Mamici norocoase de sept-oct 2008(38)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

fetelor, dar tot 86 burtici untem ca parca au mai venit vreo 5 mamici???

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Eu sunt Mitzu a lui Moni. Am fost colege de clasa, la liceu. Ea ma stie de Mitza si ma alinta. Iar eu ii multumesc.

Iar pe Boo o stiu de cand eram nou nascuta cred. Trebuie ea sa confirme intrucat e mai mare si poate isi aminteste.
July www.tragmich.at/en/fotogalerie.htm" target="_blank">sling si e aproape de noi in Austria.

Asa astazi am facut o nefacuta. Am avut treaba in centru si am luat autobuzul pana la Sala Palatului. La intoarcere tot asa dar mi s-a facut rau, dar rau de tot. Cu ameteala si tot tacamul noroc ca am apucat sa cobor si sa ma sprijin de un gard. Nu va spun ce priviri mi-au aruncat oamenii si ce comentarii de genul "e bauta, nu e drogata" si alte tampenii dar de ajutat nu s-a bagat nimeni. Noroc ca mi-am revenit rapid si am luat-o agale pe jos pana la urmatoarea statie. Stiu de la ce mi-a fost rau: in autobuz era foarte cald si erau vreo doi nespalati, a fost o combinatie fatala pentru mine. A da si cum la mine nu se vede burta prin haine nu aveam unde sta jos.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Io am un baietel in burtik, in listutza a ramas fetita de pana acum cateva zile ..

15+

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Seara buna dragi !!!!
nocom felicitari pentru fetita mare si sanatoasa!!!!! ma bucur mult pentru voi!!!!!
delphinas...nu pot sa iti spun decat sa ai incredere in d-zeu si sa stii ca noi suntem alaturi de tine
alinushca eu consider ca ar trebui sa fii mandra ca esti insarcinatat si ca lumea vrea sa iti vada burtica...iar pe de alta parte de ce te intereseaza ce zic altii??? lumea oricum vorbeste vrute si nevrute indiferent de situatie...asa ca fii si tu mai indiferenta la ce zic ei....sper sa nu te superi pe mine ...e doar parerea mea personala
danucu esti o mamica cu o burtica tare sexy
piolica nu te mai plange de kg ca arati foarte bine si burtica e tare frumusica
Va pup pe toate si va doresc o seara frumoasa!!!!!!

Andreea16+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

gata, am citit tot
delphinas cuvintele sunt de prisos. DD sa-ti ajute si sa-ti aduca un bb sanatos cit mai curind. fruntea sus.
nocom, felicitari pt fetitza asa zice toata lumea, pereche e perfect nush de ce sanatos sa fie!
am vazut burtici frumoaaase danucu, piolica
miruna, ce intimplare pina unde duce nesimtirea. bine ca s-a terminat cu bine.
alinushca, eu ca si eva ma simt f mindra de burtica si de statutul meu la servici am mare noroc cu ccc colegii, sunt o rasfatata. asa a fost si la prima sarcina. programul l-am scurtat fara nici un act, doar la buna intelegere. in loc sa ajung la 7, eu ajung la 8, iar plecarea o decalez putin, de la 15 la 14, ca deh tre' sa fac nani sa creasca bb mare
fug sa pregatesc masa.
toate

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Buun. DEci am updatat listutza.
Am numarat de vreo 3 ori si mi-a iesit asa:
In sept 3, septembrie 60, octombrie 25. Suntem 88. Eram tot 86 pentru ca din pacate unele fete au mai pierdut sarcina.

Am vizionat capitolul trecut si am gasit urmatoarele gravidutze noi:

Brigitte - bine ai venit printre noi, esti pe listutza, ne mai lipseste insa data nasterii daca vrei sa ne-o dai
Monyca.C - bine ai venit, si tu essti pe listutza
CD27 - bine ai venit, esti in listutza. Nu ne dadusei DPN-ul dar ti l-am calculat eu conform ultimei menstruatii si mi-a iesit 24 septembrie. Daca nu e ok, sa-mi spui si schimb
anamaria_c, _irina_, sheba, bine ati venit si voi. Nu ati dat datele, drept pentru care nu v-am putut baga in listutza. Scrieti repede 10 mesaje ca sa va vedem in timp real si sa putem comunica. Si astept datele voastre

Acum, daca am uitat pe cineva, ma scuzati si atentionati-ma si voi face modificari. Ok?

Noapte buna.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
17+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyia spune:

Buna dimineatza.fetelor!
Nu v-am mai vizitat pentru ca sunt foarte prinsa cu
plecarea in tara si David are o energie de speriat!
Am citit mai pe diagonala...
Felicitari pentru caruciarele nou-venite!
Delphinas ,nu pot spune decat sa te lupti sa treci peste
acest moment.Nu imi imaginam ca nu va fi bine
Alinush ,eu ma refeream ca nu e ceva in regula cu bataile
inimii(le am prea mari,mereu depasesc 90).Bebe,eu zic ca e bine.
Voi merge marti la eco sa il vad pe bebe ca nu l-am vazut de o luna
si imi este dor de el...
Voi intra sa va dau de veste cum a fost la doctor.
Pana atunci va pup fara exceptie!

mama de bebe pufos DAVID(24 iulie 2006) SI 11+
http://community.webshots.com/user/hikaru2007

Mergi la inceput

BITZA,drum bun !

mama de bebe pufos DAVID(24 iulie 2006) SI 11+
http://community.webshots.com/user/hikaru2007

Mergi la inceput

Azi am schimbat semnatura!

Mergi la inceput