Mamici norocoase de sept-oct 2008(38)
Raspunsuri - Pagina 23
onutzu81 spune:
@ Maryb : nu sunt eu expert in medici insa o idee pot sa dau - am auzit lucruri bune despre acest doctor, nu am fost niciodata la dumnealui, insa sora mea a fost si din cate mi-a povestit s-a purtat foarte bine cu ea si mai mult, avand in vedere faptul ca a avut probleme destul de mari cu sarcina i-a facut si favorul (nefiindu-i pacienta, necunoscand sau neintevenind cu cineva) de a o programa la urgenta si de a o si vedea de urgenta.
Repet - este din auzite , dar faptul ca nu a intors spatele unui caz grav in conditiile in care o programare la dansul este greu de obtinut, eu i-as da o bila alba ...
14s
atat mai avem
creste minunica
poze
JulyMorning spune:
Uitai sa va zic... plec la doctor, la control. In viata mea nu m-am dus cu asa fericire la doctor, desi nici eco nu stiu daca fac. Va pove mai pe seara.
Muuh si eu mai studiez... am gasit ceva pe ebay (magazine) cu preturi ceva mai ok.
_
Our future determines our past
Fasolica
de S19+
EvaF spune:
Mai, fetelor (July si Muuh), eu vad ca ati facut circuit inchis cu slingurile astea, noua nu spuneti ce ati mai gasit?
E secret? :)))
July, bafta la doctor!!!
17+
Luca
Poze cu noi
BEBE
EvaF spune:
quote:
Originally posted by alinushca
Eva dar daca eu nu am pus nimic nimic pana acum inseamna ca o sa ma latzesc rapid mai incolo ?
Alinushca, de unde o mai scoti si pe asta? Deloc. Poate faci parte din categoria femeilor care iau doar 9-10 kg toata sarcina, cine stie? De luat, obligatoriu iei, ca ia uite aici ce surplus avem la nastere:
copilul = 3-4 kilograme
lichid amniotic = 1/2-1 kilogram
placenta = 1/2 kilograme
placenta uterina = 1/2 kilograme
vezica = 1/4 kg
muschi si tesutul adipos = 4-5 kg
mai mult sange si mai mult lichid in celule = 1/2 - 1 1/2 kg
Uite cate kg trebuie sa luam:
- 650 g: in primele 10 saptamani
- 4 kg : la 20 de saptamani
- 8,5 kg: la 30 saptamani
- 12,5 kg: la 40 de saptamani.
Eu stiu deja ca voi lua mai mult de atat!!!
17+
LucaPoze cu noi
BEBE
Muuh spune:
Eva am pus link mai acum cateva postari catre sling-uri. De alea din Anglia nu ma pronunt inca pentru ca nu stiu daca trimit in ROmania. Eu in paralel incerc sa imi fac rost de accesorii si sa imi confectionez una. Dar sigur te tin la curent. In Franta o gramada de mame poarta asa copii.
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie
danucu spune:
Va salut pe toate la sfarsit de capitol.
Nu am putut sa intru azi dimineata, a fost putin ocupat la serviciu. Pup la toate fetele care ne-au admirat burtica. 
Piolica, acum e randul meu sa intreb : « da burtica ta unde e ? » Mai ales ca sunteti mai mari ca noi cu 2-3 saptamani. Nu stiu unde vezi tu kg in plus ca eu nu vad, arati foarte bine asa.
Denisa.g, frumoasa burtica. Sa stii ca eu ma pot vopsi fara probleme. Doctorita mea mi-a zis ca voi gasi oricand pe cineva care sa-mi spuna contrariul a ce imi spune ea. Insa ma bucur ca e cu mintea deschisa si imi permite multe. M-ai facut sa ma amuz la linia negra din par.
M-am uitat acum la burtica si am si eu un pic de puf dar cred ca aveam si inainte, nu mai stiu. Solar sigur nu e indicat in sarcina, de autobronzante nu stiu sa iti zic, poti sa intrebi la cosmetica sau sa citesti prospectul.
musettepink, bustiera eu am gasit la un magazi sport.
EvaF, vene pe sani si la mine dar sunt subtirele si un iceput de linia negra sub buric. Am vazut pozele si am ramas
Esti tare frumoasa si diafana. Si sexy!!!
Eu zic sa pozezi intr-o revista de gravidute, iti sta atat de bine asa.
p.s. mie inca nu mi-a pus nimeni mana pe burta inafara de sot si sper sa nu se intample ca eu consider ca e teritoriul meu.
Va pup pe toate si va urez weekend placut. 
16+
Poze cu noi
Poze cu burtica
Pictures from Belgium
danucu spune:
quote:
Originally posted by JulyMorning
freshana stiu senzatia, e tampita rau. Durerea mi-a trecut de mai multe saptamani, dar ma simt mai bine cu bustiera decat fara.
In schimb am niste sfarcuri sensibiloase rau.... nu suport prosopul cand ma sterg... e groaznic.
_
Our future determines our past
Fasolicade S19+
July, pe mine cand ma dor sanii sau am furnicaturi folosesc putin ulei de masline si-mi trece.
Mult noroc la doctor.
16+Poze cu noi
Poze cu burtica
Pictures from Belgium
Codruta27 spune:
Hehe, Eva, ai uitat un aspect foarte important, sanii cantaresc si ei un kg!!!!![]()
![]()
15+
Vlad
Bebe mic
alinushca spune:
Daca aveti muuuulta rabdare va fac eu STUP NOU ... si daca nu e careva mai rapid pe faza pe aici.
Eva Ok, o sa vedem ce si cum pe percurs, merci 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
12+
anca81 spune:
July, bafta la doctor, sa vii cu vesti bune. Scoatem agitatele pentru tine:
JulyMorning

www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica
Pui mic
18+