Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (55)
Raspunsuri - Pagina 11
boticelina spune:
Caprioara, poate te ajuta, sutiene f faine, si cu sarma, si fara si de alaptat am vazut la Marks & Spencers la oferta intre 40 si 80 de lei, sau mai ieftin, set de 2, la Quelle tot asa, in jur de 60 lei 2 bucati. Si la Triumph aveau dar incepeau ca si la targ, de la 60 lei buc.
Camasi de noapte de alaptat, la carrefour, intre 15 si 20 de lei, eu pers le-am luat de la Dorally, dintr-un magazin in care intrasem la plesneala, 18lei/buc., simpatice rau.
Pt costume de baie de gravi incearca la Jolidon direct sau tot la Quelle, sigur am vazut pe site.
Monica
26+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
"If you are unware of your choices, then you have none"
mcoca spune:
Hello,
CE harnice sunteti in dimineata asta! Imi place. Eu sunt zoombi de somn ca aseara am fost la o intalnire cu fetele si m-am culcat pe la 1h30. In plus afara ploua de vre-o saptamana
. Asta e ultima mea saptamana de 5 zile, URAAAAA, pana intru in concediu (sau pe 2mai sau pe 16, sa vedem) o sa am numai saptamani de 4 zile :).
Am vazut ca vreti sa va luati costume de baie de gravi. Chiar nu sunt necesare. Orice costum de baie cu totul e ok (si in plus muult mai ieftin). Eu la piscina merg cu costumul de inot si e ok.
Ella, tu ai vazut "carutul nostru" in magazin? Se da jos de tot, complet la orizontala?
Vicky
29+ si
Maya
Bebele casei
MissJJ spune:
Neatza fetele!
Mai ce are site-ul asta sau numai la mine face figuri??? Ca si aseara brodez eu frumos la un mesaj happy toata ca nu s-a blocat nimic si i-am dat si copy sa fiu sigura si dau send si eroare a expirat timpul.
Zic ok incerc din nou ca il copiasem ei de unde site-ul abia se incarca, asa ca dupa cateva injuraturi am renuntat si m-am dus pe canapea.
Sursula imi pare rau sa aud ca ai pb cu chistul ala, da vb fetelor bine ca stii de el si ca stiu si medicii ce si cum. Tinem pumnii sa fie bine si sa nu ai pb prea mari din cauza lui.
Boti da nasol cu gauritul pt aer conditionat si etc. 
Turtu ma bucur ca esti happy toata, na mai bocesc si eu ce nu am voie?? Tot vesela vreti sa fiu?
Azi mi-e lene si somn si tre sa merg la banca sa scot bani ca tre sa platesc chiria si au aia un sediu super bengos sticla si etc futuristic tot da nu au optiunea de a plati cu, cardul.
Si asa tre sa trec si pe la banca sa scot banii si apoi sa merg la ei si eu tare nu ma simt safe cu banii in buzunar.
Prefer plasticul.![]()
Tecky
. Speram sa fie absenti.
Cristina asa is si eu, adik si eu si Flo si la fata si acuma tot mergeam kilometri la nu stiu ce shopping care mai de care si nimic nu ne placea.
Greu de ales si greu sa le gasesti pe placul tau.
Anna uhh frumos la slanic moldova de mult nu am mai fost. Sper sa aveti vreme buna si sa va relaxati si sa veniti cu multe poze, ca deh tre sa dai raportul of course.![]()
Caprioara ms mult.
Cum e Matei e bine?
Camy no pb.
Trimite si eu pun.
Jjovana da urata faza cu, carceii, saracul sotz, a meu e antrenat deja de sarcina trecuta stie ce tre sa faca stie ca am nevoie sa ma ancorez de el ca sa ma intorc oricum nu se mai agita si il chinui destul noaptea, ba ca tre sa tina piciorul nu stiu cum sa am eu sprijin ba ca sforaie si sa se intoarca si din astea. da na si el a vrut sa mai avem un bebe asa ca sa suporte noroc ca nu tre sa-l si nasca, da tare m-as distra sa ii vezi pe ei in postura aia.
Cristina da nu am mai bocit de mult si trebuia se simtea nevoie de o eliberare.
Acu am o lene de ma doare si tre sa ies din casa sa merg la banca si numai cand ma gandesc ca pana imbrac fata pana ma imbrac eu pana is sigura ca nu mi-am uitat capul acasa si pana iesim din casa ne ia un secol.
