Regasiri (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

buna dimineata, doarme feciorul dupa ce a bagat in el ca intr-un spital, cereale cu lapte, cascaval si la sfarsit capsuni

mephala, si eu iti spun ca ai picat bine la noi...cred ca ti-am zis de vreo cateva ori dar in gand....nu mai citi pe nicaieri decat la noi

dianarus, multumesc..da, ideea e nu sa isi reprime furiaa, cca atunci e mai nasol, ci sa invete sa o controleze...o sa lucram..dar la ce te referi, ca m-ai facut curioasa, cu alte conditii de supravietuire si disponibilitatea mea de a ma mai ocupa de octavian daca plec la londra? cred ca iti dai seama ca daca plecam plecam pe ban frumosi, prima de instalare si casa la dispozitie...cred ca voi lucra si eu la un moment dat, ca stiu engleza foarte bine, dar nu ma voi grabi sa ma angajez cum ajung acolo...tre sa ne acomodam..am inteles ca e si mai frig ca in ro (asta ar fi un minus)..oricum cei de la agentie ne-au trimis deja un material: Working and living in Crawley..unde dau toate detaliile, preturi, chiar si la alimente, intretinere, transport in comun,facilitati, etc...dar nu stim daca o sa iasa...oricum, se pare ca ieri a aflat seful lui ca l-au cooptat astia (nu stiu cum de a aflat) si i-a marit salariul considerabil...i-am zis ca pentru treaba asta, sambata asta sa ma scoata neaparat la restaurant.....cu copchil cu tot...

tld..daca are febra mare nu-l scoate, daca e mai sensibil acum organismul...d

dodo cred ca s-a speriat .....dodooooooooooooooooooo....

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

Am vazut ca v-a scris Angi despre analize si ii multumesc ca eu nu mai aveam rabdare sa aflu ce zice si dr.

A fost Claudiu la dr si ne-a zis ca nu are nimic Adi, chiar daca calciu ionic este la limta de jos , adica minimul este 4.2 si el are 4.3 deci este in grafic dupa cum a zis ea. In concluzie nu stiu de ce a facut criza respectiva dar am facut ceva sapaturi si sapt. viitoare ne mai ducem si la alt medic. Sa nu credeti ca-s nebuna si caut probleme acolo unde nu-s , dar vreau sa fiu sigura ca nu are nimic si mai vreau sa stiu de ce i-a fost rau .

Asa ca nivelul de stres a mai scazut si sper sa dispara de tot .

Am vazut ca Octavian o tradeaza pe Iulia, nu-i problema , Cristi inca o asteapta .

Va pup pe toate

Mergi la inceput

astept sa se scoale sa il scot la nisip, sa mai plantam niste lopatele de nisip pe la copii prin cap (glumesc)..i-am pus un cartof la copt, azi am decis fara carne, tocanita de ardei si vita facuta de mine a avut succes, a mancat doua zile din ea, azi tinem post de carne....

aseara a fost prima data cand am dormit cu el in camera lui..a fost naspa...ne-am chinuit sa adormim de la 10 la 12 noaptea..alt tavan, alta atmosfera, no tv,alt pat...mi se flescaisera si tzatzele de cat a supt...era rupt si nu se culca..la un moment dat am zis ca adoarme cu cana de apa in mana...era cat p-aci, dar n-a fost sa fie...ideea principala este ca am decis sa nu il mai culcam cu noi in patul conjugal fiindca nu imi place ca a devenit dependent de tv si muzica populara si mai ales ca a si adormit odata cu ochii la tv..nu stiu cu ce poate ramane pe retina si e prea mult tv pt el, acum cand a inecput sa mai si inteleaga ce se intampla acolo..si tv la nani nu prea e bun, zic eu...al doilea considerent este ca incepuse sa nu mai aiba loc de noi la foiala noaptea, noi dormeam si asa cu cate o buca pe afara si tot nu avea loc si se trezea foarte des din incercarile de a ne da deoparte cu picioarele..acolo are mult mai mult loc de frecush, sunt numai eu cu el...

angi, vazut pozele, stai calma, iulia e unica si irepetabila, il aduc eu pe drumul cel bun..deh, mai copilareste si el...faza cu sticla pet o avem si noi..eu ii pun un pic de apa in ea si el bea asa cu ea, ii place de numa...

