Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (55)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Sun, vad ca ai intrebat de covoras anti-derapant. Nu am apucat sa citesc daca ti-a mai raspuns cineva, dar cumnata mea isi cumparase recent din selgros parca.

Didi 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Va imbratisez cu drag burtici.Am intrat sa va spun ca va citesc si sunt alaturi de voi,dar de scris...nu-mi vine pt ca sunt foarte deprimata.La eco totul a iesit in regula cu Tudorel,insa un chist ovarian care la 12 saptamani avea 4,5 cm acum are 8,5 cm-e apropae jumatate cat bebita.Din cauza lui am intepaturile puternice in partea dreapta.Si sunt tare speriata-ca se poate sparge...si mult alte minuni care pot pune in pericol sarcina.Va pup si dupa ce imi reincarc rezervele de optimism revin!!

Sursula23+bebe Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Buna dimineata gagix, of, aseara n-a mers netu, n-am putut sa intru, mama, amaraciune mare...

Adriana Doar montajul la aerul conditionat a fost 270 de lei/unitate dar mi-a facut man reduceri grase ca i-am fost simpatica si i-a placut si burtica mea. In mod normal e cam 100 Euro+TVA. Scumpe tare au fost aparatele ca-s d-alea bune, bune, dar la ce calduri se preconizeaza de-acum inainte, chiar trebuiau luate. Plus ca la venirea iernii nu stii ce moshani dementi ai in bloc si dau drumu la caldura in noiembrie si-mi ghetareste gargaritza si nu risc...

Sun eu covorase antiderapante de pus sub mocheta nu stiu si nici n-am vazut, dar sigur exista scotch de mocheta, daca ai covorasul pe gresie il fixezi instant. Daca-l ai pe parchet, nu recomand ca apoi nu-l mai misti de-acolo, il cojesti cu tot cu primul strat de lac al parchetului

Bujo, vineeee carutul... trebuie doar sa iau de la munca niste hartie si niste sfoara ca sa-l ambalez ca astia de la posta sunt mai pretiosi decat curierii. La damigenele alea dogite pe care le colporteaza nu se uita dar io cu un colet in carton, tre sa-l imbrac in hartie alba...

Ana e GENIAL carutul Mariei, sa va plimbati sanatoase si fericite si nu mai plange. Am citit ce-ai patit cu lavabilul si scotchul de hartie si, daca te consoleaza, nu esti singura, si eu am bulit o portiune destul de grasa in camera gargaritzei incercand sa fac dungile cu scotch din ala. Pina la urma le-am facut cu mina, din pensula...

Madutule nu mai fii amarata, sunt si zile din-astea cand totul e negru, asa m-am simtit si eu vinerea trecuta cand mi-au gaurit aia cu aerul conditionat 4 (PATRU) ore incontinuu, de la 12 la 4 jumate, si a si venit si o vecina cu bebe mic sa ma implore sa ma opresc si m-am simtit ca un kur de maimutza ca nu puteam sa le zic alora sa faca altceva ca doar pt aia venisera

Eu ieri am fost sfarsita, fara vlaga, n-am putut misca un deget acasa, am ramas in urma cu floricelele, m-au secat astia la munca de energie, am facut cred ca 3 km intre computer si copiator, masina de tiparit si alte alea, eram o ruina aseara, uffff, am adormit la 10 si nu m-am miscat pina la 7 azi dimineata.

Monica 26+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

boti, lasa mama ca-i bine ca te pusera astia la miscare, pe mine ma inerfeaza ca stau toata ziua cu fundul pe scaun, de-abia mai astept sa am ocazie sa o zbughesc pe vreundeva. Dar azi merg la sport, pin-aici, ca altfel devin ditamai balena.
Vad ca va bateti in carucioare, sint foarte frumoase toate. Mi-au placut si cel al anei, iar de graco nu mai zic, ca doar am tot batut-o pe anka la cap cu treaba asta. Sa le stapiniti sanatoase toate noile posesoare de carucioare.
sunu, si tu ti-ai luat carut sau esti numa’ cu intentii?
marimar, cum merge cu germana, iti place? Mie-mi place mult ca austriecii au o germana asa mai cintata, pe cind elvetienii au niste sunete de zici ca incearca sa dea tot din esofag afara. Cred ca-n viena e o frumusete acuma, cind e vremea buna, ce-as mai trage o fuga la un apfelstrudel si-un melange vienez ...
mada, pai de ce esti suparici? Lasa plinseturile si revino-ti, ca tu esti baza aici la dat informatii, updatat liste, cautat linkuri. Fa-te incoa’ si lasa depresiile ca n-avem vreme de din astea

Dupa cum vedeti, mi-s happy, pen’ ca-i vineri, vine uichendul si mai am mai putin de 2 saptamini de venit acasa, iuhuuu.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

neatza popor!
bujoreato mamaaa..ce burtica faina aiii!!!!!!
ana wow...ce roz e carucioru', important e sa fie practic..cate kg are?
sunu' mda...hai ca astept detalii legate de prelungitoarele alea de centura...eu in ungaria am vazut prelungitoare dar pt centura gravidutzei...sa protejeze burtica..am sa pun o poza...mai incolo..
sursula off, imi pare rau de chistu ala care a crescut asa ... dar hai ca va fi totul bine!!!! uite un optimist de la mine!!!!
tiberica bravo curajoasa!!!!
va ca trebe sa ma mai muncesc o leac'

Oana
20+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Revin ca sa-i zic sursulei sa nu se necajeasca, nu-i bine ca e chistul acolo, dar e bine ca doctorii stiu de el si or sa-l aiba in vedere. Hai, nu te amari, ca n-are cum sa creasca chistul la fel cum creste bebe si probabil ca o sa se retraga ca sa-i faca loc bebelinului.

21+

Mergi la inceput

Asaaaaa, si acum faceti loc, ca vin sa-mi dau si io cu parerea despre accesorii bebelushesti :

Sterilizator - DA chiar daca nu va fi folosit in prima faza daca reusim sa alaptam natural si exclusiv, tot iti trebuie la un moment dat pt bibele de suc de fructe, ceiut, apa, suzete, jucarii gingivale si alte alea. Cel mai practic mi se pare cel pt microunde, garga are unul very cute de la Primii Pasi. Fiind doar o cutie de plastic se poate spala fara teama, daca se depune calcar pui o lingurita de otet in el, il bagi 2 minute la MO si e ca nou, asa unul electric e mai pretentios, nu pot sa-l scufunzi in apa...

umidificator ramane in stand-by, mie mai teama mi-e de umiditatea excesiva decat de lipsa ei. In Cta vara umiditatea relativa ajunge si la 98%, simti ca te scurgi... Dar pt dezumidificare am aerul conditionat. Pt operatiunea inversa se poate rezolva in prima faza si cu o cutie de apa pusa pe calorifer, daca nu tine, o sa ma milogesc de cumnata-mea ca parca ea avea unul si nu cred ca-l mai foloseste ca-s mari copii. Oricum, costa in jur de 70 de lei, deci nu-i o avere, poate fi luat si dupa daca e nevoie.

Cantar depinde de bebe si de paranoia materna. Daca o sa fie paranoia in floare si o sa vreti sa-l cantariti pe bebe dupa fiecare supt, da, e util, Dar e mai safe pentru creierele noastre sa fie cantarit copilul doar o data pe luna la pediatru. Plus ca e si scump si nu poate fi folosit pe o perioada indelungata. Pt cine vrea sa ia, am vazut la Carrefour la oferta unul, Tefal, la 220lei; la Chicco era 340. Eu am unul din-ala de la Balanta Sibiu, vechi, n-are cos de bebe, dar ar putea fi folosit si cu tasul lui cel plat. Sper sa nu ma apuc sa cantaresc gargaritza dupa fiecare masa

Le-am epuizat? nu cred, dar acum nu-mi mai aduc aminte. Vedeti, se cunoaste ca mi-a fost foame de dat din bot cu voi...

bunurile gargaritzei

Mergi la inceput

Turturelule nu ma supar io ca am facut niste pasi prin sala masinilor, chestia e ca i-am facut stresata, presata de timp, cu o gasca de colegi pretiosi in spate care nu-s in stare sa se organizeze si se scot pe mina mea... Plus ca masinile sunt noi si io descopeream in timp ce lucram ce setari trebuiesc folosite si alte alea...

Iar la mine chiar nu e cazul de slabit, si-asa ma seaca ca (,) care cum ma vede, se mira de ce silueta mi-am tras, sau se apuca sa-mi pipaie claviculele si sa puna o fata ingrijorata... E adevarat ca m-am ascutit ca lupta de clasa, dar e din cauza ca am slabit fara sa fac sport si acum chiar ca nu m-as mai tiri si la sala.

Pup fata , nu te stresa de kilutzele care se pun, le vei da jos dupa nastere, eu am observat ca e un trend general, acum doamnele nu mai raman balene dupa ce nasc cum mai pateau mamele noastre...

bunurile gargaritzei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata fetele,

sunt ZOMBI....acum am vazut cat de mult ati scris de ieri pana azi....aoleu....am terminat abia de citit capitolul trecut, acum citesc si capitolul nou si revin...

Cami 26s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Neata fetelor!
Ieri nu am mai intrat pt ca de dimineata am fost la institutul de hematologie sa-mi ia sange pt anticorpi Rh negativ,dupa am fost la dr mea la control si apoi mi-am petrecut toata ziua la socrii mei.
Peste o ora ma duc sa iau rezultatul la analiza si sper sa-mi iasa absenti anticorpii.
Anaxena mi-a placut foarte mult caruciorul Mariei,cat ai dat pe el?
Cristina p si eu sunt de acord cu tine ca marea si plajele din alte tari nu se compara cu ce avem noi in Romania.
Lcazangiu eu am optat sa recoltez celulele stem cu cei de la Cord Blood Center.Azi i-am contactat si a 2-a zi aveam contractul la usa sa-l semnez.Majoritatea persoanelor cu care am vb au ales aceasta firma.
Ella eu zic ca e bine sa avem si suzete din cauciuc si din silicon,ca nu stim pe care o va prefera bebele.
Sun,Mada,Rontzi,Cristina,Boti,Bujo,Caprioara,Ankalaura,MIKYCRIS si la toate fetele

Tecky 28 sapt

Mergi la inceput