Regasiri (11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

gagici,in mailul comun la : from : corina corina si titlul "pozici cu noi"....deschideti mailul ca are link de picassa pe el si acolo sant pozele.eu cand spun ca pun poze noi,completez doar la link,nu trimit mailuri ca nu incap multe poze intr-un mail.am sa mut linkul undeva unde ar fi mai usor de gasit.pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

mesaj de la DOlores:

Va rog sa va rugati ptpuiul de om, David. Suntem
de ieri in spital si nu cedeaza deloc febra. TLD.

pentru ei.

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Doamne, ajuta-l pe David!
TLD, multa putere, va fi bine!

Kokorina, multzam de lamuriri, merg sa le vad si io acum.

A reinceput votarea: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Koko, sa vezi ce pacaleala mi-am luat: ma uit peste poze, admir sandalele rosii, papuceii copiilor si ajung la pozele in care gemenii au sapcuta, respectiv palarie de paie. si spun: aaa, ii sta mai bine cu sapcuta...fara sa-mi dau seama cu Sophia e cu sapcutza si Pascal cu palarie, .
Mi-au placut si pozele in care stau cu manutele intinse sa prinda baloanele de spuma, cele din cosul cu bile, cele in care fac parada modei imbracati in halate de baie....moamaaa, si mamica cat de bine arata! Ce inaltime ai?

A reinceput votarea: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

imi pare rau sa aud ca david de DOLORES,nu se simte bine iar....si imi pare rau si pt DOLORES ca numia ea stie cum e sa treci din una-n-tr-alta.sanatate davis si putere mami!!!!

MEPHALA...am exact 1.70,nici mai mult,nici mai putin....dar par intr-adevar foarte inalta din cauza picioarelor,care sant lungi.toata lumea ma intreaba daca nu am mai mult in inaltime.nu,la 1.70 nu mai esti chiar inalta,tineretea vine din urma cu inaltimi de peste 1.78...asta e,imbatranim si intram la apa.
palariile le-am mai schimbat la poze.poarta si sophia palaria de paie dar si sepcuta,asa si pascal....ne-am amuzat rau oricum.mersi de aprecieri.

DESIREE....inseamna ca ma pot angaja si ca nanny.....am facut eu bine inca de la inceput cu ei.ma doare inima de mor nu alta,ma topesc,ma preling de mila lor dar nu ma dau.stii tu ca ignoranta mai mare ca mine nu e,nu?

Mergi la inceput

DBUNNY.....interesant e ceea ce-ai citit si tu....cate le trece prin cap la piticlontzii astia.
sa vii cu poze de la coafor

MEPHALA.....

quote:
frumoasa si grasa...si ofilita, deh, am o varsta.

halooo!!!!frumoasa da,grasa poate dar ofilita sigur nu.pai nu stii cum se spune despre cum trebuie sa fie o femeie?alba,grasa si frumoasa....asa ca sterge termenul de ofilita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

N-avusei net pana acum o ora.
Am citit doar ce e pe pagina asta.
Aflai ca David e in continuare bolnavior. Oooff saracutul, mai mult bolnav in ultimile luni. Biata Dolores, ce greu trebuie sa ii fie si ei.
Le tin pumnii sa le treaca boala cat mai repede.
Iulia este mai bine, are rosu in gat (asta am dedus noi ca mai tuseste din cand in cand). Insa pare sa fie pe drumul cel bun.
Diseara mergem la chef. O lasam pe Iulia cu mama mea.

Am mai pus cateva poze pe net. Este una si cu mine proaspat tunsa.

Va pup si va urez un week-end cat mai frumos (cat a mai ramas din el)

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

fetelor unde santeti?aaaaaaaa,am uitat ca e sambata seara si poate omu' mai si petrece in vichend.eu sant singura,numa ce-am culcat copchii si in asteptare de sot....plecat cu treaba importanta ca de altfel nu ma lasa singura la culcat copchii.

eu am gatit azi pulpite de puisor cu mazare sote,bunaaaa.au mancat copchii,tare le mai place mazarea(si eu sant innebunita dupa ea),iar dupa copanelele de pui se dau in vant copchii.azi a fost cam rece in comparatie cu ieri,cam inchisa vremea si am apucat a iesi bine afara,ca atunci cand ajunseseram la usa blocului se pusese sa ploua.a anuntat maine frumos,maine mergem in germania la münchen intr-un parc cu animale.noi am mai fost acolo si ne-a placut,acu ducem copchii,plus ca ne lipim si de un pranz cald,sora sotului locuieste acolo si nu numai ca vom merge impreuna la parc,dar va gati si pt noi.hi!hi!hi!

ANGI.....e mortala iulia,iar ta'su e innebunit dupa ea,o adora pur si simplu.se simte din vocea lui,cum ii vorbeste si.....asa e ca e fata lu' tata?declar ca m-a dat pe spate cum isi da drumul singura la aspirator si isi aspira singura mucisorii,ce sa mai...tipa e tare!
avem si noi o papusa cu o culoare de par de-ti muta retin adin loc,asa cum o aveti voi pe aia verde,noi avem una roz de ne muta capul cand ne uitam la ea.nici copchii nu prea se joaca cu ea.e pusa intr-un sport pt papusi si de cate ori vreunul vrea sa impinga sportul,o smulge din locul ei...pe papusa evident si prefera sa il plimbe gol.acu nu stiu daca din cauza papusii ca si sportul e atata de roz....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TLD spune:

buna seara, am plecat din spital....pana luni nu am rezultatul la urocultura. cand am plecat spre spital am avut un sentiment ciudat in ceea ce-l priveste, nu stiu de ce....de 3 zile are 39.8, 39,4 si minim 38...e pe un antibiotic intravenos fff puternic care se baga la 12 ore..febra nu cedeaza nici la novocalmin...momentan atat caci plange rau

mami de nazdravan

"nu lasa greselile trecutului sa umbreasca felul in care vezi viitorul. concentreaza-te asupra lucrurilor bune ce vor urma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by TLD

buna seara, am plecat din spital....pana luni nu am rezultatul la urocultura. cand am plecat spre spital am avut un sentiment ciudat in ceea ce-l priveste, nu stiu de ce....de 3 zile are 39.8, 39,4 si minim 38...e pe un antibiotic intravenos fff puternic care se baga la 12 ore..febra nu cedeaza nici la novocalmin...momentan atat caci plange rau

mami de nazdravan

"nu lasa greselile trecutului sa umbreasca felul in care vezi viitorul. concentreaza-te asupra lucrurilor bune ce vor urma"

offf imi pare asa rau ,multa sanatate lui David si tie multa putere fii tare pt David

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput