Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (55)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!
Aseara am fost iar sa ne uitam de mobila pentru bebe la Ike. Sincer nu am gasit nimic care sa imi placa !!!
Am vazut poze cu burtici frumoase, Bujo si Gabriela.., am vazut si carutul luat de Ana Mariei( deci chiar merita sa merg la babyexpo, concluzia mea) Sa il stapaneasca sanatoasa !! si am mai vazut ca iar ati scris muuuult si am de recuperat.....

Cristina 21+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetelor!
Ce bine ca vine weekend-ul! Noi maine o sa plecam la Slanic Moldova sa ne mai aerisim putin, sper sa fie cald si soare, nu cum e azi - frig, nori si aproape ploaie.

Am vazut ca vorbiti despre [navy]celulele stem [/navy]- si eu m-am hotarat sa colaborez cu Cord Blood Center, mai ales ca au mai lucrat cu dr mea, ea stie despre ce e vorba (ceea ce, fie vorba intre noi, e lucru mare in Bacau), asa ca o sa-i mai contactez o data dar mai incolo, peste vreo 2 luni.

Mi-am luat aseara un storcator de citrice cum e ala de la Bomba cu vitamine, cu un maner cu care apesi efectiv jumatatea de portocala si iese exact ce vreau eu - adica fresh. Eu aveam un strocator de fructe din cel obisnuit dar nu-mi place ca face foarte multa spuma - jumate e spuma, jumate suc. Ca sa nu mai spun ca pt un pahar de suc am de spalat toate componentele de mi se face rau. Nu face sucul cat munca. Asa ca de azi dimineata voi bea cate un fresh de portocale - ghinionul e ca am nimerit niste portocale cam acre de data asta, dar nu-i nimic.

Ieri am intrat in sfarsit in posesia analizelor pe care le-am facut de pe 20martie cu cuponul gratuit, si care ar fi trebuit sa ajunga la medicul de familie pana acum. Cum n-au ajuns inca a trebuit sa merg eu la laborator sa le iau, si abia dupa amiaza voi merge la dr sa le interpreteze. Oricum, se pare ca am ceva la urina, posibil o infectie urinara, nu stiu exact ce inseamna, dar asa cred, fiindca au aparut si corpi cetonici si ceva sedimente. In fine, eu nu am nici un simptom de infectie dar mai stii? Ah, si am si colesterolul cam marisor - minunat!

Anna 26+ cu Maria
AMR 14
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Neata fetele,

Vin sa raportez de la BabyExpo.
Deci, cum va ziceam ieri, aveam niste "obiective" de cumparat. Ei bine, nu am gasit nimic-nimicutza din ce aveam pe lista. Am luat totusi un jurnal de bb pe care il cautam de mult, ca sa nu plec cu mana goala. In schimb sora-mea (ca am fost si cu ea) a spart vreo 3 milioane pentru fetita ei de 1 an si 3 luni. A avut noroc ca eu aveam bani la mine si nu am cumparat mai nimic , ca ea avea doar vreun milion.
M-am abtinut eroic sa cumpar haine, pentru ca am destule ramase de la Matei si de la cele doua nepotele (cea a sora-mi si cea de la cumnata), desi ma mancau destele . De asemeni, carut, patut, si altele de acest gen le am deja, asa ca nu am studiat oferta. Sora-mea in schimb a luat niste rochite dragute, bonetele, sosetele, pantalonasi si nici nu mai stiu ce altceva. Va recomand sa vedeti rochitele de la firma Minie's (parca asa ii zice), e in sectiunea F. Cu 180.000 lei erau rochite frumusele foc si cica au magazin si in Prosper, dar cu preturi mai mari. Eu am stat pe ganduri pentru o rochita pentru botez de la PIF (sper ca am retinut corect) cu 450.000 lei (tot in sectiunea F), dar era pentru 6 luni si totusi nu am fost convinsa ca e ceea ce caut, asa ca nu am luat-o, insa ma duc azi in magazinul Victoria, ca mi-au zis ca acolo au magazin la etajul 3 si au mai multe modele si aceleasi preturi ca la expozitie.
Sutiene de alaptat, cel mai ieftin batea spre 600.000 lei, ceea ce mi s-a parut muuult. Sunt eu nebuna?
Camasi de noapte de alaptat, tot alea urate si scumpe de la Kidex (o carpa inflorata la 400.000 lei).
Costume de baie de gravi, nici nu am vazut . Oare unde sa caut?
Cam asta am avut sa va spun... Personal sunt dezamagita, dar sper ca fetele care cauta patut, carut si altele de acest gen au gasit oferte care sa merite.

Sursula, imi pare rau sa aud de chistul tau. E bine ca doctorii stiu de el si e clar ca trebuie tinut sub observatie. Nu exista posibilitatea de a-l scoate? Nu stiu sigur, dar parca am citit undeva ca s-ar face asa ceva daca il poate pune in pericol pe bb. Incearca sa te informezi despre asta... Sau poate exista un tratament care sa il faca sa dea inapoi si care tratament sa nu-l deranjeze pe bb. Iti tin pumnii sa fie bine si ai incredere ca exista o solutie sigur la asemenea probleme.

Bujo, ce frumusica e burtika! Si tu la fel, pustoaico! As vrea sa vad ce mai discuta babele in autobuz acum cand esti cu burta referitor la varsta ta .

Boti, cat mai ai la camera lui Garga? Abia astept poze!

Dma, in maternitate a zis ca nu e voie cu haine de acasa ca sa fie siguri ca folosesc haine sterile, dar nu am intrebat in ce-i imbraca, presupun ca-i infasa... Mai bine intrebam data viitoatre.

Mada, nu mai fi mai suparici. Uite un de la mine sa-ti treaca.

Sun, ne vedem la curs data viitoare? Si cu intalneala cum ramane, o sa fie sambata pe 19 aprilie? Si unde?

Dara, noi am zis ca ne vedem dar nu ne-am tinut de cuvant. Sper sa ne vedem macar la urmatoarea intalneala...

Anaxena, mi-a luat ochii carutul Mariei. Ce roz e ! Sa-l stapaniti sanatosi. Si tu tot asa frumoasa si sexi cum te stim! Te superi daca te rog ceva? La urmatoarea intalneala poti te rog sa aduci rochita Mariei cu tine sa o vad si eu de aproape? Mai aveau la magazinul de unde ai luat-o sau era singura? Si imi mai spui o data cat a costat?

Va pe toate burticile pe care nu v-am nominalizat.

Hai ca trebuie sa fug la treaba! Cum zicea cineva (scuze ca nu mai stiu cine), am vrut program de 6 ore, dar treaba-i tot aia, si trebe facuta.
A, sa va spun ca io am reusit sa ma tin de ce mi-am propus si saptamana asta (de cand am programul scurt) am mers pe jos foarte mult, chiar peste 2 ore pe zi. Sper sa conteze si la kilograme, nu doar la conditie fizica!

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca (27+sapt)

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Gata,

am citit...si acum...

Caprioara...faine informatiile date de tine....mi-am xeroxat inf si le-am gabat in geanta pt a le avea la indemana
AnnaBaby si mie imi place la mare, ca si tine anul asta va fi unul din acei ani in care nu voi merge...nu am cum...numai ca eu nu mai merg nicaieri pt ca nu am voie sa calatoresc ...distractie placuta in Delta...e super fain acolo...
Mada fac eu poze in week-endul asta si cred ca o sa-ti trimit tie pozele sa le pui pe Picasa...eu nu ma descurc
Mickycris LA MULTI ANI fericiti si sanatosi, sper sa-ti ajute DD sa treci cu bine peste aceasta grea incercare din viata ta...ai grija de tine si de cele 2 ale tale
Bujo....si eu am pofta de papanasi...asa ca merg sa te sun chiar acum...sa ne vedem azi...

Cami 26s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

Salut
Am pus si eu poze pe Picassa cu ce am tricotat pentru fetita.
Eu ma bucur de alta "bucurie" a sarcinii... carceii.... mi s-a pus un carcel noaptea trecuta la gamba de m-am trezit tipand, mi-am speriat si sotul, saracu. M-a durat asa de tare ca m-am prins cu mainile de plapuma si cand strangeam mai tare sare saracul meu sot pt ca-l stangeam pe el de puta :))))) Acum cand ma gandesc ma bufneste rasul.
In rest suntem bine.
Pupici la toata lumea !

oana silvia si pruncuta Daria.. 27 sapt

Mergi la inceput

Asa...am revenit!!!
Sursula, offf!!!! Important e ca stiu doctorii de existenta lui si te vor supraveghea mai atent...
Mada, ti-a mai trecut supararea??? Si eu am avut ieri o stare ciudata...
Turturel , daca si tu care faci sport te vaiti ca ai ajuns balena!!! Eu deja am 6 kg+. Oricum am hotarat sa nu ma mai urc pe cantar de-acum incolo.
Tecky, cand iti vin rezultatele de la hemato???
Anna, distractie placuta in weekend..

Mergi la inceput

Jovana, nasoala faza cu carceii..hai ca m-ai facut sa rad..saracul tau sot!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

JJovana cand mai faci carcei sa stii ca trebuie sa tragi de muschi in sensul opus - adica daca ai carcel la gamba (eu acolo am cel mai frecvent) trag de talpa, adica de degete ca sa se intinda muschiul gambei. Sper ca intelegi explicatia. Imediat se relaxeaza muschiul si nu mai e nevoie sa-l "chinui" si pe sot - si eu faceam la fel, il trezeam si-l puneam sa ma maseze si tot nu trecea.

Anna 26+ cu Maria
AMR 14
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Buna dimineata burtici de pepenasi

AnnaBaby chiar ieri dupa-amiaza le-am trimis celor de la Cord Blood Center datele mele si azi dimineata (foarte rapizi)deja mi-au trimis mail cu mai multe detalii. Acum urmeaza sa primesc prin posta contractul, chitul mi-l trimit cu 6 sapt inainte de data probabila a nasterii, iar dupa ce nasc trebuie sa anunt o persoana desemnmata de ei sa vina sa-mi preia sangele din spital. Apoi in decurs de 2 luni voi astepta rezultatele prelevarii, si doar daca sunt ok pot sa platesc.
Oricum si chiar daca nu le voi folosi niciodata, e ca si cum cineva mi-ar fi luat 40 de mil, nu se moare din asta, macar stau eu mai linistita ca am facut cam tot ce se putea face.

Anaxena foarte dragut caruciorul, Maria sa-l foloseasca sanatoasa si voioasa!

Lori29+David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Neatza fetelor!!

Caprioaraam vazut costume de baie in catalogul pe 2008 de la mothercare.. acum eu merg mai mult in mothercare-ul din plaza, dar sincera sa fiu nu m-am uitat dupa costume de baie. Stiu insa ca, magazinul Mothercare din Dorobanti este cel mai mare si ca expune cam toate produsele din catalog, deci e posibil sa gasesti acolo. E chiar deasupra pietei Dorobanti.

Le multumesc celorlalte fete care si-au dat cu parerea despre accesorii... probabil ca imi voi cumpara si eu mai mult ca sigur sterilizator si termometru, pentru siguranta mea, pana capat deprinderile necesare... cat despre umidificator inca nu stiu ce sa spun. Probabil ca voi astepta sa vad cum e cu umiditatea si in functie de asta voi cumpara.

Annaxenade la ce stand ai cumparat caruciorul, ce firma era si cam care erau preturile la carucioare?Sunt diferite de cele din magazine??

Va pup si va doresc o zi buna!!
Estrella

23+

Mergi la inceput