Mamici norocoase de sept-oct 2008(38)
Raspunsuri - Pagina 15
denisa.g spune:
Buna dimineata burticute!!!
O zi buna tuturor va doresc!!
Noi azi suntem acasa. Am intrat iar in perioada : dorm, mananc, dorm si as dormi iar!!! Credeam ca a trecut perioada asta cam prin sapt. 12 dar se pare ca a revenit si e la fel de cronica ca la inceput ):
Am reusit sa va citesc in sfarsit asa ca vreau sa urez in primul rand Multa sanatate si curaj pentru Delphinas care trece prin cele mai grele momente!! Sanatate, sa iti revii curand si te asteptam aici la odisee cu vesti despre un nou bebe!! 
Brigitte, Monyca.C, CD27, anamaria_c, _irina_, sheba - bine ati venit!!!! Sarcina usoara si multa sanatate si sa va bucurati de toata sarcina fara sa aveti nici cea mai mica problema!! 

Nacom, sa-ti traiasca fetita!!! 

Felicitari si sa se faca mare, frumoasa, sanatoasa si desteapta!!!
Piolica, Danucu, frumoase burtici!! 
Anca81, sper ca te simti mai bine!! Multa satanate!!! 
Alinushca, mandreste-te cu burtica ta!!!! 

. Si la mine se uita lumea dar nu ma deranjeaza!! 
Pup toate gravidutele 

si sa aveti o zi frumoasa
viitoare mamica de septembrie 2008
17 +
anca81 spune:
Buna dimineata!
Acum m-am trezit si sunt tare somnoroasa, cred ca merg inapoi in pat, vreau doar sa va salut si sa va urez o zi minunata.
Denisa, stai in casa la caldurica, ii face bine lui bebe si creste mare si voinic 
Piolica, pozele tale sunt foarte frumoase, ai o burtica dulce. Imi place ca esti plina de viata si de energie 
Am inceput sa iau de ieri MagneB6, sper sa-mi mai atenueze contractiile, pana acum e bine, am avut o noapte linistita. Trebuie neaparat sa ies azi din
si sa-mi cumpar niste pantaloni pentru burtica, jeans-ii care ma mai incapeau au inceput sa ma deranjeze cand ii tin incheiati si mai am doar o singura pereche de pantaloni eleganti care-mi vin. Toate camasutele imi pleznesc pe burta si pe sani
, sa vedeti ce comic arat cu ele "cascate" in dreptul sanilor. Si n-ar strica niste sutiene din bumbac, fara buretei ca acum nu mai am nevoie.
Nushu, cum e uleiul si gelul de dus de la Eucerin, vreau sa-mi cumpar si eu numai ca nu prea suport chestiile foarte unse. Intra bine in piele?
www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica
Pui mic
18+
anca81 spune:
Am gasit www.bebeplanet.ro/components/com_virtuemart/shop_image/product/46f936e67d74a9c151d6c356c3038d88.jpg" target="_blank">aici niste marsupii baby sling. Sunt mai multe culori. Se pot cumpara on line de pe www.bebeplanet.ro mie chiar imi plac.
Unde sunteti? Ma plicti ![]()
Pui mic
18+
musettepink spune:
Neata burtici!!!!!
Anca81 imi place site-ul
!
Bitza si ce daca colegul acela o sa-i puna copilului tot Lucas?cred ca orice nume ai pune nu va fii unicat,daca voua va place de ce nu.zic si eu!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
18+

