Regasiri (11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by mayaione

Ca tot doarme o sa va mai cer un sfat. Mie una mi se pare ca am un copil isteric. Va dau un exemplu: vroia generatorul lui tati de pin-uri si i-a explicat ca nu e jucarie si e ceva ce-i trebuie lui tati. Nimic, cand a auzit a inceput sa urle isteric, se lovea cu capul de ce ii iesea in cale, daca ma apropiam de ea, ma batea, musca, zgaria, am incercat toate metodele care-mi treceau prin cap s-o linistesc si nu a functionat nimic. E f orgolioasa si incapatanata. Nu stiu cum sa procedez in situatiile astea. Daca o alint nu suporta, daca ridic tonul e mai rau, daca o ignor incepe sa se dea cu capul de pereti, scaune, parchet. Ce sfat imi dati?

in primul rand, se poate sa fie dintisorii de vina. Si noi am avut febra 39 cand au spart caninii. Sau poate fi un virus, dar daca spui ca nu stranuta, nu muci....mai astepti sa vezi cum evolueaza.
Baietii mei nu s-au manifestat la modul dur in care povestesti tu, dar si noi suntem incapatanati si orgoliosi, mai ales cel mic (1 an si 7 luni)....dar e usor de pacalit: ce fac eu? Ii distrag atentia cu alt obiect, ii arat ceva pe geam: hai sa vedem catelul/ia sa vedem, a aparut pisica?/vai, uite ce am ascuns eu in pumn, ia ghiceste!, etc....

A reinceput votarea: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Kokorina, sa stii ca vin la o cana de ceai verde, o sa intru si pe mail sa vad pozele frumosilor tai.

Bamboletta, multumim de vot.
Stam in Tatarasi, ne plimbam frecvent pe Ciurchi, este mult spatiu verde...

A reinceput votarea: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Koko pentru incurajari. Nu ai pus inca pozele ca nu le gasesc pe mailul comun.
Mephala am incercat sa-i distragem atentia insa nu functioneaza, nu uita ceea ce vrea sub nicio forma, si dupa o ora de istericale, cand se calmeaza, tot incearca sa obtina ce a vrut si daca tot nu merge, nu mai insista, dar macar incearca. E dificila rau de tot.
Azi vroiam sa mergem la babyexpo, insa in Pitesti e innorat si cam racoare, in Bucuresti cum e vremea? (daca s-a trezit cineva din Bucuresti rog sa-mi spuna si mie).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

eu m-am trezit in Bucuresti...
e inorat,dar e cald...
eu sunt cu maneca scurta!

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

koko,nici eu n-am gasit poze noi
in schimb "am savurat" filmul cu spanacul

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

apropo de crize de isterie: azi-noapte, fiindca nu aveam somn, ma uit la Euforia: emisiune despre schimbarea comportamentului unui pusti de un an jumate care: musca pe masa si pe tatsu, se dadea cu capul de geam, facea foarte des crize de rostogolit pe jos pentru a atrage atentia asupra sa

supernany a cautat adanc in amintirile pareintilor pentru a descoperi de ce pustiul este agresiv: se pare ca joaca cu tatal sau era intotdeauna gen lupta, incalecat, muscat, rostogolit...sfatul supernany: cautarea unor activitati mai linistite de joaca intre tata si copil, eliminarea completa a luptelor

de asemenea supernany a spus clar ca baiatul se da cu capul de geam fiindca nu il doare (una din grijile mamei era ca isi face rau, ca il doare, ca-i place durerea)..deci daca se da cu capul, se da atat cat sa nu il doara..aviz mayaione

metodele propuse de supernany pentru modificarea comportamentului celui mic erau: in caz de muscaturi, punerea copilului in time-out, in poala mamei, timp de un minut, tinut de manutze si explicat de ce nu are voie sa muste..in cazul crizelor de rostogolit pe jos: ignorarea completa a copilului pana se potoleste criza..prima oara nu a functionat fiindca mama nu a rezistat si l-a luat in brate cand a inceput sa urle, l-a pus pe pat langa ea si e uita la el..cica il ignora..copilul vedea totusi ca ochii sunt pe el si facea mai urat..cand s-a intors cu spatele la el..s-a potolit subit, a luat o perna de pe pat si a inceput sa se joace cu ea...razand ...si a treia metoda este distragerea imediata a atentiei chiar inainte de a face o criza....

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

dbunny - mi.ai facut o pofta cu prajiturile aseara:)...daca eram gravida sigur ma apucam sa coc ceva cu zahar

desiree - interesant subiectul cu time out, nu m.am documentat cine stie ce, dar mi se pare util, nu mi se pare deloc umilitor, daca de exemplu suntem eu si sotul intr.un grup de prieteni si ma apuca pandaliile, ma duc frumos sa ma linistesc nu ma dau in spectacol de fata cu toti, doar ca la varsta noastra evident nu tre sa mi se spuna, pt ca stiu singura cum sa ma linistesc, ei fiind mici trebuiesc indrumati
asta la repezeaza , pt ca nu ma lasa ivan, dar ma intereseaza subiectul

asa ma oftic ...n.apuc sa vad si eu poze cu sandalele lui dani si pozele kokorinei

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Inainte de a avea copil, cand imi vedeam cumnata `nepasatoare` in biserica, si copilul tavalindu-se pe jos cu zberaturi si plansete imi ziceam: cum poate fi asa pasiva? de ce-l lasa sa faca asta?
acu ca am un copil..inteleg, dar tre sa recunosc ca multe le vad cu alti oki...
la noi faza cu ignorarea cateodata functioneaza, cateodata functioneaza ceea ce face Mephala...ii distrag atentia cu altceva, dar cateodata pur si simplu n-am cu ce...la vaccin de ex, urla si urla, eu ii arat catelul de plus de la clinica si desenele de pe pereti sa se linistesca...si urla si mai tare...ii dau in mana masinuta adusa in rucsac de-acasa...da cu ea de toti peretii...ceea ce am vazut eu ca ajuta mult e luatul in brate si schimbatul total al decorului, iesit afara, schimbat camera, etc...

desiree ...la faza cu cedatul rugamintilor...am citit intr-o carte spaniola scrisa de un pediatru renumit(Dr Estvill) ca virgula copiii sunt in stare de muuuulte, si daca numai rugaminti ar fi, nu-i rau...doar ca sunt capabili inclusiv sa-si provoace voma...exista un mecanism care se declanseaza foarte usor cand copilul plange mult...plange cu sughituri, face efort din stomac si bum! vomita! si cei mai rau...e ca odrasla isi poate da seama de urmatoarele: eu tip, mami ma ignora, plang si-mi dau pumni in cap, mami parca parca se uita la mine, dar bineinteles ca daca odrasla vomita mergi imediat sa-l cureti, alini, etc...acu eu nu stiu cat e de adevarat, vreau sa nu fie, dar am cetit...ei sunt in stare sa-si provoace voma singuri... ca sa mergi sa-i scoti de la ei din camera, sau sa din patut, sau mai stiu eu ce vor...
Ceea ce-mi dau seama e ca Dani pe zi ce trece e tot mai smecher(crize nu mai face de mult, mai ridica el tonul daca nu-i dau telefonul in clipa in care il cere)...adica ia pietricele in gurita si vine si-mi arata, si-mi zambeste...vrea sa fie vazut...nu le inghite...in schimb daca nu vrea sa fie vazut stie cum sa se ascunda, se opreste din mestecat sa nu-mi dau seama ca are ceva in gurita...si face o mutrita serioasaaaa ca si cum nimic ciudat se intampla...si el roade cate-o roata de la masinuta...

Cu dintii...noi la majoritatea dintilor am facut urat...rau general, muci, febra mica, diaree, nemancat si bineinteles ca eu confundam cu raceli, viroze, gripe. Pediatrul a pomenit ceva legatura intre inglamatia ganglionilor si iesirea maselelor..ca cica e mica si-i totul foarte aproape pe-acolo...inclusiv urechea

dayanara am vazut aseara reclama la produsele alea oenobil..nu mai stiu...erau niste tipe tari cu picioare faine... ma tenteaza idea acu...varicele mele-s in floare...am mai vazut si un reportaj super fain pe Cuatro- callejeros, despre operatiile estetice, ai vazut? era o tipa ce si-a umplut sanii dupa ce-a terminat de alaptat copchii, doamne ce tzitzi faine i-au pus...dar zicea ca si dupa 8 zile tot o mai durea toata zona...

azi am chef de coafura...daca sotul meu binevoieste sa grijeasca odrasla o tai...

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

am uitat...
Mephala...deci secretul frumusetii tale e ceaiul verde...stiam eu, din cauza antioxidantilor continuti...dar dovezi chiar asa de clare..mai rar...

Dolores bine-ai revenit intre noi...speram ca David este mai bine, si nu mai face febra, pupam mult mult mult

incetu cu incetu descopar secretu fiecareia....

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dbunny

am uitat...
Mephala...deci secretul frumusetii tale e ceaiul verde...stiam eu, din cauza antioxidantilor continuti...dar dovezi chiar asa de clare..mai rar...

incetu cu incetu descopar secretu fiecareia....

, frumoasa si grasa...si ofilita, deh, am o varsta.

secretul tau care e? trebuie sa ti-l descopar? Sau poate mi-l spui, daca tot vom deveni rude...

a, am vazut sandalutele lui Daniel, hai ca-s frumusele.
Precum un ingeras doarme, zici ca-i in gradina Edenului.

Mergi la inceput