Regasiri (11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

quote:
Originally posted by roana

Buna dimineata fetelor dragelor.

Unde sunt restul fetelor?

Alex?

De lorym stiti ceva? de dolores?

Tin pumnii bambo ca Antonia sa nu aiba nik la ochisori si sa nu ii ia sotului carnetul.

Va pupicesc si mai vin io.

P.S.Acasa nu imi merge netu. . cica revizie. sper sa isi revina

Ajutati-o pe Sonia

si marani pe unde.o fi ?:)

bamboleta - si eu as vrea din tot sufletul sa nu aiba antonia nimic la ochi, si sotul sa.si rezolve cu carnetul

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Salutare
Cam greu forumul de aseara. Am vrut sa ii raspund Kokorinei si n-am reusit.
Am vorbit cu Miki si imi zise ca lui Adi ii iesi calciul ionic la limita inferioara. Acum este Claudiu la medicul de familie sa vada ce zice. Mai asteptam vesti.

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

DESIREE....sa fie!chiar ar fi super daca s-ar implini,pt octavian mai mult,asa cum spuneai.eu tin pumnii stransi si m-as bucura pt tine,pt voi!

ROANA.....sa intri maine sa ne spui cum se simte verisoara ta.ii dorim sa iasa repede din spital si sa se duca la puiul ei acasa.sant sigura ca o sa fie bine pana la final!sanatate multa!intri maine sa ne spui,te rog!

VIOLETA....voi in ce stadiu santeti cu scrisul(frumos)?....ei,cum e?i s-au dat bastonasele pe bigudiuri lui mihnea?
ANGI....ai dreptate,unde-i DODO?....sper ca sant ok.asteptam si maine,daca nu apare,luam initiativa.
MIRONA.....vad ca mai des bunicutele au mentalitatea asta...ele cica vor sa faca un copil mai bun spunand lucrurile astea dar mie mi se pare atat de jicnitor...

MEPHALA....nu ai cazut ca nuca-n perete.daca ti-e bine aici,poti posta ca nu e nimeni nervos pe nimeni,dimpotriva,bucurosi de oaspeti....mai putin are cineva ceva cu tine.mie personal ma bucur ca te-am cunoscut,ca iti cunosc baietii si poate ne vedem in iasi nu?

ANGI....ce fata super ai...auzi ca isi baga singura nasul in aspiratorul nazal...insa imi pare rau sa aud ca santeti cu mucisori.bine ca nu-i mai avansat.

DIANARUS.....simt o usoara ironie in spusele tale :"azi imi vine soacra...." dar si o rasuflare usurata,nu stiu....ambele sentimente impletite.asa-i?nu conteaza,important e ca te ajuta sa faci atatea feluri de mancare,poate mai calca niste camasi sotului,sa mature curtea....petrecere frumoasa impreuna cu soacra!

MIRONA.....eu vorbesc cu alti copii,e mai greu spus ma joc...aici altfel esti privit daca esti prea prietenos cu copilul altcuiva.adica putin lugu-lugu la alt copil,suficient,mai mult din vorbe sau sa-i oferi o jucarie de-a copiilor tai si lui,dar ca sa-l iau sa jucam cucu-bau,asta nu.nu pt ca nu as vrea...m-as putea juca cu toti o data....ci pt ca ti-am spus,aici lumea ea mai rece,mai reticenta fata de "caldura" acordata.daca se joaca copii impreuna intre ei,e altceva.de rusinat nu ma rusinez sa ma joc cu copchii dar nici nu fac ca maimuta....am noroc de andi ca el se maimutareste cu copchii si pt mine.

MIKI....foarte corect procedezi....

DBUNNY....

quote:
si au iesit chinezesti ca a lu Paco)

...ce m-ai facut sa rad.haaaaaa!!!pe bune,tre sa-ti zic,ca ai niste faze la care eu rad,imi place cum scrii..
quote:
hutzunushe...
..haaaaaaaa!!!!!stiu la ce te referi dar muream si nu auzeam cuvantul asta....mare pozna esti!

DAYANARA.....e bine asa cum e ivan....fii mandra de el!comoda te mai am....

DESIREE....ei da!asa da!asa mai vine omul de-acasa, cu pupaturile.felicitari!iulia stie?
ce nesuferit.nu stiu sa-ti spun dupa ce ii recunosti pe copii astia,poate dupa reactia mamei lor,ca doar nu sant singuri in parc.

MIRO....sanatate sotului,oblojeste-l ,fa-i ceiut,da-i aspirina si se pune el pe picioare.aveti grija sa nu-i dati la karina..

BAMBO....sper sa castige sotul tau contestatia...of,mare minune cu luatul permisului,esti legat de maini si de picioare daca nu circuli cu masina,mai mult si daca jobul tau tine de asta.multa bafta sa fie ok si sa nu-i ia permisul.pupam caprita care se face bine pe fiecare zi ce trece.
TLD.....imi pare rau ca nu te pot ajuta cu informatia asta.noi nu am luat niciodata antibiotic,poate fetele stiu mai bine.sanatate si voua!

Mergi la inceput

buna fete4le!

mesajul asta lung l-am scris azi noapte,dar greu a mai mers sa-l trimit,nu am avut rabdare sa stau sa se gadile internetul la ureche,l-am salvat inn yahoo si acum vi l-am trimis.

pupam

Mergi la inceput

sophia este ok,nu are nici macar o vanataie,de fapt nici aseara nu observasem sa fie macar rosie pe undeva.oare sa nu se fi lovit deloc de la o distanta asa mare.eu una nu am curaj sa-mi dau drumul de pe spatele canapelei jos fara sa ma tin de ceva.ma doare numai cand vad cat e de la spatar pe parchet.nu a plans aseara decat 3 min dupa cum va spuneam,starea de azi noapte a fost absolut normala.azi dimineata s-a trezit si pana acum este si se comporta ca si cum nimic nu s-a intamplat.este la fel ca si inainte.
va multumesc ca m-ati linistit,am fost un pachet de ganduri pana am citi de la voi...

revin ca trag copchii de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Da chiar asa...stim ceva de Dodo?

Aseara am scris mesaj lung de vreo 4 ori...si de 4 ori dus a fost...apoi m-am enervat si am inchis pc-ul..chit ca vroiam sa-i rapuns lui TLD la mesajul cu febra...deci copy paste...

TLD: n-am patit dar am fost avertizata in urgente: daca copilu face febra dupa inceperea tratamentului cu antibiotic, trebe mers la medic sa.ti schimbe antibioticul, virusul e rezistent deja la antibioticul respectiv. Tu ai scos antibioticul, dar sa stii ca unde este febra este si virus...da o tura la pediatru sa vedem ce zice...

Mephala
Pizza: 200 gr faina, 20 gr drojdie, un galbenush, putin ulei, apa okiometric, mai putin de 100 ml, sare. Se lasa la dospit cam 45 min apoi il intinzi bine. Nu creste mult, noua ne place subtire.

Paella: pui intr-o tigaie cu putin ulei de masline carnea (pui, epur, porc, sau combinat). Nu se frige la foc mare, nu trebe sa fie crocanta doar sa-si lase tot gustul in tigaie si sa se rumeneasca usor. Apoi se adauga 2-3 catei de usturoi zdrobiti, 2-3 linguri bulion, 1 ardei fara cotor, sare, piper, patrunjel tocat. Se amesteca bine, pe foc, apoi se adauga o cana mare de orez. Iar se amesteca, apoi se adauga 2.6 – 3 cani de supa fierbinte. Reteta zice 2,6, eu pun 3. (eu pun apa cu knorr) Se lasa 10 minute la foc puternic, apoi 10 minute la foc mic acoperit. Apoi dupa stangerea aragazului se mai lasa cel putin 5 minute acoperit sa transpire orezul. Orezul va trage toata supa, chiar inainte de a stange aragazul. Preferabil pe foc- duba- cu lemne, caci focul este uniform. Se serveste cu alioli, adica mayoneza condensate cu usturoi: cam 5-6 catei de usturoi ii bagi la blenduit cu ulei si sare…pana se face o maioneza groasa si delicioasa. Daca faci si alioli cu blenderul nu-l ridici in sus, pana in partea de jos nu s-a format déja maioneza, ca de nu se taie.

