Mamici norocoase de sept-oct 2008(38)
Raspunsuri - Pagina 12
piolica spune:
danucu, hihihi, hai ca m-ai inveselit pe ziua de azi. si eu am 1.70, insa la kilograme e mai greu... eu am inceput gravideala cu vreo citeva kile in plus (deh, craciun, revelion si alte paranghelii) + ca m-am lasat de fumat si am avut o viata cam sedentara acum citiva ani + virsta... asa ca de la 53 de kg pe care le aveam pe la virsta ta, am ajuns acum la 66kg (sarcina am inceput-o pe la 61-62 de kg). ufff....
am pus 2 poze, vedeti link-ul cu burtica, plus niste poze din Tunisia.
18+
minunea
burtica
Tunisia_2008
EvaF spune:
quote:
Originally posted by alinushca
Cum suportati toate privirile neinvitate pe burtica voastra ??Pe mine una ma enerveaza foarte tare cand vad ca se uita omu la mine (unu oarecare) si apoi brusc ii cad ochii pe burta mea.... e neplacut... e o invadare a spatiului personal... probabil ca sunt eu ciudata... mai ales ca nu ma grabesc nici acum sa impartasesc vestile cu cineva... si BTW, la munca la mine deja sunt barfita ca as fi insarcinata in departamente pe care nici nu le cunosc si care nu au nici o treaba cu mine... deci si mai multa nemultumire pe partea asta.
Alinushca, eu sunt foarte mandra de burtica mea, pentru ca stiu ca ascunde o comoara. Aceasta burtica e o binecuvantare, de care sunt fff faloasa!! :))) Oamenii privesc lung burtica mea, apoi ma privesc in ochi si zambesc complice. Imi place de mor reactia lor, ma simt prioritara in magazine, asa a fost si in avion, ce sa iti zic...IMI PLACE TARE CA SUNT GRAVIDUTA SI CA AM BURTICA!!!
Mai nou, am inceput sa merg ca o ratza, sa ma vedeti doar si

Iar barfa, las-o in pace de barfa...nu te-ai obisnuit? Am fost barfita cand eram adolescenta, tanara single, maritata si acum viitoare mamica asa ca nu s-a schimbat nimic.
Nocom, ma bucur tare pentru tine ca ai fetita. Wow!!! Familia ideala, ce sa mai...Bravo, mami!!!

Danucu, esti o dulce si nici nu se vede burtica, poate ca tu vezi diferenta dar eu nu stiu cum erai inainte. Esti foarte finutza, nu mi te pot inca imagina cu
! :))))Piolica, de-abia astept poze cu tine!
Fetelor, eu am iesit putin la cumparaturi si ghicitzi la ce am poftit...la Fornetti. Eu, culmea, nu mancam inainte de sarcina asa ceva si acum...pateuri cu branza si pateuri cu ciuperci!! Nu mai puteam, salivam, le-am devorat pur si simplu! :)))
Si mai nou am alta problema, mi-au explodat sanii, nu mai incap bluzele la nivelul sanilor. Sunt o rotunjoara!!!
17+
LucaPoze cu noi
BEBE
monica_dicut spune:
Acum e toata lumea pe listutza. Am updatat si numarul de fetitze si baietei. Nu stiu daca mi-a iesit bine numaratoarea de gravidutze. Asa ca daca sesizeaza cineva vreo greseala sa-mi spuneti.
Daca am omis pe cineva, va rog sa-mi spuneti.
Piersicutza, da-ne te rog si data nasterii, daca vrei bineinteles 
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
17+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
Nocom spune:
da moni,
si teomaria are
si alataieri a fost o zi cu carucioare noi, dar sa ma pici cu ceara si nu imi aduc acum aminte cine ce si cum....
va zic inca sunt atat de distrata ca vom avea fetita, ca nu ma pot aduna sa ma gandesc la altceva... nu va suparati....
Pup, plec acasa si ne auzim, citim maine
O seara placuta
15+ 
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
Brigitte spune:
Buna burtici!
Vreau si eu in listaaaa!!!
...vreau si eu cu voi!!!
...va dau si datele mele U.M. 31.12.07 iar D.P.N. 06.10.08. Eu am mai tot scris pe-aici dar prin alte topicuri si-abia acu am vazut listutza...vreau ca si motzata mea sa fie acolo.
Sanatate la mamici si pupici multi pe burtici!!
14+ cu 
nushulica spune:
da eva si eu tot asa simt ca a inceput perioada frumoasa a sarcinii ca imi fac mofturile si poftele(bine doacamdata n-am
) ca mi se vede burta ca se uita lumea si multi raman placuti surprinsi...si toate cele ....
eu incerc sa profit si sa ma bucur cat mai mult de perioada asta ca observ des la proaspetele mamici sa zica ca le pare rau ca s-au stresat in sarcina si ca nu s-au bucurat de ea
alinush da de ce nu vrei sa anunti lumea de sarcina?ca vorba aia ce-a fost mai rau s-a dus, si oricum aici suntem adunate norocoasele toate si nu ai cum sa patesti ceva rau(si eu am pierdut 2 sarcini si stiu perfect cum e dar acum simt ca va fi bine si cred ca si faptul ca am incredere imi da mai mult liniste si mai mult confort psihic)
danucu burtica ta e mica dar este
se vede ca te alimentezi corect si esti slabuta
nocom felicitari pentru fetita!!!! n-am apucat sa fac galerie ca iesisem de pe forum dar am vazut ca fetele au fost prompte
ma duc sa pap si mai intru![]()
edit: fetele am vazut in revista mami de luna asta ca s-a deschis in bucuresti un nou magazin cu hainute de graviduta super trendy
"faire dodo maternity" pe calea dorobantilor nr 116-122...poate intereseaza pe cineva
bebelushul
nushulica spune:
monica daca tot faci listuta ...vezi ca am vazut la capitolul anterior vreo 2-3 mamici noi cu mesaje moderate care dadeau datele pentru listutza sa le treci si pe ele
bebelushul
nushulica spune:
quote:
Originally posted by EvaF
Fetelor, eu am iesit putin la cumparaturi si ghicitzi la ce am poftit...la Fornetti. Eu, culmea, nu mancam inainte de sarcina asa ceva si acum...pateuri cu branza si pateuri cu ciuperci!! Nu mai puteam, salivam, le-am devorat pur si simplu! :)))
Si mai nou am alta problema, mi-au explodat sanii, nu mai incap bluzele la nivelul sanilor. Sunt o rotunjoara!!!17+
Luca
Poze cu noi
BEBE

pupici mici la rotunjoarabebelushul
piolica spune:
Alinusca, eu nu am nici o treaba cu chestia asta, cert e ca de saptamina asta am inceput sa port bluze mai pe corp, pina acum aveam niste bluze mai largutze si camasutze ca sa astup burtica. mie mi-a cam explodat cind eram in vacanta in Tunisia, dar trebuia sa stii ca sa-ti dai seama (doar v-am zis ca am inceput sarcina cu anumite kg pe ici, pe colo care nu ar fi trebuit sa fie acolo).
eu am anuntat la serviciu acum o saptamina, iar toata lumea a reactionat super, super bine. nu ma asteptam. erau unii atit de fericiti, dupa care s-au cam intristat ca va trebui sa plec in concediu de maternitate. m-am simtit atit de bine. iar acum toata lumea este super atenta cu mine (eu am o echipa de aproape 30 de oameni, foarte multi unguri, insa am si o sumedenie de straini sau din familii mixte, facem suport ptr un program de logistica - contabilitate ptr toata europa, africa si orientul mijlociu. oamenii sint super dezghetati, deci nu am probleme din punctul asta de vedere). vad ca unii sint cam sfiosi, le-am zis ca nu este o boala si sa nu le fie teama, au ris, dar cu toate astea am citiva care se poarta cu mine ca cu un ou, scuze cacofonia.
eva, am reusit sa incarc pozele. nu te speria de balena!
18+
minunea
burtica
Tunisia_2008
nushulica spune:
quote:
Originally posted by piolica
danucu, hihihi, hai ca m-ai inveselit pe ziua de azi. si eu am 1.70, insa la kilograme e mai greu... eu am inceput gravideala cu vreo citeva kile in plus (deh, craciun, revelion si alte paranghelii) + ca m-am lasat de fumat si am avut o viata cam sedentara acum citiva ani + virsta... asa ca de la 53 de kg pe care le aveam pe la virsta ta, am ajuns acum la 66kg (sarcina am inceput-o pe la 61-62 de kg). ufff....
am pus 2 poze, vedeti link-ul cu burtica, plus niste poze din Tunisia.18+
minunea
burtica
Tunisia_2008
la burtica mica si frumoasa!!! sa creasca mare mare
bebelushul