupa amiaza afara cu Karina=KARA
 (nu Sara!!!) si nu am mai mers la lucru - fiinddu-mi bolnavior sotul. Acuma sigur nu-mi mai aduc aminte de Ducu al tau - ca nici eu nu stau mai bine cu neuronul ...
 (nu Sara!!!) si nu am mai mers la lucru - fiinddu-mi bolnavior sotul. Acuma sigur nu-mi mai aduc aminte de Ducu al tau - ca nici eu nu stau mai bine cu neuronul ... 
Imi pare rau ca nu m-ai tras de maneca - oricum - de multe ori mi se intampla in parc sa mapriveasca cineva cam altfel - siatunci stau si ma intreb - oare de ce ma priveste asa? Ma stie de pe DC?
Deci - daca m-am uitat mai urat la tine - sa nu ma injuri, da?

Astept cu nerabdare - o data viitoare.

M-ai spart cu literatura dezbatuta pe acest topic. NU auzisi fai ca suntem neinteresante si ca nu suntem in stare decat de floricele si pupicuri? Na si tie:
 si
 si  !!!
!!!Koko plizzz - filmeaza faza cu castronul si cu japoneza - plizzz - si macar pune-o pe mailul comun - vreau sieu s-o preiau - mi se paresuper super tare.

Ma bucur ca Sophia e mai bine. Si eu stiu de acele simptome - daca nu le-a avut - plus caa plans ff putin - nu ai de ce sa-ti faci griji.

daniela_b si tie back -
 simulte
 simulte  .
.miki ma bucura tarece citesc despre Adi. Si eu as dori o a doua opinie. Bravo mami! sa ne tii lacurent.

Dbunny lasa-ne pe noi sa decidem daca-s urate - pune repede poze cu sandalele.
 pentru incercarea cu dormitul la el in patut.
 pentru incercarea cu dormitul la el in patut.Alex merci de intrebare - se pare ca la Dani fu o "sarmaluiala" - nustiu daca stiti cuvantul - adica nu i-a priit o mancare si l-a deranjat crunt la stomac, voma, febra sidoua zile la pat - si iata ca e iarpe picioare. Sper sa fie doar atat.
Eu buhai in continuare - deja nu-si mai face efectul siropul - tre sa caut altceva.
Pune mami poze cu freza noua si culoarea noua - savedem si noi.

roana ma bucur tare pentru verisoara ta. tinem pumnii pentru urmatoarele analize. Pentru 1 mai- te astept cu noutati.

mephala30 votat pozele tale - parca doar 50 stelute mai pot acorda - deci 10 s-or dus. Cine mai avea poze in concurs de la noi? Aka, tu mami?
tre sa caut.
desiree deci de asta ai aparut aseara atatde tarziu - ihim. felicitari mami - pentru decizie - si spor.
Angy vazut pozele - si filmuletzul - si daca nu am dat inapoi si iar inainte si iar inapoi si iar inainte doar doar oi recunoaste chilotelul de la provea ... dar zau ca nu am putut - mama da rapida mai esti.
 pupici Iuliei si nasucului ei mucios.
 pupici Iuliei si nasucului ei mucios.violeta69 merci mami-
 back.
 back.TLD nu stiu daca ne-ai spus cat are feciorul tau. plizzz dezvaluie misterul.
Despre iesitul afara - io ies pe orice vreme cu Kara- daca e vant stam putin, daca ploua punem prelata, daca are febra - stam si mai putin - dar de iesit tot ies. Imi pare rau de faza cu antibioticul - nu stiu sa raspund. - pana acum Kara nu a facut cunostiinta cu el - si sper io sa nici nu faca prea curand.

dianarus78
 si de la noi. Mabucur mult ca se uita Marc la BE.
 si de la noi. Mabucur mult ca se uita Marc la BE. 
Aka GATA - gasit si pozele tale - aplicat si acolo inca 10 stelute. AMR = 30 stelute - daca mai stiti poze care sa merite - trageti-ma de maneca. Cand e ultima zi de votare?
dayanara pupici si de la mine pentru tine

a scapat care va de pupaciala mea?
cele absente - luati si voi de aici:

si cate un
 si cate un 

.
.Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

aka spune:
aka spune:
 Miro  si multumim.
 si multumim.
cat a dormit Cris am citit la umanitare despre Emma. iar acum sunt o leguma, abia ma abtin sa nu plang. m-as revolta, dar nu stiu impotriva cui. mai bine ma duc sa aprind cateva lumanari la biserica, si poate ajung si la banca. e nedrept  .
.
poze concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in iarba si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">ganditoare
Monica  si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatard20061220_-8_Maria Cristina.png[/img" target="_blank">20.12.2006

mephala30 spune:
mephala30 spune:
 Mirona, multumim si de vot si de  .
. 
Primeste un brat de  de la mine.
 de la mine.
Dbunny, in week. fac pizza, o sa-ti spun cum mi-a iesit aluatul.
A reinceput votarea: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

marani spune:
marani spune:
 azi la evenimentul Milka:
http://www.flickr.com/photos/9154068@N07/sets/72157604480878662/
maine cica ne duce cu telegondola...cazacu al nostru...
scuze ca nu scriu mai mult....pe toate va  , imi revin si vin pe capul vostru in curand!
, imi revin si vin pe capul vostru in curand!
Ajutati-o pe Sonia

Mirona spune:
Mirona spune:
 mama MILKA - multumim de poze - o incantare - va mai asteptam. sa-ti revii mai repede.
 sa-ti revii mai repede. 
va pup pe toate  - se trezeste sefa - deci am fugit!
 - se trezeste sefa - deci am fugit!
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

desiree spune:
desiree spune:
 pisicuto, la ce fel de literatura te refereai? la cea cu nabadai sau la cea cu "fasuri bagatelizate"? adica alea gen maimutareala, socializare, culcat copil fara teveu, jucarii smulse din mana si lopeti de nisip in cap?
daca la astea din urma, asteptam intrebarile si neintelegerile..cu cat mai multe cu atat mai bine!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic