Mamici norocoase de sept-oct 2008(38)
Raspunsuri - Pagina 19
Codruta27 spune:
Ce burticute dragute se profileaza la odiseea noastra!!!! Frumoase foc sunteti mamicilor!!!
15+
Vlad
Bebe mic
musettepink spune:
Eva ce sexi esti!!!!!!!!!
Am si o intrebare,tu te-ai vopsit ca am vazut ca esti blonduta ca mine dar eu inca nu m-am riscat.....desi nu ma mai suport asa,cu ce te-ai facut?
Imi place mult burtica ta!!!!!!!Sexi!!!!!!!!!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
18+

EvaF spune:
quote:
Originally posted by bitza2008
denisa, esti o draguta!!DAr tu nu ai luat nici un gram!!!Dar moiiiii...10!!!Dak prind un fotograf profesionist sa ma pozeze sa par si eu frumoasa si sexy si slaba...pun poze!!19+
Bitza, eu am luat 7 kg, asa ca nu ai de ce te plange!!!

Fetelor, nu stiu daca se vede asa bine in pozele mele, dar mie mi se vad fff tare venele pe sani. Asa e si la voi? Stiu ca e normal, ca a crescut enorm cantitatea de sange din organism si capilarele sunt full, dar se vad fff tare. (!!!)
17+
LucaPoze cu noi
BEBE
EvaF spune:
Musette, 
Apropos de intrebarea ta, eu mi-am intrebat doctorita daca ma pot vopsi si mi-a raspuns clar "Fara probleme!!!". Asa ca m-am vopsit cam la 5-6 saptamani. Azi ma vopsesc, eu ma fac singura, ieri mi-am cumparat vopsea ca nu m-am facut de la inceputul lui martie. Eu ma vopsesc cu Wellaton Blond Specials (o nuanta de cenusiu), combinat cu un Garnier Blond f deschis cenusiu. E o combinatie inventata de mine si iese cum vreau eu! De decolorat, eu nu ma decolorez, prinde vopseaua excelent ca sunt satena deschis (si pistruiata:)))
17+
Luca
Poze cu noi
BEBE
Nocom spune:
Eva iubita nu te-as sari pentru nimic in lume. Imi esti foarte draga!!!! Imi pare ffffffffff rau de omisiune!!!!!!! Am tot zis sa nu mai nominalizez ca sigur uit pe cineva si apoi se supara, dar uite ca nu m-am invatat pana nu mi-am furat-o!!!
IERTARE, IERTARE, IERTARE!!!!!!!!!!!
MULTUMESC CHIAR TUTUROR FETELOR CARE MI-AU FACUT GALERIE DAR SI CELOR CARE S-AU GANDIT LA MINE!!!!!!! Stiti ca va iubesc fara exceptii, altfel n-as mai fi pe aici zilnic!!! Un milion de pupici!!!

15+ 
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
alinushca spune:
Eva cand sunt sunb apa se vad foarte pronuntat venele peste tot nu numai pe sani. E normal, da. In primul trimestru ai luat ceva? Sau astea 7 sunt toate din al doilea ?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
12+
ramonzca79 spune:
quote:
Originally posted by monica_dicut
Buun. DEci am updatat listutza.
Am numarat de vreo 3 ori si mi-a iesit asa:
In sept 3, septembrie 60, octombrie 25. Suntem 88. Eram tot 86 pentru ca din pacate unele fete au mai pierdut sarcina.
Am vizionat capitolul trecut si am gasit urmatoarele gravidutze noi:
Brigitte - bine ai venit printre noi, esti pe listutza, ne mai lipseste insa data nasterii daca vrei sa ne-o dai
Monyca.C - bine ai venit, si tu essti pe listutza
CD27 - bine ai venit, esti in listutza. Nu ne dadusei DPN-ul dar ti l-am calculat eu conform ultimei menstruatii si mi-a iesit 24 septembrie. Daca nu e ok, sa-mi spui si schimb
anamaria_c, _irina_, sheba, bine ati venit si voi. Nu ati dat datele, drept pentru care nu v-am putut baga in listutza. Scrieti repede 10 mesaje ca sa va vedem in timp real si sa putem comunica. Si astept datele voastre
Acum, daca am uitat pe cineva, ma scuzati si atentionati-ma si voi face modificari. Ok?
Noapte buna.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
17+ Mami de
Denisa
EL NINO
pe mine m-ai uitat cu beietelul meu!!!!!!!!nu ma treci si pe mine pe prima pagina cu Erik????pleaseeeeee
17+...
Erik
denisa.g spune:
Fetele, eu chiar vreau sa ma vopsesc - parul meu nu mai vazut vopsea cam de vreo 7 luni si au inceput sa apara licuricii la mine
dar Dr-ul meu mi-a zis clar sa nu ma vopsesc. Adica nu l-am intrebat eu , mi-a zis el asa!!
Asa ca.. poate un nuantator ceva merge?
Se pare ca deja sunt 2 doctori cu pareri diferite al meu si al evei. Voi ce ziceti? 
viitoare mamica de septembrie 2008
17 +
musettepink spune:
Eva
mie dr mi-a zis sa ma fac cu fara amoniac,coafeza mi-a zis ca fara amoniac blond ...e egal cu zero si atunci am zis ca mai astept dar acu ma fac ca nu se mai poate.o sa incerc si eu combinatia ta ca si eu sunt satena si prinde fara decolorare.Si mie mi se vad venele pe sani si putin pe burta asa intr-o parte.Cred ca e normal.
Nocom 
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
18+

piolica spune:
buna dimineata, asa mai pe la prinz.
dragelor, sinteti niste dragutze, merci de mesaje.
eu nu sint o smiorcaita, cred ca v-ati dat seama, sau una din aia sa spuna ceva ce nu crede tocmai sa auda ce vrea, adica pe invers, de la cei din jur. singura chestie e ca ma simt cam mare, poate din cauza ca inca ma compar cu mine cind aveam vreo 30 de ani, pe la 25 eram de-a dreptul schiloada, pe la 30 m-am mai intremat, iar acum am cam depasit limitele impuse de mine.
in fine, sint fericita cu burtica si ma mindresc mama-mama. cu toate astea as scapa de niste sunculite, dar promit sa nu ma mai agit.
nu inteleg cum oamenii va pot pune mina pe burta, eu nu as accepta asa ceva. ei chiar nu-si dau seama ca atenteaza la pudoarea voastra?
cred ca ar fi bine sa le spuneti de pe acum ca nu va convine.
mie-mi place sa ma mingai pe burtica, dar numai eu si sotul meu. poate o sa o las pe mama, ca ea m-a purtat la ea in pintece, altfel nu cred ca as lasa pe cineva sa ma atinga.
cit despre remarci apropos de sani, astea chiar ca sint deplasate!
ma duc sa mai citesc din urma si revin.
ma bucur ca pe unele dintre voi v-am vazut in poza
si asa stiu cu cine vorbesc.
18+
minunea
burtica
Tunisia_2008