Mamici norocoase de sept-oct 2008(38)
Raspunsuri - Pagina 3
JulyMorning spune:
musette io am cazut in fund pe trepte cand eram in 13 saptamani, iar acum am ajuns la 19, bine-merci. Crezi ca tusea e mai rea decat o cazatura? Stai linistita, bebele e foarte bine amortizat de lichidul amniotic, e o minune mama-natura asta, iti spun eu
_
Our future determines our past
Fasolica de S19+
andy_galro spune:
musette stai linistita ca de la tuse nu se poate intampla nimic....uite un pentru tine sa nu mai fii suparici.
Andreea16+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
onutzu81 spune:
... imi pare foarte foarte rau, Delphinas !
sunt si eu alaturi de tine
14s
atat mai avem
creste minunica
musettepink spune:
July ,chiar ca e minune!!!!!!!!!!!!!!dar eu sunt prostuta uneori si uit!
Andy galro pup si eu mamica si multumesc pt intelegere,uneori o mai iau pe camp.....
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
17+
Codruta27 spune:
Delphinas, imi pare atat de rau! Nu stiu ce sa-ti zic sa te pot consola, cuvintele nu au puterea asta! Sunt si plang si eu alaturi de tine!
Te pup!
15+ Vlad
Bebe mic
Nocom spune:
Neata fetelor, desi e apropae pranzul!!!
Maria 2004, asteptam venirea ta de la doctor cu sufletul la gura, si cand am vazut ca totul e bine si aveti si baietel, mi-au dat lacrimilie de bucurie!!!!! felicitari pentru baby boy, sa creasca mare si sanatos, si sa ajunga sa aiba grija la un moment dat de surioara lui mai mare!!!!! Cred ca sunteti in al noualea cer si va inteleg perfect, aveti acum varianta ideala de copii, un baietel si o fetita!!! Sa va traiasca amandoi si sa ai parte numai de bucurii si de acum incolo. Un pupic mare si o imbratisare imensa!!!!!!
Dupa asa o bucurie, mi-a picat ca un trasnet vestea despre Delphinas!!! Nu-mi vine sa cred ca ti se poate intampla asta dupa ce ai luptat asa de mult!!! Imi pare atat de rau incat nici nu-mi gasesc cuvintele!!! Sunt foarte socata si foarte trista!!! Sper sa gasesti in familie sustinerea de care ai nevoie si sa poti trece peste asta!! Te asteptam pe forum daca vrei sa te descarci, sti ca iti suntem alaturi si in momete grele, si daca putem face ceva, orice, care sa te ajute cat de putin sa ne spui si vom face! Nu mai pot decat sa te imbratisez cu drag si sa-ti urez multa sanatate, sa te refaci si apoi sa iti doresti din nou un bebe! PUP
15+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
Codruta27 spune:
Maria 2004, felicitari pentru baietel! Sa fie sanatos, papacios si norocos!!!
15+ Vlad
Bebe mic
monica_dicut spune:
Fetele, am uitat sa va multumesc pentru incurajarile de aseara M-am mai linistit putin. Dar ca orice om nesanatos la cap stau si citesc acum despre sindromul Edwards. SI ma gandesc sa ma duc sa refac TT. Stiti si voi cum e paranoia asta. Oricum, o sa ma consult si cu doc sambata sa vad ce zice. Sunt stresata din cauza ca sunt (am fost defapt) fumatoare si tot am remuscari din cauza asta
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
17+ Mami de Denisa
EL NINO
danucu spune:
Buna fetelor !!! Ce ati fost ieri !
Anca 81, mie tot ingeras mi se pare nepotica ta.
Maria2004, felicitari pentru baietel , ce frumos, si eu imi doresc pereche!
EvaF, vei fi mai aproape de mine. Va mutati curand?
Delphinas, imi pare tare rau sa citesc asa o veste. Sa-ti dea D-zeu puterea sa treci mai departe desi nu cred ca este usor deloc.
Va pup pe toate iar celor care merg la doctor azi va asteptam cu vesti bune.
15+
http://picasaweb.google.com/gdcubber
JulyMorning spune:
moniq anomaliile cromozomiale nu au nici o legatura cu fumatul, cu mancatul, cu practicatul sportului, cu nimic. Pur si simplu defect de combinare a genelor.
_
Our future determines our past
Fasolica de S19+