Mamici norocoase de sept-oct 2008(38)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

nocom, felicitari pentru carucior! bravo!

danucu, hai ca mi-a placut de alinusca sind ti-a zis ca 'aia e burtika??', la aceeasi chestie m-am gindit si eu. esti super dragutza, sa vezi tu cind o sa creasca... mama-mama, atunci sa ne invadezi cu poze.

dragelor, incerc de ceva timp sa incarc niste poze pi picassa, mai ca ma dau batuta. sper sa reusesc.

18+

minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

maria2004, felicitari si tie. abia acum am reusit sa mai citesc din urma.

la cit mai multe carucioare si vesti bune

18+

minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Multumesc tuturor fetelor pentru felicitari. Chiar sunt foarte fericita si abia astept sa pregatest "rochitele si funditele"..... cum spunea KID

Chiar, cine imi trece si mie pe prima pagina un ???

Multumesc

15+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Nocom felicitari pentru marea veste. Ce bucurie trebuie sa fie pe voi!!! Vreau si eu sa ma molipsesc de la tine cu o fetita .

Eu ieri am anuntat seful si mi-a spus spre surprinderea mea ca banuia deja. M-am mirat ca nu a fost surprins dar m-a bucurat reactia si mai ales grija lui. Evident ca pentru firma e rau dar pt. mine e bine si a fost de acord cu asta.
Si eu sunt intr-un mediu numai de barbati si toti sunt niste draguti, au facut glume, au povestit despre nevestele lor pe cand erau insarcinate sau au recunoscut ca au uitat total si culmea, nici unul nu s-a holbat la burtica mea. Poate o fac ei mai pe ascuns . Drept e ca m-am tot ferit sa se vada dar de acum incolo ma voi mandri cu ea.

Inca ceva, vorbeati zilele trecute de constipatie , eu sunt cu probleme de cand ma stiu dar acum am gasit o solutie super care in sfarsit functioneaza si la mine: pun de seara intr-o cana cu apa 2-3 prune uscate si le beau dimineata pe stomacul gol. Si nu mai am nici o problema, nici mie nu-mi vine sa cred. Inainte am incercat cu prune uscate dar fara apa si aveam multe gaze, se pare ca lasate peste noapte in apa se evapora gazele din ele.

toate burticile

13+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Nocom, pun io carutzu. DA, io te-am felicitat c anu mai tin minte? sunt varza azi, nu stiu ce am

SA imi improspatati memoria, pe cine trebuie sa mai pun. Hai ca intru acum cu userul comun sa fac modificarile. Intre timp poate ma ajutati sa vedem cine mai lipseste

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
17+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

quote:
Originally posted by monica_dicut

Nocom, pun io carutzu. DA, io te-am felicitat c anu mai tin minte? sunt varza azi, nu stiu ce am

SA imi improspatati memoria, pe cine trebuie sa mai pun. Hai ca intru acum cu userul comun sa fac modificarile. Intre timp poate ma ajutati sa vedem cine mai lipseste

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
17+ Mami de Denisa

EL NINO

Monica te rog mult adauga-ma si pe mine in listuta cu UM. 28.12.07 si DPN. 12.10.2008. Multumesc.

13+

Piersicutza

Mergi la inceput

piersicutza, iti dau cu mare drag!!!

Stiu ca fericirea altora nu o diminueaza pe a mea, asa ca daca as putea as da tuturor fetelor numai ce isi doresc si pui sanatosi!!!

Deocamdata pot doar sa va dau din entuziasmul si din optimismul meu..

15+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

Mergi la inceput

multumesc moni,

o sa ma faci foarte fericita si mandra..... si nu-i problema, primesc felicitari si mai tarziu, ca tot bine venite si din suflet sunt!!

cred ca poti sa pui pe listuta si pentru draga de Maria 2004 si ea va fi foate fericita....

apropos de cine lipseste, de claudinna ce mai stiti?!?!?!

15+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danucu spune:

anca81 – burtica ta mi se pare mai mica ca a mea.

da, monica_dicut, ma cuprind absolut toate hainele, pana si blugii, ceea ce ma mira. Nu am cumparat nici o haina cu burtica pana acum, in felul asta fac economii.

alinushca, m-ai facut sa rad. Am 1.70, deci asa mare nu sunt. Sa stii ca al meu coleg mi-a zis deja de doua ori ca am burta mare mare. Ieri mi-a zis ca in curand nu voi mai avea loc in burta. Mi s-a parut deplasat ca prin haine nici macar nu se observa.

piolica si tu m-ai facut sa rad. Sa stii ca acum doua saptamani ma intrebam daca nu e prea mare.

Piersicuta, si eu tot cu prune uscate. Eu mananc una dimineata pe stomacul gol si apoi beau un pahar cu apa. Am sa incerc si eu sa le pun seara in apa, am mai citit pe undeva pe net.
La mine la serviciu se asteptau demult sa fiu insarcinata, direct dupa nunta ma tot intrebau daca vine bebe, asa ca nu au fost surprinsi acum. Iar seful mare chiar a reactionat foarte ok si a inceput sa vorbeasca de copilul si nepotii lui. Cica banuia el ceva ca prea mergeam des la doctor. Am inceput sa-i dau solutii despre cum sa facem cand voi fi plecata si mi-a zis sa nu-mi fac probleme ca deja avem un avans cu proiectul pe care lucram. Dar vom vedea ce va fi, deocamdata e ok.

15+

Poze cu noi
Poze cu burtica
Pictures from Belgium

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ma insel eu, sau parca si teomaria are fetitza????

POZNICI CU NOI
17+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput