Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (55)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Locca, Mcoca, Mada multumesc ptr raspunsuri. Cred ca o sa mai caut, si mie mi s-a parut mult 14 kg

28
www.flickr.com/photos/25375396@N07/" target="_blank">poze burtica
Andreea-Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Mada, mersi, danke !
referitor la carucioare duble,tu le-ai incercat pe astea?
http://ladybugsbaby.easywebstore.co.uk/Phil-Teds-Sport-Double-Package_A5MYK.aspx
Eu sint mare fan Phil and Teds si Mountain Buggy , branduri NZ.

-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Marimar ms le-am vazut si le stiu carucioarele astea asa is f faine dar mi se pare ca bebe care sta jos nu vede mai nimic si parca e prea jos, m-am tot uitat la ele de cand au aparut. Si la alea tandem mi se pare ca bebe din spate nu prea vede nimic de asta as inclina mai mult spre unul sidebyside.
Mountain buggy imi plac mult cum arata da is putin cam mari pt cat spatiu avem noi aici.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

am mai pus niste poze cu cele 13 kg in plus

28
www.flickr.com/photos/25375396@N07/" target="_blank">poze burtica
Andreea-Paula
AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Gabriela f frumoase pozele cu burtica.
Fetelor da ce e cu linistea asta pe aici pe unde umblati toate? Numai noi ne plictisim in casa? Tare as fi iesit cu fata la o plimbare acuma dupa amiaza da e asa frig.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Hai buna seara,

N-am mai apucat sa intru inainte de dentist...unde, ca intotdeauna, a fost super fain!
Mi-am gatit iubexu si l-am trimis la sindrofie, ca primesc diplome &stuff cei mai buni, cica. Si am ramas singurele acasica si hop pe forum.

Am vazut ca sunt cateva intrebari...eu, desi nu am un bebe, stiu foarte clar ce iau si ce nu: umidificator - categoric DA. Este o casa extrem de calduroasa si uscata. Sterilizator - da, de la Avent pt microunde. Termomentru baie - o sa iau, pt ca e ok sa-l am acolo. Stiu ca iubi va fi responsabil cu baitza (deja "m-a amenintat" ca el vrea) si nu-mi fac griji, el e normal. Eu sigur oparesc copilul, chiar si verificand cu talpa, cotu, paru..orice!:)

Cu scoica sa nu va bateti capul cu mine,oricate explicatii mi s-ar da, e o decizie luata si parafata. V-am zis ca-s singurii pitici impamantenitzi:). O s-o folosesc dupa 3 luni...

Gabi foarte simpatica burtica!

Narcis ce face delfinutza? Ce-a zis Mr Lapte?

Intrebare: cand oscila Boti intre covor si mocheta, am vorbit despre alea anti-derapante de se pun sub covoare. Unde ati vazut de curand, ca eu m-am uitat si n-am gasit. Si imi trebuie unul pt micutul covor criminal de la intrarea in apartament...ajungi proiectat direct in perete, de tare ce aluneca pe parchet.:)Multzam!

Mi-am pus cateva paste (din cereale integrale, normal) la fiert...mi le fac cu lapte si muult parmezan ras peste. V-am zis ca n-am chef de mancare si nu inteleg de ce...azi am mancat o salata de legume doar...

SUN 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

Buna seara,colegutzelor!
nu am citit capitolul trecut......acum ma apuc....sa ma iertati ca nu v-am scris dar am mult de lucru.....pana pe 15....sunt bagata pana in gat in treaba....sedinte,vizite din strainatate....inchideri/deschideri de noi locatii....
Noi suntem bine....nu fffffffff bine ca sunt obosita si stresata...si m-a cam simtit bb si azi dimineata....m-a cam incercat o durere jos.....dar in juma de ora a trecut......sper sa fie totul ok........
Bebe e fffffff mishcaret.....
citesc din urma....si revin!
AAAAAAAAAA.........LA MULTI ANI FETELOR!Mariana_1976,Lcazangiu,A.cicel,Mikycris!!!(SCUZE DE INTARZIEREEEEEEEE)

rontzy27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bey io cred ca Ana a cumparat tot targul si Narcisa sta la plaja si a uitat de noi! Ntzzz...

Tocmai cand sunt si eu singurica, voi sunteti tacute....

SUN 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Mickycris, LA MULTI ANI !!! multa sanatate tie si puiutzelor tale!!! Sa dea DD sa-ti gasesti linistea sufleteasca in cele din urma, sa poti privi increzatoare spre ceea ce-ti rezerva viitorul. Ce mai face Delia, cum se mai simte?
Kimmy, felicitari pt. bebelina grasulina!!! Spor la lenevit, sa speram ca iti vor mai scadea contractiile, eu inca n-am avut, nici nu stiu exact cum ar trebui sa fie alea, mai simt uneori burtica tare, dar nu "ca de piatra", o simt ca si cum as fi balonata, atat doar. Multa sanatate lui bebe Alex, asteptam vesti bune de la prietena ta!
Scuze ca nu mai nominalizez pe nimeni, ma dor ca, tare ochii, azi chiar nu mai am chef de calculator, mi-a fost de ajuns la servici, nu prea as vrea sa-mi fortez prea tare ochii! Va pup pe toate!
P.S. Boti, cat te-a costat instalarea aerului conditionat? Ca vrem sa ve luam unul si noi, si vream sa stim cam la cat sa ne asteptam sa fie cu tot cu instalare (ce am vazut noi si ne-a placut nu avea instalarea inclusa in pret).

Adriana 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

am venit de la baby expo
si mi-am luat carucior!!!!!!!
acum va pun pozele

Ana-Maria29+
am oMARIA!!!AMR 11sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput