Regasiri (11)
Raspunsuri - Pagina 4
desiree spune:
koko, daca ar fi sa numar de cate ori a cazut octavian din pat, din picioare din carutz, de pe fotoliu, de pe scaun...nu as termina de numarat pana maine..stai calma, al meu a luat la busituri de a vazut de m,ai multe ori stele....ei acum sunt puternici, nu mai au oase asa moi, capul asa moale, pielea e teapana deja..asa ca nu se lovesc ei intern cu una cu doua..vezi ewventual semne de febra, varsaturi, ameteli..sa nu se fi lovit la cap..ca daca isi rupea altceva sigur nu se mai ridica de jos
miro, ce sa iti zic cu problema pusa de tine...eu zic ca e ok sa te maimutaresti si sa te joci cu copilul si alti copii fara sa te jenezi, cu conditia sa nu te jenezi fiindca vine una mai "rasarita" si zice ca "nu e voie"
..sa fim seriosi, a te juca cu copilul tau nu e nimic rau ba chiar privarea lui de atentia ta si distractia pe care i-o poti oferi chiar si in natura nu il ajuta, ba chiar il frustreaza...eu fac asta in fiecare zi cu octavian, cand ne jucam afara sau in casa, si eu si taicasau ne maimutarim si ne ascundem dupa copaci si scoatem limba la el si facem ca toate animalele...care-i deranjul unora nu inteleg? stii sloganul meu:sa nu se uite! sa nu priveasca! dar tot as vrea sa stiu ce e in mintea lor...sunt multi parinti care nu empatizeaza cu copilul, care il pun ca pe un obiect in carutz, cu suzeta in gura, sau pe un morman de nisip: na,joaca-te..si ei pleaca la o barfa mica..aia ramana singuri, isi scot ochii intre ei, mai striga cate un parinte mai "atent": "vezi sa nu-l lovesti"..da nu se uita daca intr-adevar face sau nu asta..vad multe cazuri de astea in fiecare zi..ma rog,divaghez....din partea mea, intelegi tu, ca vorba lunga saracia omului..ai toata stima daca te joci cu copilul tau cat mai mult, afara sau in casa...
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
desiree spune:
de la 12 ma chinui sa trimit mesajul de mai sus
ADMINI, ce se intampla cu forumu de vreo 2 seri, de astept sa mi se incarce 10 minute o pagina??????
noapte buna va doresc
TLD spune:
de sambata ii dau antib si aseara, joi, a facut 38.3 parca.i-am bagat supoz pracetamol si i-am dat azi-noapte si nurofen
quote:
Originally posted by desireequote:
Originally posted by TLD
febra in timpul tratamentului cu antibiotic. v-ati confruntat cu asa ceva la copii?
mami denazdravan
"nu lasa greselile trecutului sa umbreasca felul in care vezi viitorul. concentreaza-te asupra lucrurilor bune ce vor urma"
se poate sa nu isi fi facut inca pe deplin efectul antib..sau poate e prea slab..antitermic nu poti sa dai? nurofen?panadol?
mami de
nazdravan"nu lasa greselile trecutului sa umbreasca felul in care vezi viitorul. concentreaza-te asupra lucrurilor bune ce vor urma"
TLD spune:
miki cum se simte adi?
aka, tu parca ziceai ca ai cumparata cort de joaca, de unde si cat a costat, imi poti spune?
kokorina, am incercat aseara sa trimit raspuns insa nu am reusit, te intrebam daca a varsat, daca si-a pierdut cunostintza sau daca are stari de somnolentza...sunt printre primele semne la care trebuie sa fii atenta. la cap se observa ceva? daca ti se pare ca a cazut mai rau decat de obicei sau daca ti se pare ceva suspect la ea, eu nu as ezita sa chem medicul pediatru sau sa ma duc cu ea la dr.
mami de
nazdravan
"nu lasa greselile trecutului sa umbreasca felul in care vezi viitorul. concentreaza-te asupra lucrurilor bune ce vor urma"
lizzy spune:
dayanara, nici nu am trimis inca dosarul. dureaza vreun 1.5-2 ani cu totul. mai vedem...
desiree, si eu ma bucur daca va iese treaba cu anglia. sper sa fie ceea ce va doriti. o societate total diferita, cu plusuri si minusuri. acum depinde ce conditii de mutare ar fi, daca te poti dedica lui octavian ca si pana acum, nu stiu, sunt multe multe necunoscute... oricum, succes!
miro, cu ianis ma jucam in parc. nu asa cum spui tu, ca parca nu ma pricepeam asa bine. acum, la marc, m-as pricepe, dar cum noi stam la curte, nu am fost mai deloc in parc cu el. daca vine caldura si nu ne mai imbolnavim atunci voi merge frecvent cu ambii si sper sa recuperam lipsa de socializare, si eu, dar mai ales marc...
desiree... vestea rea pt tine este ca e normal sa-si arate frustrarile intr-un fel, fata de alti copii din parc. veste buna este ca, cu timpul va intelege ideea de gest periculos asupra altora si abia in acel moment are de ales cu adevarat cum sa se 'razbune'. si crede-ma, va veni un moment in care iti vei dori sa fie descurcaret, nu neaparat in sensul razbunarii, dar sa-si stie apara drepturile. iar asta se construieste in timp, incepand cu locul de joaca si culminand la gradinita. treaba pe care voi sti s-o fac mai bine acum decat la primul. cu ianis am acum probleme, vis-a-vis de faptul ca nu se stie proteja de cei mai maricei/un pic mai puternici ca el... pt ca l-am invatat sa fie bun cu toti, si... atat...
desiree, abia acum am vazut pe indelete pozele. interesante suvite!
si ce caine mare acolo langa octavian!!! wow, mie mi-ar fi frica, recunosc...
tld, febra aia arata ca organismul lupta cu o infectie. posibil ca acel antibiotic sa nu fie acoperitor, adica sa nu corespunda cel mai bine infectiei in cauza. ar trebui discutat cu dr, pt ce ii dai antibiotic si daca nu e oportuna schimbarea/eliminarea lui.
kokorina, semne posibile dupa cazatura: somnolenta, probleme de echilibru, dureri la mers, pofta de mancare, lesin, varsatura... sunt sigura ca nu e cazul de nici una dintre ele, dar urmareste-o. marc a cazut o singura data din pat, de la 40 cm, direct pe noada fundului si nu a mai umblat 3 zile. acum vreo 2 luni. am ajuns la spital de frica unei fracturi de bazin. important este sa nu te panichezi, doar sa o urmaresti.
tld eu am cumparat mai demult de la selgros 2 corturi (indian si iglu) si un tunel care le leaga. se pot folosi individual, altfel ocupa f.mult spatiu. mi s-a parut ok, era vreo 80ron tot amsamblul.
o zi frumoasa, nu asa ploioasa ca la mine :(
tuturor
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
TLD spune:
am eliminat antibioticul, e posibil sa fi contactat o viroza peste ce avea el. mergem pe nurofen, panadol si sinecod
mami de
nazdravan
aka spune:
neata. astazi m-a rasfatat george si a facut cafea.
TLD cortul l-am luat de la ikea si am dat 35 ron. ce secretoasa esti...cum il cheama pe nazdravan?
Miro eu ma joc cu Cris la nisip. oricum stau tot timpul langa ea, e cea mai mica si se mai intampla sa vina copii sa o impinga. si oricum as fi stat. sa-ti povestesc de zilele trecute. am iesit cu galetusa si formele la nisip, si era cam batatorit nisipul si am inceput eu sa-l greblez putin. in timpul asta a venit o fetita de vreo 2 ani si pur si simplu calca cu piciorul unde sapam eu. am incercat sa-i explic ca vrem sa ne jucam dar pana n-a strigat mama ei sa se opreasca nici gand nu avea. pana la urma a ramas langa noi si s-a jucat si ea. mai era un baietel care ii lua toate jucariile din mana Cristinei, dar cu un 'te rog frumos lasa-i si ei o jucarie ' am rezolvat-o. si asa cum spunea Desiree in general mamele stau pe banca, si din cand mai striga la copil 'mai lasa-l in pace, nu-l impinge/arunca cu nisip' sau din alea mai dure 'nesimtito hai acasa ca nu stii sa te porti'.
ne-am luat ghetute de la targ. sunt asa fericita, ca pana acum era tot in cele de iarna. sunt de piele interior si exterior, roz. o sa ne imbracam in rochita azi si diseara punem poze.
parca mai era ceva, dar am uitat.
aaa, Kokorina nu-mi place ca ia mult timp si Cris se plictiseste si de cele mai multe ori raman cu el spalat pe jumatate. adica nu apuc sa spal si gratarul sau ochiurile. le pun la loc si alta data o iau de la zero. deci daca ar fi sa pun pe cineva sa ma ajute cu treaba acasa l-as pune sa spele aragazul.
poze concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in iarba si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">ganditoare
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatard20061220_-8_Maria Cristina.png[/img" target="_blank">20.12.2006
roana spune:
Buna dimineata fetelor dragelor.
Sunt fericita si multumesc lui Dumnezeu ca a iesit operatia verisoarei mele bine. Stiti ce era? un "nodul" de lapte branzit si o parte din el era deja calcifiat. dr. a zis ca bine ca l-a descoperit din timp ca ar fi putut deveni malign dar asa e aproape sigur bening.
saraca a oprit lactatia brusc din cauza ca a avut si acum vreo 8 luni ceva probleme si a trebuit sa ia antibiotice puternice vreo 10 zile si nu a mai putut alapta.A luat vreo 2 pastile dar se pare ca mai tb sa ia macar una ca sa se elimine lactatia complet. sper sa iasa si analizele bine. ea e deja acasa foarte fericita.
Va multumesc din suflet ca v-ati gandit la mine si la ea.Bine ca va mai aduc si vesti bune....
Miro, deci se pare ca venim totusi la Timisoara de 1 mai. dar tinem legatura.
Koko, nu fii stresata ca sigur nu are nimic.
Unde sunt restul fetelor?
Alex?
De lorym stiti ceva? de dolores?
Tin pumnii bambo ca Antonia sa nu aiba nik la ochisori si sa nu ii ia sotului carnetul.
Desiree si Dianarus va tin pumnii sa plecati unde vreti si unde credeti ca e mai bine. Noi puteam pleca in state acum vreo 4 ani am prins un doctorat la o Universitate din New York . aveam tot, acte trimise, cazare acolo, bilete rezervate si ne-am razgandit
. Nici o clipa nu regret.
Va pupicesc si mai vin io.
P.S.Acasa nu imi merge netu.
. cica revizie. sper sa isi revina
TLD spune:
in ce masura este indicat sau nu sa scoti copilul afara? as vrea sa stiu si parerea voastra caci parerile despre iesit afara cat si de facut baitza sunt impartite.multumesc
mami de
nazdravan
dayanara spune:
neatza, nu.mi merge forumulde aseara, nu se incarca paginile !
vad ca incepe si azi s.o ia razna...
kokorina - ce.ai facut cu sophia ? ai dus.o la doctor? sper ca e bine
cred ca e prea tarziu acum, dar aseara n.a mers forumul deloc, cel putin aici, cand ivan a cazut din pat si l.am dus la doctor mi.a spus ca nu are nimic atata timp cat nu vomita, nu.si pierde cunostinta, are privirea normala (poate urmari un obiect)
roana - ma bucur ca a iesit operatia bine!si ca a descoperit la timp
TLD - te referi daca sa.l scoti afara cu febra? daca e frumos , cred ca e ok si daca vrea el sa stea , ca ma gandesc ca febra te moleseste si n.ai chef de joaca dar poate o plimbare n.are nimic
antibitoic i.am dat o singura data, recent cand a avut inceput de otita si facea 38,5 axilar , dar in timpul tratamentului n.a mai facut
nu stiu ce sa zic
ivan si dayanara