JulyMorning spune:
neatzaaaa!!! 
mai, mie nu mi-a mers forumul aseara... cand incercam sa intru la capitolul odiseea de 40 de s zicea ca nu exista nici un subiect :( Asa m-am enervat....
Muuh sunt tare frumusele sling-urile de la linkul ala, dar nu ti se par cam scumpe? 89 euro? Adica parca am vazut si ceva mai ieftine...
Nocom sa-ti traiasca fetita, o sa fie o frumusete si o sa ai o pereche de invidiat

piolica arati ca o pustoaica
, esti tare frumusica.
anca
hai ca ai fost cumintica, ai voie la plimbare
Da, arata bine si sling-ul de la link-ul tau, dar am senzatia ca nu-s chiar acelasi lucru... poate ma insel. Eu oricum o sa-mi iau si un sling si un wrap, asa m-am gandit momentan. Mai meditez.
Sa va zic eu de priviri si atingeri. Cu privirile chiar nu am nici o problema, nu ma deranjeaza. Sa se uite.... au si la ce... numa' va zic ca abia imi gasesc sutiene oricum... acu e jale
. Da' acu 2 zile am trecut cu al meu pe la soacra. M-a pus sa-mi deschei jaketa sa imi vada sarafanul nou achizitionat de gravidoasa. N-am avut nimic impotriva, insa surpriza... a intins mana si a inceput sa ma frece pe burtica... m-am simtit agresata de-a dreptul.... parca eram un copil tampit neajutorat
.
Asta e... data viitoare ma asez cat mai departe de ea ![]()
_
Our future determines our past
Fasolica
de S19+
denisa.g spune:
Anca am vazut site-ul. E dragut!!
Fetele, daca tot e liniste azi pe forum ma invata si pe mine cineva cum sa pun si eu poza. Sunt antitalent la capitolul asta.
Doar daca are cineva chef. 
viitoare mamica de septembrie 2008
17 +
anca81 spune:
Denisa, trebuie sa-ti faci un cont pe un site de photo sharing, sunt mai multe:
www.flickr.com
www.dropshots.com
www.kodakgallery.com
Te inregistrezi acolo si incarci pozele, apoi copiezi link-ul la semnatura sau in mesaj. Hai ca vrem sa-ti vedem burtica! 
Legat de priviri si pipaieli, acum sunt acasa si nu am de ce sa ma plang. Insa cand eram la birou toata lumea se uita la burtica mea si peste tot auzeam exclamatii de genul "wow, a crescut burtica, pot sa pun mana?" Uneori nici nu intrebau si-mi puneau direct mana pe burta. Chiar am o problema cu chestia asta si atunci chiar nu se vedea mare lucru. Ultima data cand am fost la doctor chiar si tipa de la receptie mi-a pus mana pe burta, ceva de genul "creste bebe, creste".
Pui mic
18+
alinushca spune:
elyia felicitari pentru schimbarea semnaturii si pentru ca ai scapat cu bine de primul trimestru (stiu ca unele fete au zis ca primul trimestru se incepe in saptamana 14 dar depinde ce anume numeri, pe siturile pe care ma documentez eu 13 e inceputul trimestrului II
). Ati ajuns deja in tzara? In legatura cu bataile inimii (eu nu mi-am luat decat tensiunea. ia sa incerc sa imi iau pulsul acum. ok 84...) cand mergi la medic sigur o sa iti dea sfaturi despre cum sa te mentii in limitele normalului pe toate planurile ca sa va fie bine amandorura. Felicitari inca o data 
brigitte bine ai venit si felicitari pentru
.
din partea mea sa va asteptati la un 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1
12+
musettepink spune:
A fost cineva la BabyExpo?Au si haine de gravide dragute?Eu nu am ajuns si cred ca abia in weekand am timp dar eram curioasa sa aflu impresii.
Legat de pus mana pe burtica si mie mi se intampla si asa ma enerveaza dar cel mai tare ma calca pe nervi colegele care de cand sunt gravida mor de invidie pe sanii mei mari si se apuca si zic in gura mare vai ce tatoasa esti sau faze din astea,indiferent ca prin jur sunt sau nu barbati ,mie mi se pare atat de penibil......si nu port bluze decoltate.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
18+

anca81 spune:
Musette, si mie mi-a spus o capra la serviciu "mama, ce ti-au crescut sanii!" Bineinteles ca toata lumea s-a uitat la mine ca la o
Pe mine exclamatiile de genul asta ma fac sa ma simt prost si rosesc toata. Bine, eu rosesc si cand merg la medic, asa sunt eu mai timida.
Pui mic
18+