Asa acu sa va zic de piticul meu de pe creier care ma terorizeaza si nu ma lasa sa dorm. Va rog nu radeti ca si voi sunteti gravide si aveti pitici.![]()
Deci cand am luat carutz pt fata am vrut unul usor si etc stiti povestea bla bla nu o mai zic acu, nu aveam nici spatiu atunci depindeam mult de transportul in comun, dar acuma tare as vrea si eu un carutz asa cu de toate colorat pe placul meu, acuma dilema o sa vrea a mea sa mearga pe jos sau pe buggyboard din aia si nu in carutz? Ca ma gandesc cand nasc eu ea are aproape doi ani. Si tare as vrea si eu un carutz nou asa fain sa imi fac si eu moftul ca data trecuta nu puteam si am ales un model ala loola de la bebe confort l-am probat aici in magazin si este f usurel de manevrat si la kg nu cantareste mult se strange compact si o sa incapa si in portbagaj la masina cand cumparam si am vazut si site-ul ala dat de Ella si am descoperit ca in italia la bebe confort au mai multe culori f faine decat aici plus un model cu trei roti care aici nu este si pretul la setul complet adik carutz, scoica si landou ca vin la pachet toate nu e asa mare fatza de aici asa ca mi-as lua din ala. Asa de moftul meu. Da nu stiu cum sa fac. Va dau niste link-uri sa vedeti si sa va dati cu parerea. Deci asta e asa ca moft al meu da tare as vrea ca oricum am zis ca numai doi bebeii vrem deci macar acuma sa imi fac moftul ca si asa pat nu luam ca avem, haine mai luam da cateva ca avem si din alea slava domnului cu tona, niste bibe noi pt bebe si cam atata ca in rest avem de toate de la fata.
Asa acu cele doua modele www.bebeconfort.com/collection-2008/IT/prom_poussette_loola_compatibilites.htm" target="_blank">loola si ala cu trei roti www.bebeconfort.com/collection-2008/IT/prom_poussette_high_trek_compatibilites.htm" target="_blank">high trek si acuma culorile sa vedeti ce multe is mai ales la loola, in italia ca aici au numai 6 si is boring
, www.bebeconfort.com/collection-2008/IT/prom_poussette_loola_coloris.htm" target="_blank">culori loola (cel mai mult imi place ala portoclaiu, ala verde si ala roz, si www.bebeconfort.com/collection-2008/IT/prom_poussette_high_trek_coloris.htm" target="_blank">culori high trek, aici imi place aka rosu si ala alb arata bine da se face varza si scaunul de masina nu este pe alb.
Na asta ar fi moftul meu si vroiam sa stiu voi ce parere aveti? Deci la kg si loola si asta high trek au cam 7-7,6 kg deci is usurele si ala loola l-am testat in magazin si merge f f usor zbori cu el si am vazut in oras cu scaunul de masina pe el si s-a urcat tanti in tren a scos scaunul cu o mana cu alta a strans rama de la carutz care s-a pliat mica mica si subtire ca un scaun pliant asa l-a pus deoparte si ea a mers sa stea jos si asta asa in 2 minute deci se si strange usor.
Astept si eu parerile voastre.
Ms.
----------------------------------------------------
Mada 
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
mcoca spune:
Mada nasoala faza cu banii in buzunar. Da' nu poti plati cu cec???? Despre carutz .... eu sunt nula :(.
Vicky
29+ si
Maya
Bebele casei
SunSmile spune:
Buna gagix,
Sorelix fruntea sus! E bine ca te-ai racorit, uneori face bine. Dar gata, soarele e acolo, chiar daca nu-l vezi tu uneori! Pup fetele mele dragi-dragi!
Didi saru'mana!
Botinuc naspa ca te hingheresc astia asa, o sa ajungi miss odiseea iul-august cu atata miscare!Cand faci poze la camera lu' Garga? Ah, stiu de banda dublu-adeziva, ca doar asa mi-am distrus parchetul (l-am inlocuit acum) dar nu aia ma intereseaza. Cum se simte bebele nasilor?
Sursula fruntea sus, puiule! Nu se sparge nici un chist, stai tu calma. Probabil te va lamuri Biri cu mai multe informatii, pt ca e in domeniu!
Anna un weekend frumos sa ai!
Jovana eu stiu ca magneziul mai potoleste crampele musculare, asa ca poate-ti intrebi medicul! Saracul sotz...:)
Turtu in Bucuresti in ce zile esti? Ca poate te vad, totusi!
Oana o sa-ti zic cand gasesc, da?
Capri pai da, sper sa ajungem sapt viitoare! Cat despre intalnire...eu as vrea weekendul urmator, sigur ca da! Numai sa spuneti care sunteti amatoare si unde si cand (sambata/duminica). In functie de asta trebuie sa-mi programez si eu socrii in vizita, saracii. Deci...astept propuneri!
Azi vine tati meu si sunt asa incantata! Ma gandesc ce sa fac bun de mancare. Si ce bine...scap si de un milion de haine si de o masina din parcare, iupiiii.
Va pup si mai vin printre trebi!
SUN
29+ 
M&M spune:
Mada , si mie mi-a dat eroare dimineata cand am vrut sa trimit un mesaj, apoi mi-a aparut ca se lucreaza la forum...
Cu caruciorul, nu stiu ce sa zic, pe care sa ti-l alegi. Oricum, fa-ti moftul fiindca meritati si tu si bebelina.
Sun, eu nu pot veni saptamana viitoare la intalnire..
Cristina
21+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
MissJJ spune:
Vicky nu vor astia decat cash sau direct debit. Nu am vrut sa pun direct debit ca fiind vorba de 800 de lire daca nu am neparat in cont in ziua aia eu ii sun si le zic ca pe data de vin si le dau banii decat sa imi ia ei si sa raman descoperita ca ma taxeaza si banca atunci.
Creca ne pregatim sa mergem ca astia zic ca ploua tot weekendul si deja se cam aduna norii si m-oi trezi ca dupa amiaza toarna cu galeata afara asa ca mai bine iesim acuma si dupa amiaza dupa somnul de pranz ma pot ocupa de papa linistita.
Mada 
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
AnnaBaby spune:
Mada hai sa-mi dau si eu cu parerea despre cele doua variante: la primul imi place ca are 4 roti, dar nu-mi place ca are doua manere, iar al doilea are o singura bara drept maner (deci ok) in schimb are 3 roti - eu as vrea o combinatie intre cele 2 variante-adica 4 roti si maner bara. Asta e parerea mea cel putin. In privinta culorilor eu sunt foarte hotarata - nu cumpar nimic rosu, roz sau orice din familia lor, cum de asemenea n-as cumpara nimic bleu sau albastru pt un baietel. Mi se pare ca se reduce mult prea mult paleta coloristica. eu voi cauta portocaliu, verde, mov, galben - exista atatea variante... Dintre cele de pe site mi-a placut pistache si orange.
Anna
26+ cu
Maria
AMR 14
vinebarza
bebe
poze
MissJJ spune:
Anna, Cristina ms.
Anna mie imi place cu doua manere asa am avut la asta al meu, ca este modelul loola si cu bara uite www.bebeconfort.com/collection-2008/IT/prom_poussette_loola_up_compatibilites.htm" target="_blank">asta. Dar si cu trei roti mi-ar place dar stiu ca atunci cand il strang nu este asa compact ca si asta cu patru, si culorile de la asta cu trei roti mi-ar place rosu sau orange, si la culori preferata mea e tot aia orange si apoi pistachio ala. Daca bebe 2 era baietzel sau mai stii poate chiar este as lua ala pe gri, ca imi place nuantza aia gri soricel sau asta verde, eu is innebunita si dupa verde Flo nu prea ii place dar asta e verde din ala asa mai crud nu verde ca frunzele de la o planta asa inchis.
Faza e ca asta loola l-am probat aici deci stiu cum merge si cam cat e de mare si etc ca e micutz si usurel dar ala high trek totusi nu stiu cum e ca nu am cum sa il incerc ca in uk nu este.![]()
Mada 
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
Chuny spune:
Micky, LA MULTI ANI si fie ca soarele sa iti insenineze viata. 
Mada dear, eu am luat LOOLA pt Vladimir si nu ti l-as recomanda. Adica are parti foarte bune, dar si defecte. Calitati : e super practic, il intorci cum vrei, apesi doar pe butoane pt a-l plia ... ai vazut si tu. Defecte : desi e comod pt parinti, nu e cel mai comod pt bebe pt ca nu e destul de larg. Vladimir abea isi mai poate misca bratele cand sta in el, nici vorba sa-l putem folosi pana la 3 ani. Spatiul de jos pt bagaj e f mic si greu accesibil.
Teoretic noi pe 29 aprilie vom deveni proprietari ai casutzei de pitici ... sutem f fericiti! Bun, proprietari cu o datorie de 25 de ani
, dar asta nu ne umbreste bucuria.
Mai trec eu!
Sibylle saptamana 30 
Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir