Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (55)
Raspunsuri - Pagina 12
AnnaBaby spune:
Azi fiind ziua in care trec intr-o noua saptamana am citit ca de obicei caracteristicile sapt si pe vreo 2 site-uri scrie sa evitam sa ne scarpinam pe burtica chiar daca avem mancarimi de piele. Pai eu am mancarimi de multa vreme nu numai de acum si oare care e treaba cu scarpinatul, ca doar nu ma scarpin cu copacul!!! Ah, si mai spun ei acolo ca ar trebui sa incepem sa tinem evidenta miscarilor lui BB. Cum se face asta ca nu inteleg? Adica la mine Maria are cateodata miscari continue, de parca s-ar rasuci sau ar "innota" prin burtica, cum stiu eu cand se termina una si incepe alta?
Anna
26+ cu
Maria
AMR 14
vinebarza
bebe
poze
Didi81 spune:
Neata, gravidute! A aparut si somnoroasa de mine... tarziu ce de obicei ![]()
Sursula, imi pare rau sa aud de chistul ovarian
. Si pe mine ma inteapa sau doare destul de des in partea dreapta, dar daca asi fi avut ceva, ar fi vazut doctorul meu sau Iosup la eco, nu?
Ana, vreau si eu detalii despre carucior ![]()
Mada,
sa iti treaca supararea. Despre carucior nu stiu ce sa iti spun, ca eu sunt cam in plop la capitolul asta. Si cred ca ma apuca remuscarile, ca voi tot vorbiti despre carucioare, landouri, scoici... Eu azi-noapte am visat ca trebuia sa plec undeva cu Aida si nu aveam in ce sa o pun, decat intr-o geanata de voiaj
. Si am pus eu copilul in geanta, apoi alte lucruri peste ea si am inchis geanta
. Dupa care ma gandesc ca totusi se cam sufoca acolo
, si ma apuc si desfac, scot repede lucrurile sa vad daca e bine copilul; si ea se uita la mine cu o privire calma, si niste ochisori albastrii superbi
, parca era un ingeras. Hai ca v-am innebunit cu ce ciudatenii visez
.
Eu aseara mi-am facut o tarta cu mere si capsuni; reteta de baza e asta www.culinar.ro/retete_culinare/gateste/3/143/6930/dulciuri/prajituri/apple-crumble-mere-cu-aluat-faramitat" target="_blank">http://www.culinar.ro/retete_culinare/gateste/3/143/6930/dulciuri/prajituri/apple-crumble-mere-cu-aluat-faramitat,
dar am pus jumate mere - jumate capsuni, fara sa le amestec, pur si simplu alaturate. Capsunile si-au lasat foarte mult sirop, asa ca si merele au fost scaldate in sirop de capsuni
. Si eu am folosit zahar brun, ca e mai sanatos, si in cantitate mai mica decat in reteta.
Didi
26+ 
SunSmile spune:
Mada io m-am jucat cu amandoua la Praga! Ti-am zis, m-am jucat cu toata hala de carucioare. Sunt foarte usor de manevrat si foarte usor de strans, da!
Acuma...decizia e a ta, eu personal nu sunt marele fan al celor cu 3 roti, nush de ce, pt ca se manevreaza tare usor. Piticul, probabil!:)
La culori...nah, iar decizia voastra. Noi am ales bej+portocaliu, de exemplu.
Cred ca una dintre cele mai de succes campanii de marketing e asta cu roz = fetita si bleu = baietel. Whatever....
Uite, Anna mai zice si de manere si are dreptate...tu stii cam ce si cum. Si eu vroiam maner intreg dar dupa ce am dirijat zipy-ul cu o mana (si avea in landou pusa o roata de 10kg) am renuntat la piticul asta. Deci...si asta e tot decizia ta, stii tu mai bine daca vrei intreg sau separate!
Te-am lamurit bustean...dar hai sa-ti spun si parerea mea, nah! Eu l-as lua pe cel cu 4 roti iar culoarea ar fi clar portocaliu sau verde!
Gata, chiar fug acum, ca am la treeebi!
p.s. Cris :(
SUN
29+ 
Gini75 spune:
Buna fetelor.
Merci pentru informatii despre carut. Eu inca nu am luat nimic, in afara de cateva hainute.
Despre intalnire: eu vin, as prefera duminica, dar daca sunteti mai multe pt. sambata, imi schimb si eu programul.
Caprioara, v-a spus cumva la curs ce anume veti face saptamana viitoare?
Eu luna trecuta am lispit la cursul cu baita bebelusului (cred ca a fost cursul nr. 3) si as vrea sa vin luna asta.
Gini
tiberica spune:
Pup fetele!
Sursula, imi pare foarte rau, am vrut sa-ti spun ca si dr mea ginecolog a avut asa chist, stiu cxa facea echo din 2 in 2 sapt ...sa-l urmareasca iar la 36 de sapt a intervenit sa nasca pt ca incepuse sa cresca...cred cezariana ...uite ca nu am intrebat-o , acum are o fetita sanatoasa de 6 luni. Stiu ca nu facea efort...Lasa ca o sa fie totul bine.
Boti, exista covoras antiderapant care se pune sub mocheta...au si la Ikea chiar ieri am vazut.
Sunule multumesc de incurajari azi parca nu a mai durut asa tare...dar am picioarele vinete.
Boti te pupic mult.
tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de bebina 24+
Dai Vointa , Iei Putere!
Tecky spune:
Caprioara imi pare rau ca nu ai gasit nimic care sa-ti placa la Baby Expo.
Cristina chiar acum imi astept sotul sa iasa din baie si mergem dupa rezultat,am niste emotii.Sa stii ca nici eu nu am gasit cine stie ce sa-mi placa in Ikea.Apropo ai cumparat ceva pana la urma pt bb tau,de imbracat?
Jjovana e nasol cu carceii,am avut si eu de cateva ori si odata conduceam,ceea ce a fost groaznic.
Pupici la toate 
Tecky 28 sapt 
estrella80 spune:
Mada desi parerile mele nu sunt tocmai in cunostinta de cauza, eu nefiind in stare sa ma decid in privinta caruciorului pe care sa ni-l cumparam nici noi si fiind si la primul copil, nu prea stiu ce sfaturi sa iti dau. Mie una personal imi plac mai mult carucioarele cu 3 roti.... dar nu stiu cat de bune sunt comparativ cu cele cu 4 roti. Am auzit pareri pro si contra!!
Mie imi plac ambele modele atat Loola cat si High Trek!!Dar tu stii mai bine ce te coafeaza mai mult! Ca si paleta coloristica imi plac mai mult cele de la Loola si as merge tot pe o culoare mai deosebita si nu clasicele roz sau bleu (de exemplu as alege pistache, orange sau chiar si oxygene cream - desi la asta e cam greu cu intretinutul). Se pot da jos cumva husele ca sa le poti spala sau duce la curatat??Eu habar nu am.
Nu stiu daca ti-am fost cu ceva de folos, eu chiar mi-am dat cu parerea in functie de ce imi place ca design si culori, dar astea sunt diferite de la om la om... ce conteaza cel mai mult, parerea mea, e utilitatea... si de asta doar tu iti poti da seama!Cam care sunt preturilela modele astea?
23+
Gabriela82 spune:
Mada mie imi place mai mult loola (cele cu trei roti nu-mi place) iar culoarea optic pistache. Singurul lucru care nu mi se pare foarte dragutz sunt manerele, imi plac mai mult cele cu bara. Acum tu stii mai bine ce vi se potriveste 
Referitor la culori sunt in asentiment cu Annababy, eu vreau sa iau patutz verde
.
28
www.flickr.com/photos/25375396@N07/" target="_blank">poze burtica
Andreea-Paula
AMR
anaco spune:
Ziua buna...am venit de la stomato si hop pe forum si eu...ca tot am ajuns un pic la birou.
Tecky, bafta la rezultate, iti doresc sa fie bine cu anticorpii!!!
. Tu de cate ori ai facut dozarile pana acum? Ca eu cred ca mai fac indata iar pe la 28 de sapt, vad ca tu esti deja la 28...
Of, fetelor, ce de-a cumparaturi faceti! eu inca nu am luat nimic, merg prin magazine, ma tot uit la diverse, le analizez si poate o sa vina timpul sa incepem si noi goana dupa lucrusoarele lui bb.
Carucioarele sunt super, eu la fel, nu imi dau cu parerea, ca habar nu am...cred ca o sa ajung in magazine si o sa pierd zile intregi sa le intorc pe toate partile! Mada, mie imi dau mai multa incredere cele cu 4 roti, par mai stabile, nu stiu de ce. Mi-au placut si culorile, din toate si eu sunt fan portocaliu
.
Am fugit la o plimbarica, asa ca in ultima zi de concediu
...
Va pup pe toate burticile!
22+
Mara Alexandrina
barzutza...
Gabriela82 spune:
Didi simpatic foc visul tau, eu am visat odata ca am adus copilul acasa si il culcam cu noi in pat ptr ca nu aveam patutz.
28
www.flickr.com/photos/25375396@N07/" target="_blank">poze burtica
Andreea-Paula
AMR