Mamici norocoase de sept-oct 2008(38)
Raspunsuri - Pagina 13
musettepink spune:
Nocom bravo mamico,ma bucur mult pt tine si pt caruciorul roz!!!!!

Danucu in fine cineva cu burtica mai micuta ca e mea
.dar lasa ca ne facem noi mari!
Piolica fug sa vaz si burtica ta!
Delphinas te asteptam de cate ori vrei aici cu noi si mai ales te asteptam sa ne spui ca esti din nou gravi ceea ce stiu sigur ca ai sa reusesti!!!!!!!!!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
18+

EvaF spune:
Pai bine mai Piolica?! Si tu?! Brutus?! E o conspiratie generala sau ce...nici tu nu ai burtica! Iar kg de care vorbeai unde sunt? S-au topit in Tunisia la soare? Esti subtirica si dulce foc, imi inspiri mult optimism si pofta de viata in pozele acestea! Imi place de tine! ![]()
17+
Luca
Poze cu noi
BEBE
musettepink spune:
Piolica ce balena,pai tu nu esti balena...esti mamica draguta cu burtic mic!!!!!!!!!![]()
July aceleasi senzatii legate de simtirea bebelusului le am si ei,parca as simti ceva dar nu sunt sigura ce e el si plus nu simt zilnic,ca si tine il rog sa-mi dea un sut ca sa stie si masa ca el este!In schimb pe mine ma cam doare ficatul de vreo saptamana,e posibil sa apese bebele pe el si de aia sa ma doara asa?
18+

alexa si mami spune:
saluy harnicutzelor!
iar nu ati avut stare azi si ati
citeva pagini bune.
noi plecam la plimbare, sper sa recuperez mai pe seara.
toata gasca.
alexa si
mami
EvaF spune:
quote:
Originally posted by Brigitte
Buna burtici!
Vreau si eu in listaaaa!!!...vreau si eu cu voi!!!
...va dau si datele mele U.M. 31.12.07 iar D.P.N. 06.10.08. Eu am mai tot scris pe-aici dar prin alte topicuri si-abia acu am vazut listutza...vreau ca si motzata mea sa fie acolo.
Sanatate la mamici si pupici multi pe burtici!!14+ cu
Bine ai venit, Brigitte!!!Uite, Moni, inca o
la Odiseea noastra!Brigitte, povesteste-ne despre tine si sarcina ta!!!

17+
LucaPoze cu noi
BEBE
Piersicutza spune:
Vai piolica m-am uitat la pozele tale frumoase din vacanta Tunisia si mi-ai facut o pofta de concediu ca acum numai acolo-mi sta gandul si nu mai pot lucra. Uf, candva prin mai-iunie sigur plecam si noi undeva. Abia astept.
13+
Piersicutza
piolica spune:
Nushulica, merci mult. si la tine sa creasca burticutza mare, mare si sa fii fericita!
Eva, hai ca nu sint Brutus.... mi-am cam ascuns eu sunculitzele... hai ca am trecut de un examen, daca ma placi tu Eva, draga, pai atunci io zic ca-i bine! si nu glumesc.
daca am timp si rabdare, o sa incarc niste poze cind eram slabutza, ca sa vezi la ce ma raportez.
musette, hai nu balena, balenutza! dar burtica ta unde e? hai ca tare as vrea sa te vad! ma dau eu acum rotunda ca am reusit sa incarc citeva poze intr-un sfirsit.
Brigitte, bine ai venit. sa ai o odisee frumoasa.
pupici la toate fetele, ma duc la sala de gym pentru gravide.
sa ne auzim cu bine.
18+
minunea
burtica
Tunisia_2008
piolica spune:
Piersicutza, pai sa mergi in vacanta, mie mi-a facut foarte bine. Zburdam pe plaja, iar greierasul cred ca s-a simtit minunat.
18+
minunea
burtica
Tunisia_2008
musettepink spune:
Piolica eu nu am pozat burtica deloc si chiar daca as poza-o tot nu m-as pricepe sa pun poze ca am mai incercat mai de mult si nu ma pricep.Daca ma lamuresc intre timp o sa pun.
18+

bitza2008 spune:
SAlutare burtici!
Tocmai am mancat un iaurt si acum mananc un mar poate.....cine stie?!!
Teomaria
Monica, eu is mitzu?? Nu ma supar, Cum as putea?Ms ca mi-ai trecut atomic boy pe lista!
Eva, azi la munca un coleg olandez mi-a zis ca feciorusu care senaste peste vreo 2 sapt se va numi Lucas!!Offf, si eu care ma credeam originala!!
Mai vedem ce facem!!
Nocom, felicitari!N-am apucat sa fac galerie, dar bag acum agitatele sa faca un dans de bucurie!!

Danucu, te invidiez pt silueta!Eu sunt ca o balena!!Bravo!
a-rose citeam la cealalta odisee ca o mamica a fost exact in aceeasi situatie ca tine si acum e o mamica fericita!Rabdare si totul va fi bine!
Piolica te alinti! Ce balena vorbesti, draga? Poate ziceai de mine? Of, m-ai trimis cu gandul la mare!Abia astept sa vina vara sa scot burta la plaja!
Bun venit tuturor fetelor noi!!

19+