Mamici norocoase de sept-oct 2008(38)
Raspunsuri - Pagina 4
EvaF spune:
Buna dimineata, fetelor,
Hai sa incep cu starea vremii: iar e innorat astazi? m-am saturat de vreme mohorata, vreau muuuuuuult soareeeee!!!
Mai fetelor, pai din ce vad eu aici suntem mai mult mamici de baietei!!!
Nerantula si Maria, felicitari pentru bébé garçon !!!
Nerantula, eu nu stiu ce e cu chisturile alea, dar daca fetele zic ca se resorb, stai cumintee ca va fi bine!!!!!!!!!
Anca, de ce nu stai tu cuminte?! Lasa shmotrul ca acum ai lucruri mai importante de facut, un bebe!!! :)))Ce scumpa e nepotica ta, ce ochi albastri are ea!!!
Monica, pai daca spun risc scazut, nu ai de ce sa te stresezi! Bravo, bine ca ai depasit si etapa asta!!!
Offfffff, Doamne, ce sa ii spun lui Delphinas...Delphinas, nu am cuvinte, pot doar sa incerc sa iti inteleg durerea si sa ...tac si sa .... Nu gasesc vorbele potrivite, este trist, imi pare foarte rau
Va pup pe toate fetele si va urez o zi excelenta!!! Sa auzim de vesti bune azi!!!
17+
Poze cu noi
BEBE
EvaF spune:
quote:
Originally posted by danucu
EvaF, vei fi mai aproape de mine. Va mutati curand?
Danucu ! Vrem sa plecam cat se poate de repede, cata vreme mai pot eu sa iau avionul. Tinand cont ca acum sunt in luna a cincea, mai avem doua luni la dispozitie sa plecam
Mai depindem de un factor, noi trebuie sa vindem apartamentul in care locuim, naparat, altfel platim un credit imobiliar fara sens. Avem o oferta serioasa de cumparare, sper ca formalitatile sa nu dureze mult, si sa fim si noi platiti repede, sa eliberam si ...Paris, here we come!!!
Inca nu am gasit un apartament in Paris, nu am inceput sa cautam, sotul meu zice ca o sa gasim repede, el se uita pe net la anunturi. El e parizian, asa ca o sa ne fie bine.
Dupa cum se contureaza lucrurile pana acum, plecam in mai. Ramane ca sotul meu sa se ocupe si de aspectele legate de jobul lui.
Decizia s-a luat cu foarta multa luciditate, ne-am tot gandit dar mai bine plecam, acolo bebe are alt sistem medical, alt sistem social, cred din ce in ce mai mult ca e cel mai bine asa!!!!
Poate, cand vom fi la Paris, ne vom si vedea, nu? Doua burticutze romancutze prin Paris, sau prin Bruxelles! :))))
Te pup.
17+
Poze cu noi
BEBE
monica_dicut spune:
quote:
Originally posted by JulyMorning
moniq anomaliile cromozomiale nu au nici o legatura cu fumatul, cu mancatul, cu practicatul sportului, cu nimic. Pur si simplu defect de combinare a genelor.
_
Our future determines our past
Fasolica de S19+
Atunci de ce se face chestionarul cu pricina la TT?? Pe mine nu m-au intrebat, dar pe 99% din cunostinte care au facut testul, le-a intrebat dc fumeaza, daca au diabet, ce mamanca si alte intrebari asemenea??? Nu stiu, acum intreb si eu ca blonda nu dau cu paru'
Tre sa fiu optimista, nu? DEnisa mea e bine
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
17+ Mami de Denisa
EL NINO
JulyMorning spune:
Si pe mine m-au intrebat si inaltimea si toate cele. Eu cred ca e pur statistic, intra la calcularea riscului cu varsta si alea. Da' ma'sa, am facut genetica la facultate, ce draq sa aiba combinarea genelor cu orice...
_
Our future determines our past
Fasolica de S19+
andy_galro spune:
Dragele mele am si eu o nelamurire....m-am uitat pe DC (desigur) si acolo la descrierea sarcinii pe saptamani unde ne spune cam cati cm are bebe si cum se dezvolta si care sunt simptomele mamei(sigur ati citit unele dintre voi) am vazut ca ne trece in luna a5a abia din saptamana 19(nu din 17 cum ar fi normal potrivit calculelor) si apoi abia din sapt.23 in luna a6a.....si in caietul de gravida care l-am primit de la dr. de familie la fel explica ati avut si voi aceasta nelamurire sau sunt doar eu mai batuta in cap?????.....se poate sa fie probabil ca defapt 40 de saptamani inseamna 10 luni si nu 9????...dar sarcina se calculeaza totusi la 9 luni....sper ca nu v-am ametit si ati inteles ce am vrut sa zic!?
Andreea16+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
musettepink spune:
Andy in cartea de gravide scrie asa: luna 5 sapt 18-22
luna6 sapt 23-27
luna7 sapt 28-31
luna8 sapt 32-35
luna9 sapt 36-40
Acu nu stiu cum o fii de fapt.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
18+
_giulianna_ spune:
Delphinas q nu pot sa cred, ma doare atat de tare pierderea ta...am ramas fara cuvinte cand am citit. Sper sa gasesti taria si curajul de a merge mai departe, asa ceva nu se uita...stiu...dar trebuie sa fii tare!
Iti transmit gandurile mele bune!
Te pup si te imbratisez, DD sa fie alaturi de tine!
18+ cu Eduard
anca81 spune:
Andy_galro, Danucu, EvaF, multumesc pentru aprecierile la adresa nepoatei mele. Mi-ar placea ca si puiul meu sa aiba ochii ei, intr-adevar sunt foarte frumosi. Am spus ca s-a transformat intr-un dracushor pentru ca atunci cand era mica era o bomboana de fetita, dormea, manca si radea tot timpul. De cand a inceput sa stea in fundulet si sa mearga a facut numai nazbatii. Ieri s-a dus mama mea sa o ia de la camin, toti copii (si sunt 36 in grupa lor mica) erau in jurul educatoarei care le arata ceva pe un calculator, asta mica a mea si inca 2 pustani se tavaleau pe jos de mama focului.
Monica, stai linistita cu Edwards-ul, mie mi-au iesit rezultatele asemanatoare cu ale tale iar interpretarea la Edwards e <1:10000. Daca vrei iti scriu valorile ca sa compari.
Danucu, pune-ne niste pozicile cu burtica ta cand ai timp.
MusettePink, tusea nu-i face rau lui bebe, stai linistita. Pe la 4 saptamani, de fapt de Craciun - nu stiam ca sunt , schiam de mama focului pe la Bran si am cazut atat de rau si cu asa o viteza incat am intrat intr-o sanie oprita pe marginea partiei. Si bebe n-a patit nimic.
www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica
Pui mic
18+
andy.p spune:
Am intrat sa va citesc si am ramas socata.Imi pare foarte rau delphinas,cuvintele sunt de prisos,ma rog sa te ajute DD sa treci cu bine peste incercarea asta grea.
Monica nici mie nu mi-au facut nici un chestionar la TT .Mi-au luat snge si atat .Astept rezultatele maine.Si da tre sa fii optimista.Eu vorbesc
nerantula si maria felicitari
toate fetele
17+
laura si andy (07.04.2002)
andy_galro spune:
musette, mersi ...cred ca sunt diferente ....fiecare site vede altfel lucrurile....tot acolo ajungem asa ca...
Andreea16+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu