Mamici norocoase de sept-oct 2008(38)
Raspunsuri - Pagina 20
denisa.g spune:
Fetele, mie mi se vad venele pe sani destul de pronuntat, dar, sa nu radeti, voua v-a crescut par pe burtica??? 
viitoare mamica de septembrie 2008
17 +
EvaF spune:
Alinushca, eu am luat in medie 2 kg pe luna, incepand din luna a doua de sarcina. Deci da, am luat gradual, din primul trimestru. Eu am luat de la inceput vitamine, inainte sa merg la doctor am simtit ca sunt gravi si m-am alimentat diferit. Sunt curioasa cat iau de acum incolo. Oricum, vad ca imi scade pofta de mancare, dar acum ia bebe in greutate...
Nocom, eu nu m-am suparat ca nu m-ai numit, a fost o gluma mai rasfatzata. Cum sa ma supar eu pe tine?
17+
Luca
Poze cu noi
BEBE
bitza2008 spune:
denisa, am si eu par pe burtica. ca o linie, eu asteptam sa apara linea nigra si a aparut parul!!!sper ca trece dupa sarcina
19+ 
EvaF spune:
Denisa, mie banda aceea alba de pe burtica a inceput sa mi se inchida, mai ales mai jos de buric, e un mic inceput de linea negra. Iar un pufulet obraznic am si eu pe burtica, inca nu e deranjant si am inteles ca dupa sarcina dispare. Eu sper sa nu se trasnforme din puf in par. ![]()
17+
Luca
Poze cu noi
BEBE
monica_dicut spune:
ramoncza, esti in listutza cu Erik 
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
17+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
bitza2008 spune:
la mine as zice ca e mai mult par decat puf!!
fetelor!! nesquick-ul nu m-a ajutat, nici painitza cu dulceata asa ca plec la Douglas, mag meu preferat ca numai dragul de Gucci ma salveaza!!
Pupici tuturor!!
19+ 
denisa.g spune:
Bitza, la fel si mie!! In loc de linia negra mi-a aparut linia negra- din par!! :))
Eva, tu macar nu esti bruneta rau sa sa vada ca la mine!! :))Vb ta, macar sa treaca, sa se duca dupa nastere , sa nu ramanem cu el :))
viitoare mamica de septembrie 2008
17 +
anca81 spune:
Denisa, si mie mi-a aparut ceva par pe burtica. Si ca o tuta ce sunt m-am epilat cu epilatorul acum vreo 3 saptamani. Acum a inceput iarasi sa se vada, eu sunt foarte stresata pe tema asta, i-am spus si doctorului ca incepe sa-mi cresca blana (credeam ca e din cauza Utrogestanului). A ras de mine si mi-a spus ca ne ocupam si de "blanitza" dupa ce nasc dar ca el nu vede nimic (evident - ce era sa-mi spuna ca ma transform in maimutzica). Linia nigra inca nu mi se vede, dar blanitza nou aparuta e deasupra buricului - sub buric am doar niste pufuletz.
Eva, si mie mi se vad venele pe sani foarte tare, mai ales in partile laterale. Am si pielea foarte alba. Si sunt putin stresata sa nu-mi apara vergeturi, de vreo doua zile am inceput sa stau in casa cu o bustiera din bumbac, fara armaturi sau pernite. Azi noapte am si dormit cu ea.
Legat de kg, eu m-am ingrasat 2 de la inceputul sarcinii. Si le-am pus din pacate doar pe solduri, asa ca am acum niste aripioare de toata frumusetea. Tocmai am dat gata o ciocolata, nu stiu ce-am patit, am mancat 3 tablete in 3 zile. La inceputul sarcinii nu aveam pofta de dulce acum parca am innebunit. Faceam mai inainte dus si de abia am asteptam sa ies ca sa rad ciocolata aia.
Auziti fetelor, oare la solar e voie? Nu am mai fost niciodata dar mi-ar placea sa-mi inchid putin tenul, ca vreau sa incept sa port fustite si sa fiu o gravidutza sexy. Sau creme autobronzate, din acelea gen lapte de corp cu autobronzat?
www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica
Pui mic
18+
EvaF spune:
quote:
Originally posted by anca81
Auziti fetelor, oare la solar e voie? Nu am mai fost niciodata dar mi-ar placea sa-mi inchid putin tenul, ca vreau sa incept sa port fustite si sa fiu o gravidutza sexy. Sau creme autobronzate, din acelea gen lapte de corp cu autobronzat?
Anca, cum sa te duci, mama, la solar cand esti gravida? Nu se recomanda nici cand nu esti gravida, dar acum...
Iar in privinta cremelor, vezi daca gasesti autobrozante pe care sa scrie "indicate in timpul sarcinii". Eu una sunt fff sceptica!
Si daca ramai asa alba (eu una doar ai vazut ca sunt lapte) care este problema? Nu poti fi sexy asa sau cum?
Nu te supara pe mine, please, dar ce e cu bustiera aia de bumbac? Nu te strange? De ce o pui? Tu mai ai si probleme cu contractiile, de ce nu stai cuminte?!
17+
LucaPoze cu noi
BEBE