Koko ...si noi am picat din toate partile...ne facem cate-un cucui, o vanataie, ne prindem degetele...numai de vana mi-e frica de moarte...cazaturile in vana intotdeauna au fost periculoase... avem covorash antideslizant si manere la vana...si totusi...cand il apuca pe Dani zvarcoleala mie-mi sta inima-n loc...

Bambo... ooops, cedat trecerea la un pieton...pietonu ala n-are altceva de facut? numa sa umble pe la politie? mare-i gradina ta Doamne...cum ti-ai dat seama ca antonia poate avea nevoie de okelari? detaliaza pliiizz

Roana bine ca n-a fost chist...auzi..branzica...aviz fetele care ati alaptat pana acum...pipaiti-va bine...

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Bueeei, chiar asa ca imi aminti Kokorina.
Pai cum, mai, Desiree, cum se imbolnavi Iulia si nu mai este available (temporar), feciorul tau a si iesit la agatzat? Inca nu i-am spus Iuliei ca este tare sensibila zilele astea, dar cand s-o face bine si o auzi vestea... mamaaaaa, sa te tii ce o sa se infurie.
Uita-te de aici incolo sa vezi ce pierde Octavian... Numai uita-te un pic si o sa-ti dai seama, da? Ca si noi avem ochi albastri, da?

Si ca sa vedeti ce cuminte este ea si cum isi scoate singura mucii, uite aici si aici

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Am ramas in urma rau cu raspunsurile la intrebari. Ale lui TLD si ale Mironei.
Promit ca o sa raspund cum o sa am un pic mai mult timp liber.

TLD, spune-ne si noua despre nazdravanul tau. Ce varsta are, cand e nascut, cum il cheama...(ce hobby-uri are )...
Tot nu ne-ai spus de unde vine TLD.
Era o formatie TLC care mie imi placea tare mult (acum nu mai este, s-a desfiintat) si de fiecare data cand citesc ID-ul tau ma duc cu gandul la formatia asta

Angi poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Dbunny, multumesc pentru retete, le-am salvat, .

Kokorina, Mirona, va multumesc, m-am simtit bine intre voi, o sa mai intru, caci va citesc cu placere.

week. placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna fetelor,
moama ce m-am speriat cu Shofia...pana am ajuns sa aflu ca e bine!
si Mihnea de cate ori a venit in cap!! cred ca de'aia e capos asa
mie mi-a spus medicul lui ca sa nu ma tem decat daca are simptome(asa cum au scris si fetele) ca asa i-a lasat DD rezistenti la cazaturi

sa stii ca inceput sa scrie frumos!
ieri avea o lectie scrisa(si inca la semiinternat) f frumos!
m-am si mirata ca el a scris asa frumos

Mirona,mi-a placut povestea ta cu parcul si cu abracadabra...
n-ai de ce sa te rusinezi ca doar nu faci ceva rau!
ia-uite?si ce daca pe unele mamici le"deranjeaza"?! sa le fie de bine!!!tu tb sa te simti in ok si daca si copii sunt fericiti e de doua ori mai bine
mie una imi plac mamicile vesele si jucause

roana,ma bucur ca a fost ok cu verisoara ta!
sanatate pe mai departe!
bambo nu te speria ...o sa fie ok...
si pt toate fetele fara vreo exceptie multi
sa aveti un we frumos,

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput