Mamici norocoase de sept-oct 2008(38)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

july si eu am patit la fel pana acum 2 saptamani : nu puteam de durere de sani daca nu puneam bustiera
si am trimis sotul la tomis la jolidon si mi-a luat una neagra si una alba. sunt fosrte bune
acum nu mai port ca nu ma mai dor sanii asa tare...
denisa ai idee unde gasesc pompeea in cta ? ca era un magazin in pta grivita dar s-a mutat/desfiintat

19+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

July ma pun pe cautat bustiera chiar azi!

Maryb eu am fost la Iosup,pe parafa lui scrie "medicina generala,competenta ecografica" dar acu sa te intreb ce ar trebui sa scrie???????sincer eu cred ca e totul in regula cu bebele meu si in afara de un caz ultra mediatizat nu am auzit chestii naspa.Eventual mergi acu la el si la ecografia de 20 de saptamani la altul.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

freshana stiu senzatia, e tampita rau. Durerea mi-a trecut de mai multe saptamani, dar ma simt mai bine cu bustiera decat fara.
In schimb am niste sfarcuri sensibiloase rau.... nu suport prosopul cand ma sterg... e groaznic.

_
Our future determines our past
Fasolica de S19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Freshanna, bate-ma daca vrei dar nu am idee. Sa fiu sincera pana azi eu n-am auzit de "pompeea"!

17 +
[url=http://www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1]noi[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Denisa, pune link-ul intre ghilimele, asa va aparea doar textul

www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica
Pui mic
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Anca, azi esti pe faza rau de tot!!!!
Ce ma faceam eu fara tine ??
Ia uite!!

17 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Super Sa stii ca mie mi-a luat mult mai mult sa ma prind, eram noua pe forum si mi-era jena sa intreb cum se face.

www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica
Pui mic
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Apropo de bustiere....eu am luat acum vreun an din Carrefour bustiera Pompea de culoarea pielii si am vazut si de alte culori.
Eu am din aceea cu bretele subtiri si ma inteleg bine cu ea, dar cred ca o sa imi iau din cea cu bretele mai grosute....asigura mai buna sustinere

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

maryb Nu exista doctor care sa fie ecografist. Toti cei care fac ecografii au competenta in ecografie. Fiecare dintre ei are o alta specializare de baza. Chiar daca ulterior s-au axat doar pe ecografii mai au o specializare. Iosup e generalist, Pop radiolog, Herghelegiu ginecolog, etc. etc.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

July scumpe sling-urile doar ca aveau multe poze. Am mai gasit unele in Anglia dar nu trimit in Romania. Trimit in schimb in Germany asa ca mai sondez si te tin la curent.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput