Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (55)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Hihihi, Ella, asa o sa fac si eu :).

Aici in ultimul timp se tot vorbeste cat de nociv este PARABEN(este un conservant)-ul, mai ales pentru bebei. So, poate nu ar fi rau sa fiti atente la asta (nu stiu daca in ro exista produse fara). Mustela, Avene au. Chiar si marcile bio mai au. Cadum si Vendome nu au.

Vicky 29+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Salutare

Miky, la multi ani!

Iar aveti un ritm la scris de nu mai apuc sa citesc tot.
Am vazut ca se vorbeste de scoica. Eu l-am tinut destul de mult pe Matei in scoica, la un moment dat era un chin sa-l adorm si il bataiam in scoica pana adormea. Nu am avut bouncer, acum am primit unul asa ca o sa tin fata in bouncer daca e tot catara ca frate-su la somn.

Vicky, pe avene-ul lui Matei scrie ca e paraben free, e vorba de crema trixera. Crezi ca are totusi paraben? Hmmm. Cadum si vendome nu am vazut pe-aici, o sa sap. Mustela nu am folosit, mi-am cumparat mie acum sa-mi dau pe burta, dar la copil nu am dat. Eu am tras destul de mult cu pielea lui Matei, a avut dermatita atopica, asa ca la al doilea copil o sa folosesc din start trixera la baita si daca are probleme cu pielea o s-o dau si cu crema. Ca detergent am ramas fidela celui de la amway pt. copii. Mai nou folosesc si pt. rufele noastre deoarece nu mai suport nici un miros de detergent, iar asta nu miroase deloc a nimic.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Caprioara multumim ptr informatiile de la curs, mie chiar imi sunt utile. Eu n-am reusit inca sa ma inscriu la curs si nici nu stiu daca ma voi inscrie ptr ca asta ar presupune sa merg 80 km doar ca sa merg la curs

Fetelor, referitor la carucior, eu am vazut unul intr-un catalog Quelle care mi s-a parut dragutz (are si potbebe) si cantareste 14 kg. Stiu ca a mai fost o discutie referitor la cat ar trebui sa cantareasca un carucior .... parca 14 kg mi se pare cam mult, voi ce parere aveti.

Eu m-am gandit sa cumpar un patutz din acela pliant. Sora mea, care are baietelul de 2 ani si 2 luni, are unul pliant si este multumita, baietelul inca mai doarme in el. Noi deocamdata avem doar 2 camere si patutul va fi la noi in camera si ma gandeam ca dupa ce creste bebelusa si nu va mai avea nevoie de patut (intre timp sper sa pot sa amenajez o camera doar a ei de la 2 ani incolo) pot sa-l depozitez undeva pana vine bebelushu’ cu nr 2.

Concediul prenatal – eu m-am hotarat sa intru de la 1 mai. Si la mine la servici este stres foarte mare si bani extrem de putini, asa ca nimic nu ma determina sa stau mai mult sau sa ma intorc mai repede de 2 ani. Nici mie nu mi-au adus inlocuitor inca, desi cand o sa plec o sa ramana cam descoperiti ptr ca o parte din situatiile care le fac acum le facea inainte sa vin eu directorul executiv care are acum altele pe cap, dar asta e problema lor. Le-am spus ca daca au nevoie de mine pot sa ma mai cheme, doar ca nu o sa mai stau 8 ore la birou, 5 zile pe saptamana. Mi se pare mult 2 ani si ma gandesc sa nu ma plictisesc dar voi profita in periada asta sa-mi mai aprofundez studiile (un master la ID) sau sa-mi gasesc o alta activitate, daca o sa-mi lase fi-mea timp si ptr altceva .

Noi de azi am inceput oficial curatenia de Paste, mai implicat e sotzul decat mine, dar o sa fac si eu cat pot. Ne-am apucat sa renovam camera unde va sta BB si sa reamenajam un pic prin casa.

toate fetele

28
www.flickr.com/photos/25375396@N07/" target="_blank">poze burtica
Andreea-Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Gabriela, mie mi se pare mult 14 kg. Poate doar daca stai la curte ...

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2

Mergi la inceput

Locca, eu m-am uitat in farmacie si alea de la Avene aveau :(((. Acum nu stiu ce sa spun ... naiba sa ii stie, poate au 2 game si eu am gasit-o pe aia proasta.

Gabitzule si mie mi se pare greeeu de 14. Eu ma gandesc ca e greu de impins cu bebele + tot felul de chestii pentru bebe p acre le mai pui in cos ...

Vicky 29+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

LA MULTI ANI!, Mickycris....si multe flori si ganduri bune de la mine!
Am revenit si eu dupa o jumatate de zi de umblat prin spitale, policlinici. Am fost la eco si totul e bine cu bebica, e in grafic, atat doar ca sta tot transversal (cica normal ar trebui sa stea pe verticala, cu capul in sus sau in jos). O sa mai vedem pe parcurs daca isi mai schimba pozitia. Si era si miscareata, se juca cu manuta pe la gurita, tare simpatica.

De pe analize mi-a citit doctorita ca asi avea VSH-ul cam mare, ceea ce indica o infectie ceva... Si uite asa am ajuns eu din cabinetul ei in cel de stomato la un consult (prima data cand merg la stomatolog!). Mi-a gasit o cariuta de care stiam de altfel de mult dar nu am mai apucat sa o tratez inainte de sarcina, si mi-a facut pe acolo nu stiu ce ... nu e prea grav dar trebuie avuta in vedere.

Pt fetele care intrebau ca si mine de gingiile inflamate, am intrebat si asta daca tot m-am proptit pe scaunul de stomato, si a spus ca e normal in sarcina. Mi-a recomandat paradontax (de care stiam de la voi si v-am ramas indatorata), in plus, o apa de gura cu propolis, chiar asa se numeste, am gasit in farmacie cu 5 lei. Cam asta a fost incursiunea mea pe ati - cine ar fi crezut ca ajung la stomato, ca eu greu ma dau dusa la de astea!!! Am nimerit o doctorita draguta, si nu m-a speriat...cred ca o sa merg de acum cu placere.

ma duc sa ma vitaminizez cu niste salate si apoi mai revin...
Pupici la toate fetele ...

22+ Mara Alexandrina
barzutza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_p spune:

Vicky, cred ca aici in Franta la bouncer i se zice transat. Cred ca e www.bebegavroche.com/boutique/fiche_produit.cfm?ref=B916&num=5&type=279&code_lg=lg_fr" target="_blank">asa ceva

www.flickr.com/photos/cristina_pop/" target="_blank">Cristina 22+

Don't cry because it's over; smile because it happened!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Salutic la mamicute,

hehehe, cam greu de tinut pasul cu voi. De fapt la sarcina trecuta si eu eram activa tare, acum am de tinut pasul cu doua forumuri si este cam greu. Eu intru doar cand cel mic doarme. Toata dimineata am facut ordine si curatenie, macar odata pe saptamana apuc sa fac asa mai general

Multumim tuturor pentru urarile de buna revenire

Vad ca se vorbeste de contractii. Aici mai toti medicii recomanda magneziu la greu. Eu iau un magneziu Verla, care se recomanda foarte mult gravidelor. Doza mea este ceva mai mare (asa am avut si-n sarcina trecuta), 6 pe zi pentru a evita problemele pe care mi le-ar putea da miomul. Cu toata doza asta mare noapte mi se mi pun si carcei insa ceva mai putin ca in carcina anterioara.

tiberica ehe, noi aveam nume de fetita, de fapt eu ca sotul isi dorea oricum iar baiat sa-l gasim pe cel de baiat este cam greu, plus de asta ne trebuie un nume care sa se potriveasca si in Ro si aici. Este foarte aiurea daca numele nu-i intrenational sa stai sa spui pe litere in caz ca trebuie sa comunici numele la telefon Luca este scurt si simplu. Macar spunem ca Luca cu "c" si tot o rezolvam mai repede

SunSmile o sa incerc sa apar mai des dar voi sunteti cam tare harnicute, imposibil sa tin pasul, doar asa in diagonala

Miky La multi ani frumosi si sanatosi!

Violeta felicitari pentru fetita, sa creasca mare si sanatoasa in burtica!

Mada saru'mana ca ne-ai pus pe listuta. Tu esti o viteaza, nu stiu cum faci sa tii pasul in ambele parti

Fug sa incerc sa citesc si acest capitol in diagonala ca abia ce-am terminat la cel vechi

Monica 26+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii

Craciun si Rev

Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

Mergi la inceput

da Cristina, de transat stiam si eu :) (adica nu de bouncer). Vezi uita-te pe ebay sa vezi ce pretuuuri, super faine.

Map, m-ai distrat cu numele international, ca exact asa am cautat si noi :).

Vicky 29+ si Maya

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Mickycris, La multi ani!!!

Mai fetelor, imi pare rau ca vi se tot blocheaza browserul si pierdeti mesajele lungi si frumoase pe care le scrieti . Nu stiu ce sa zic, mie nu mi s-a intamplat niciodata, dar eu nu folosesc Internet Explorer, ca nu pot sa-l sufar , ci Firefox; deh.. nu sunt fan Microsoft. Si la mine, dupa ce trimit un mesaj si dau back, revin in pagina in care am scris mesajul si vad tot textul scris de mine acolo, nu e casuta goala.

Didi 26+

Mergi la inceput