Mamici norocoase de sept-oct 2008(38)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Anca si eu ca si Eva te sfatuiesc fara solar si fara creme autobronzante.E mai sigur asa.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Pe mine de cand au inceput sa ma doara sanii (cam din s7 nu m-am mai dat jos din bustiera. Adica pe la serviciu si cand ies pe undeva sutien, iar in casa, unde nu purtam nimic, port acum bustiera. Si dorm cu ea. Ma simt mult mai bine. Este indicat in perioada asta sa sustinem sanii mai mereu, cresc destul de mult si au nevoie de ceva ajutor.

_
Our future determines our past
Fasolica de S19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Acum am inteles eu la ce fel de bustiera va referiti voi...Credeam ca va referiti la vergeturile de pe burtica, mai ales ca burticile incep sa creasca bine. Hm, da! Eu una nu dorm cu nici o bustiera, si in casa nu port nimic, altfel ma sufoc. Dar cand ies din casa port sutien, o sa cresc numarul cupei gradual si gata...
Iar vergeturile, am inteles ca oricat ne-am unge, daca e sa apara, apar. Stiu fete care s-au ocupat si au vergeturi cu tona, fete care nu s-au dat cu nimic, nu au purtat nimic special si nu au nici o vergetura, nici sani lasati. Asa ca tine de piele, de bagajul genetic, pana la urma.
Eu, totusi, o sa incerc uleiul tau de la Eucerin, Nusha!

17+ Luca
Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

July si de unde iau si eu bustiera sa-mi sustina "laptaria"?Acu pe bune de unde iau bustiera?nu am vazut,recunosc ca nici nu m-am uitat dar asa ca punct de reper unde gasesc?

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Eva dar daca eu nu am pus nimic nimic pana acum inseamna ca o sa ma latzesc rapid mai incolo ?

In legatura cu bustiera depinde si de forma sanilor... ca daca nu mi-as pune bustiera mi-ar ajunge in chiloti!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

fetelor, tocmai m-a bulversat o tipa ca sa nu ma duc la IOSUP....va rog sa-mi spuneti care dintre voi a mers la iosup si este totul ok cu bebele vostru ???....va rog, am nevoie de cat mai multe raspunsuri...a zis ca pe parafa lui scrie ca e medic de familie si are competenta de eco....

maryb 10+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Ei intrebam si eu asa, v-am spus ca n-am fost niciodata la solar si nici creme n-am folosit. De obicei prin Mai deja ieseam la soare, ma plimbam prin parc, eram foarte activa dar acum cu interdictia asta de stat in pat nu stiu daca voi putea.

Eva, bustiera mea e mai mult un fel de maieutz scurt si mulat, pana sub sani, fara cupe si cu bretelute reglabile. Sunt foarte comode. Eu le prefer pe cele din bumbac dar sunt si din microfibre. Le foloseam cand mergeam la fitness. Pe burtica nu-mi pun nimic, Doamne fereste, ca si asa ma zguduie contractiile.

www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica
Pui mic
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Hai ca o sa-mi iau si eu o bustiera poate o sa ma obisnuiesc cu ea. In casa nu suport nimic dar poate o sa-mi fie bine cu ea. Asa de mult imi doresc sa-mi ramana sanii asa!!!! Sunt o frumusete!!

Of, mai Anca, ce te-au mai certat fetele!! Daca ai noroc , in mai o sa poti iesi afara la plimbare fara nici o restrictie si o s ate mai rumenesti

viitoare mamica de septembrie 2008

17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

musette, eu am luat una din ceva microfibra, care se intinde exact cat trebuie de la un magazin de la mine din cartier, unde au pompeea. Au doua tipuri la pompeea: una cu bretele subtiri de tot, una cu bretelutze late cam cat degetul mic. Asta din urma am achizitionat-o, e foarte buna daca ai sanii mai mari, cealalta nu poate face fata la greutati precum ale mele

_
Our future determines our past
Fasolica de S19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

M-au certat, da, si bine au facut ca ma ia gura pe dinainte Cred ca din cauza mi se trage!

www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica
Pui mic
18+

Mergi la inceput