Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (55)
Raspunsuri - Pagina 8
oanasm spune:
salutare natziune!!!
munca, munca si iar munca...

..am vrut program de 6 ore..am 6 ore, si imi aduc de lucru acasa, pai asta e treaba!?
..en fin..
..am si uitat sa-mi fac azi poza de 20s

sun intrebare..si io ma confrunt cu aceeasi pitici referitor la bb in scoica, can e asa mic...de unde ai luat kitul acela cu centura pt landou? chir ma gandeam cum il tranzitez vama pe cophil
, nu stiam ca exista cava si pt landou...
rontzyyy pupici multi mamikule!!!! hai ca acusi e 15 si te mai eliberezi..nu?
mikycris La Multi Ani cu muulta sanatate si putere si ...si...tot ce e mai bun!!!
mada, cristinele, anna, ella, capri, tecky,atb si toate burtoasele 
Oana
20+ cu

o noua viata
filmuletz bb
bujo spune:
Fetele si io folosesc Firefox si daca se blocheaza sau zice server not found dau back si apare ce-am scris. Plus ca pot deschide mai multe linkuri in aceeasi fereastra. Nu mai folosesc explorer de mult.
Io cantar nu iau. Am unu de bucatarie daca e musai (fara carlig nu va speriati)
Si nici sterilizator nush daca iau. E adevarat ca e cam uscat aeru iarna. Dar vedem noi.
Boti mama sunt in extaz, de abia astept sa trimiti carutu.![]()
bujo
26+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo
anaxena spune:
poze www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">carucior Maria
citesc din urma si revin
Ana-Maria
29+
am o
MARIA!!!AMR 11sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
bujo spune:
Poze cu burtik la semnatura, ca si asa va plangeati ca nu m-ati vazut de mult![]()
bujo
26+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo
SunSmile spune:
Suuuper roz e carutzul!:) Foarte simpatic, sa-l stapaneasca Maria sanatoasa si plimbareata, nevoie mare! Ce sexoasa esti in poza de dimineata si ce tare e tati in chiloti si pictat pe spate:)
Onutzule noi am luat kitul din Praga, DAR sunt absolut convinsa ca am vazut si pe un site de bebei. Mai caut si trebe sa gasesc si iti dau sa vezi despre ce vorbesc! Sunt niste prelungitoare ale centurilor de siguranta si un soi de mini-baza (noi am luat-o la plesneala dar se potriveste perfect).
Pastele au fost yacs...totul e yacs, numai fructele,legumele si laptele cu cereale sunt bune. Uooof, o sa ramana fii-mea mica (si a naibii:) ) cu nemancatu asta al meu...
EDIT: Ti-o iesiiit buriiicuuu? Ma Cuscri, tu ai nevoie de buletin in permanenta la ce moaca de bebe ai.:) Fooarte draguta garsoana lu' gineri'miu!
SUN
29+ 
bujo spune:
Daaaaa mi-a iesit buriku. Cat era el de afundat a iesit acu. Sa vezi cum arata cand ma incordez, zici ca-i o cireasa.
Auzi la ea, buletin. Da sa stii ca asa e. De multe ori ma ia lumea peste picior. V-am zis ca la piscina mi-a dat bilet redus si cand am intrebat de ce a zis ca e juma de pret la copiii pana in 14 ani. Iar intr-o zi ma duceam la birou si in autobuz 2 babe vorbeau tare ca sa le aud: "copiii din ziua de azi nu se mai duc la 8 la scoala, chiulesc la primele 2 ore"
M-am kkt pe mine de ras.
bujo
26+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo
tiberica spune:
Fetelor imi fac si eu prezenta...
Ana frumos carut...roz vreau si eu! cam cat costa ?
Miky La Multi Ani!! sa fii fericita si sa fiti sanatosi.
Ella am intrat si eu pe site-ul acela si sunt preturi mult mai rezonabile decat aici.
Azi am fost la dr , intr-adevar am colul scurt 2,5 cm dar este bine inchis...asta-i bine si alta veste am ca mi-am facut singura injectia ...dupa ce am stat cu acul in mana cred 15 minute am inceput sa ma intep putin cate putin cu ochii inchisi pana cand am constatat ca nu mai intra deci, intrase tot...am reusit, nu e greu !
A dat febra cumparaturilor si la mine...azi dupa ce am citit si am vazut ce v-ati cumparat l-am luat pe sot de mana si am plecat sa vedem carutul Esprit Cheecky girl...dar nu il au si vine doar pe comanda asa ca nu pot cumpara ceva pana nu-l vad...dar mi-a promis sotul ca pleaca luna viitoare in Austria si-mi cumpara exact ce vreau, doar sa-i fac listuta...oricum , nu l-am lasat in pace si l-am luat la Ikea sa vad mobilier pt ca Ana de acolo si-a luat si e f frumos...nu am gasit cum vreau mie imi trebuie ca laterala patului sa se coboare fiindca vreau sa o tin pe bebina langa mine...am cumparat doar prosopele ( tot citind am aflat de la voi ca sunt esentiale), babetele, o paturica si o pernuta.
Va pup pe toate.
tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de bebina 24+
Dai Vointa , Iei Putere!
turturica spune:
Fetele, sint si eu prin zona, ca de obicei la ore de bufnita intirziata. Da' n-am timp, n-am timp nici sa respir, mi-s tare aglomerata la servici.
Am citit mai mult pe diagonala, asa ca nu mai nominalizez pe nimeni, doar ma bag in seama prin zona ca sa nu uitati de mine ![]()
Nu stiu, numai mie mi se pare ca zilele astea trec incredibil de repede? Ma uit ca miine fac 22 de saptamini si eu n-apuc sa ma bucur de sarcina cum trebe, atita am asteptat-o pe bebelina si-acuma ma simt vinovata ca de multe ori pur si simplu uit de ea, uit ca-s gravida, ea e linistita puiuta mica si nu ma sutuieste cind sint la servici, doar serile cind stau intinsa ce-si face simtita prezenta.
Nici n-am luat inca nimic in afara de citeva bodyuri (albastre
) din Barcelona si cam atit. Sper ca dupa vacanta din Romania sa nu mai haladuim alandala, sa se mai elibereze un pic pe la servici si sa apucam sa mergem pe la cumparaturi, sa ne-apucam sa aranjam camera bebelinei, dar parca vad ca o s-ajung la 40 de saptamini si tot n-avem nimica facut.
In rest toate bune, de-abia astept vacanta de Pasti, sa vin la mama si sa-mi dea mincare din aia buna. Am vazut c-ati discutat si de vacanta la mare, si eu mi-s o impatimita cu mare, soare si plaja, dar am pus boicot marii negre pe care n-am mai vazut-o de vreo 10 ani. Si nici nu mi-e dor de ea, prefer alte plaje. Anul asta sarim peste vacanta la mare, insa la anul vreau s-o duc pe bebelina in grecia.
Hai ca ma duc la lebenita mea.
pupici tuturor
21+
SunSmile spune:
Tiberica hai ca incet-incet te obisnuiesti cu injectiile. Pup fata sa nu o doara!
Turtu n-ai sanse sa te uitam, da'i bine ca ti-e teama, ca asa scrii:))) Dap si mie mi se pare ca trece timpul repede, dar asta e! Nu te mai simti vinovata fatza de bebelina, important este ca o iubiti si ca o sa fiti 2 parinti foarte buni. Si dupa sabatori o sa te apuci tu si de cumparaturi si amenajari, stai calma. N-o sa te lase sufletul sa nu. Si Galu are multe hainute de alte culori...si nici n-as fi putut altfel. Mama tocmai mi-a zis ca primele lenjerii sunt gata si sunt una verde cu broscutze si una albastru cu norisori...so...
Ma'c si io la pepenele meu, ca si Turtu si la zacut pe canapea cu Galu, care simte ca nu e tati si da din craci ca o karateka, draga mea pufoasa!
Pup gagix!
SUN
29+ 
MissJJ spune:
Anaxena f fain caruciorul e asa roz si super.
Si la al meu i-a placut. Dupa firma zici ca e ceva italian da am cautat pe net si vad ca e o firma bulgareasca. Cat ai dat pe el? ca pe site-ul bulgaresc la eshop e 500 si ceva de leva de-a lor. Ca e fain tare, am vazut ca au modelul asta si pe verde si albastru.
Faina si poza cu tine imi place tare mult cum ai iesit.
Sorelix asa eram si eu sarcina trecuta si nepoatata s-a nascut cu 3,580 kg si 55 de cm si e o elefantzica.
Asa ca stai calma ca pune Galu pe ea fara griji si fara papa gatita, daca nu merge nu merge asta e baga si tu ce poti papa si gata.
Turtu
.
Eu am tras si o boceala in seara asta, asa de jale ca asa mi-a venit toate merg pe dos si m-am enervat si m-am pus pe bocit, da acu mi-a trecut.
----------------------------------------------------
Mada 
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2