koko, ma bucur ca te-ai mai linistit cu sophia...da, ai dreptate, austriecii sunt oameni mai reci, mai putn prietenosi ca noi...ia sa inveti sa te maimutaresti si tu, da? daca te pui la mintea lor obtii mai multe lucruri bune de la ei decat daca esti prea serioasa..nu e o critica, doamne fereste, da incearca o vreme vezi cum se comporta...eu de cand il am pe octa am redevenit copil, imi place sa ma joc cu puzzle, masinuta, sa fac castele, sa ma ascund dupa perdea, sa-l imit cum fuge cu mainile si picioarele in toate partile ..si el ma simte ca sunt de-a lui...

dianarus, si noi papam mai repede si mai bine daca avem o activitate gen baby einstein sau "mandra floare trandafir"..sau un castron plin cu apa in fata lui in care se balaceste de zor in timp ce face gura maare maaare sa intre lingurita.....nu il fortez, dar nici daca pica de foame nu papa ne-distrat mai mult de 2-3 lingurite..nu stiu cat e de bine...dar ne facem noi mari...

Mergi la inceput

roana, ma bucur ca a fost doar atat...bravo, sunt vesti foarte bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

multumesc fetelor, sunteti tare dragute.

mi-e si frica sa ma bucur dupa stresul prin care am trecut. jurrr.
astept analizele dar sigur sunt bune. adica nici medicii ia nu is dusi cu pluta. si-ar fi dat seama.

eu ma pregatesc sa plec spre casa, daca nu am net va pup mult pe toate si va doresc un weekend frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Roana, ma bucur ca v-ati linistit si ca e totul bine cu verisoara ta.

Desiree, multumesc, nu scapati voi usor de mine,

A reinceput votarea: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna dragele mele......la noi ploua de 2 zile... si eu sunt la fel ca si vremea......Mark e ca si turbat ca nu poate iesi afara din casa....l-am mai scos cateva minute dar imi e frica...!
Ieri pe strada l-a plimbat Marius cu masina si l-a pus in fata intre picioarele lui...doamne cum mai invartea volanul...a fost asa de fericit...era numai un zambet...!
In rest suntem ok...Mark are zile cand mananca mai bine altele cand vrea numai lapte...nu prea mananca supe sau ciorbe si asta nu imi place dar nu il pot forta...sunt fericita ca mananca multe fructe si astea sunt destul de importante!
Am fost alaltaieri la coafor...m-am vopsit si m-am tuns...mi-am schimbat un pic culoarea la par...mereu ma plictisesc de freza mea...si vreau ceva nou!
Roana..ma bucur mult ca a iesit bine operatia verisoarei tale...e bine cand totul se termina cu bine...
Korinutza...bine ca Sophia e bine...of da cate cazaturi o sa mai fie...si Mark are multe la activ...normal ca ne ingrijoram...dar semnele astea sunt cum spunea si Dianarus...!
Prietena noastra de familie care e neurolog imi spunea ca a venit o mamica cu o fetita de 3 ani la ea,a dat cu capul de dulap la gradi...si a consultat-o si nu a observat nimic...dar mamica insista ca are ceva pentru ca nu mai e la fel de activa...si pana la urma a trimis-o la tomograf si avea un cheag de sange pe creier....chestia e ca mamica a observat o schimbare in comportamentul ei!
Asa ca stai linistita... pe Sophia si pe restul familiei!
Desiree... si esti o scumpa...stii tu de ce..!
TLD...eu iti urez "bun venit in gasca noastra"...si daca voi va simtiti bine cu noi....sunteti primite cu bratele deschis......multa sanatate nazdravanului...
Miro...voi cum sunteti cu raceala?
Si am uitat sa impart si tuturor fetelor din !

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

desiree gand la gand cu bucurie...si noi aseara ne-am culcat la el in camera...adica l-am pus in patutul lui inainte de a adormi, treaz! S-a foit, s-a invartit vreo 10 min(timp in care eu eram in picioare langa patut) dar cum ii era somn a adormit...Dani s-a obisnuit sa se uite cu noi la tv dar in sufragerie, pe canapele...tot un drac ii... Daca nu i-ar fi fost somnica...n-as fi putut sa-l culc asa, ca urla.

Am uitat sa va spui ca i-am luat pruncului niste sandaleeeee atata de urateeeee imi vine de la gradi cu toti papucii beliti rai...si d'aia nu prea mi-a pasat de frumusetea sandalelor...am zis ca-i timpul sa i se mai aerisesca piciorul..ca prea inchisi sunt toti papucii, si deja transpira saracul...

miki vesti bune si la voi e normal sa te asiguri ca puiul tau n-are nimic...si eu as faceo...

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

DESIREE

quote:
ia sa inveti sa te maimutaresti si tu, da? daca te pui la mintea lor obtii mai multe lucruri bune de la ei decat daca esti prea serioasa.
poate nu m-am exprimat eu corect.cand am zis ca nu ma maimutaresc,m-am referit ca nu ma maimutaresc cu alti copii,tocmai pt aici esti vazut altfel,plus ca eu tre sa ma maimutaresc pt doi.sotul meu face mult mai multe giumbuslucuri ca mine,asta nu inseamna ca nu fac si eu.maimutareala mai mare ca la mine nu ai sa intalnesti.si eu o fac,chiar fara jena dar cu ai mei,nu cu alti copii.si eu desenez cu batul pe pamantul ud,alerg copchii,joc prinsa si ascunsa,culegem floricele(sophia,ea este culegatoare,eu i le arat,dar cand se apleaca sa o smulga,sta in cap...),cu pascal mai mult ma fugaresc....asta afara.in casa,stam in cort,facem ca trenul,eu dansez,le cant,ne jucam cu masinutele,construim lego.construim cu cubuletele din lemn dar le darama repede copchii.vorbesc cu ei ca cu niste oameni mari,ii intreb in fiecare zi ce vor sa pape la pranz.parca ei ar putea sa-mi raspunda,o fac dar pe limba lor,iar mie mi se pare ca tin cont de parerea lorcopchii mei nu se joaca fara mine,asa ca eu tre sa fiu acolo in preajma lor.facem multe impreuna,sper insa sa fie si corect ce facem....dar ma maimutaresc,vorbesc pe nas si copchii se prapadesc de ras,imi pun castraone in cap si cant pe "japoneza".....vai numai sa ma vezi.deci cred m-am exprimat gresit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

regasitele!

Nu va plictisesc prea mult, caci am doar o intrebare de pus Mironei si-o tai, din motive de lene maxima in a scrie, plus ca-s cam depasita de problemele de aici. Se croseteaza multa literatura pe topicul asta, multe probleme nu le-nteleg, asa ca ma pierd in peisaj si-ajung sa-mi pun prea multe intrebari la care am prea putine raspunsuri. Si cum mai am doar un neuron si-ala-i super plictisit, zic ca-i mai bine sa-l mai menajez si sa nu-l supun la cazne prea mari.

Cred ca n-ati inteles nimica, asa ca lansez intrebarea si-o tai: Miro, draga mea, asa-i c-ai fost ieri in parcul Dacia cu Karina??? Erai imbracata in ceva negru si c-o bluza legata de mijloc??? Daca tu erai, cred ca Ducu al meu si-a facut bezele cu printesa ta la leagane. Mie mi s-a parut ca-mi esti cunoscuta, dar mi s-a parut c-ai strigat-o "Sara" pe micuta (de, am si eu o varsta si nu mai aud bine) si cum stiam ca pe fetita ta o cheama Karina, am zis ca te confuzez si n-am vrut sa ma fac de bascalie. ... Dar cred ca m-am facut ca nu te-am intrebat de sanatate. Daca te mai vad saptamana viitoare sa nu te sperii daca o disperata cu coama rosie te trage de manecuta! ...

Sa ma lamuresti, te rog, cu un raspuns, ca de aseara tot ma-ntreb si nu stiu sa-mi raspund dac-am facut bine c-am stat in banca mea, sau nu!

regasitele si-un WE minunat sa aveti alaturi de cei dragi!

Dori, mami de Vladut (17.10.2003) si Raducu (15.10.2005)!

"Invata-l pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze si, cand va imbatrani, nu se va abate de la ea." (Pildele lui Solomon)

http://community.webshots.com/user/Dorina_71

Mergi la inceput